Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mária2023 píše: Ženušky mate vybrany kočárek?
Pokud vsechno u nas dobre dopadne, tak budeme chtit asi Bugaboo Donkey twin a kupovat nove auto😁.
@mesic09 práve ja chcem tiež Bugaboo ale neviem či sa nám vojde do kufru😂
Mne vcera napadlo pozrieť do tehu knižky a mám tam hodnotu CS 1-2 to je zle už že áno? Delozni cipek…
@Mária2023 to ale jeste mas dost casu…ale muze se to zlepsit ne??
@Mária2023 urcite pomuze lezeni…ale jako nevim kdyz si predstavim sama sebe jak lezet doma…
@Libi87 a hlavne teraz keď malujeme, chcela som si všetko vyprať vyžehliť pripraviť 💆🏻♀️ 😂
@Mária2023 chapu te…me ceka po narozeni deti zas stehovani do noveho domu…tak taky furt neco smejdim, uklizim, tridim.. tak jako nevim kdyby sem mela. lehnout…a hlavne mame psa…dite.. ![]()
Holky, zažila jste některá tiky (cukaní) ve spodku? Mám to furt na jednom místě, ne úplně vevnitř, ale na okraji. Je to stejne, jako když má někdo třeba tiky v oku. Nebolí to, ale je to nepříjemné. Měla jsem to už par týdnu zpatky, říkala to doktorovi a ten mi na to napsal magnesko, pak jsem měla dlouho klid a včera večer jsem to měla hodně a v krátkých intervalech. Magnesko nepomohlo. ![]()
Když si čtu teď tu diskuzi, tak nechápu, jak to tak neskutečně uteklo a našim holkám už jsou 3 měsíce… Jinak kočárek máme TFK, ta ruční brzda je s takovým tankem nepostradatelná
. Všem přeju hodně sil. Je to občas masakr