Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Libi87 cele brucho úplne zatuhlo od podbruška až hore nebol tam ani milimeter kludneho miesta a trvala jedna od 30 sekund až po 1 minúte a 15 sekund a opakovali sa ku koncu každé 3-4 minúty
Devcatka z radosti oznamuju, ze dneska v deset dopooledne prisli na svet sekci nasi dva kulisci ve 34 plus 5 a jsou naprosto v poradku. Adrianek 2600g a Kristianek 2800 g. Vcera me vecer praskla voda a bylo to ![]()
@Libi87 píše:
Devcatka z radosti oznamuju, ze dneska v deset dopooledne prisli na svet sekci nasi dva kulisci ve 34 plus 5 a jsou naprosto v poradku. Adrianek 2600g a Kristianek 2800 g. Vcera me vecer praskla voda a bylo to
Blahopřeju, ať jsou to zdravá, hodná a spavá miminka! ![]()
A já hlásím, že screening dopadl perfektně- rizika 1:17000 až 1:20000 a vypadá to na chlapečky
![]()
@Libi87 Jéééé, moc gratuluji.😍 😍 😍 Kluci jsou nádherní a takový krásný váhy mají.
Jak se citis ty? ![]()
@Stulenta ja sem mela velky strach po sekci jak me bude…uz mam jednu za sebou a musim rict ze mnohem lepe akorad sem ospala z narkozy stale.Ale citim se moc dobre ![]()
@Libi87 Tak to je super, že se citis líp.
Hezky odpocivej a nabírej sílu na malý fešáky. ![]()
@ruzulka Parada.
Jak sis to užila?
Pro mě to byl krásný zážitek, i když jsem na výsledky čekala dva dny.
Já mám kontrolu zitra a už se moc těším, až je zase uvidim.
Trochu doufám, ze už by mi mohl potvrdit pohlaví. ![]()
@Stulenta užila jsem si to moc, až jsem měla slzy na krajíčku a i manžel, ten si moc přál chlapečky.
jen teda ty nervy předtím, špatně snáším doktory, až mi to spouští panické ataky, takže to je vždycky stres. Ale pak jak jsem je uviděla a slyšela, že je vše v pořádku.
![]()
@ruzulka To je skvělý, tak se mu přání nejspíš splní.
To mě mrzí, že takhle špatně snášíš doktory.
Já jsem teda před každou návštěvou taky nervózní, ale to je tím, jak se těším, až je uvidím a jestli je vše v pořádku. ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat.. Vy co jste čekali nebo čekáte dvojvajky, jak často jste chodily na kontroly? ![]()
@Stulenta chtěla bych na tom strachu nějak zapracovat a dokonce jsem měla před těhotenstvím pocit, že to i docela šlo. Uměla jsem se zklidnit dýcháním, ale teď jak asi pracují ty hormony, tak to vůbec nejde
No ještě mám spoustu příležitostí na trénink, protože mám pocit, že jen lítám po doktorech.
ze začátku jsem měla kontrolu každých 14 dní, pak byla jedna po čtyřech týdnech, ale skočil mi do ní odběr krve a ultrazvuk před screeningem, takže to zase vlastně vyšlo po dvou týdnech a teď mám další za tři týdny, ale mezi tím screening a teď ještě ta dia poradna, takže mám pocit, že jen pořád někde lítám. ![]()