Dvojčata 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
7.7.23 11:38

Tak ja dneska na kontrole dobry, hosi maji kazdej 2,3 kg ve 33 plus 3.Ze ven pujdou prvni tyden v srpnu tak to nam jeste hezky priberou na dvojcata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.7.23 11:42

@Libi87 nadhera ja uz chcem byt tiez aspon 34.tt nech uz mam istotu ze budu nad 2kg a plice jakz takz ok. 2,3kg to je kraaasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.7.23 12:52

@Mária2023 nasi hosi jsou velky dvojcata rikali…jsou furt v tech tabulkach na hore na pred :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.23 15:32

Ahoj holky, ja opoustim skupinu, protoze sice cekam dvojcatka, ale dneska jsem se na screeningu dozvedela hnusnou vec, a to, ze jedno z deti (druhe vypada naprosto v poradku) ma plodovou vodu v hlavicce, nedovyvinuty mozek a je to tezko slucitelne se zivotem. Strasne me to vzalo a je mi z toho hrozne, uz jsme pocitali, ze budou dve miminka.Jsem samozrejme stastna, ze to jedno je zdrave, ale moc to zatim nejde prozit ta radost, protoze je clovek nestastny z toho nemocneho. Pristi tyden nejspis pujdu uz na “usmrceni” toho s vadou (takhle to doktor rekl, proste je to tak).Pichnou mi jehlu skrz bricho do jeho srdicka a ukonci mu zivot.Snad to bud co nejdriv, abych se z toho nejak uz zacala dostavat a mohla se soustredit na to miminko, ktere je ok. V pondeli jdu jeste na genetiku, probrat s genetickou pri gen. konzultaci to druhe.Snad to je u toho druheho vyvojova vada a neni to geneticke, aby neco nemelo i to druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.7.23 15:39

@mesic09 🥹 velmi ma to mrzi… na to nie su ziadne slova… drzte sa a hlavne nech je to druhe miminko uplne zdravucke, aj ked viem, ze strata toho jednoho uz bude navzdy vryta do srdca ako bolestna… myslim na vas a budem sa modlit za vas 🍀 🙏🏻Musis byt silna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
7.7.23 16:39

@mesic09 To je mi moc líto :,( Já jsem tak doufala, že se ta cysta vstřebá a nic z toho nebude. Vím že se to snadno říká, ale snaž se zůstat silná pro to druhé miminko, bude tě potřebovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.23 16:52
@Mária2023 píše:
@mesic09 🥹 velmi ma to mrzi… na to nie su ziadne slova… drzte sa a hlavne nech je to druhe miminko uplne zdravucke, aj ked viem, ze strata toho jednoho uz bude navzdy vryta do srdca ako bolestna… myslim na vas a budem sa modlit za vas 🍀 🙏🏻Musis byt silna…

Dekuji :srdce:.Ja vim, musim byt uz jen kvuli tomu zdravemu. Musime tu byt pro nej a ne byt sesypani, myslim tim, ze stres mu neprospiva.Je to tezke. Myslim, ze mi bude lip, az budu mit po zakroku a nejak se z toho dostaneme a budeme uz pocitat s tim, ze se nam narodi jedno miminko a brzy si pak pujdeme zase do Pronatalu (kdyz to nepujde prirozene) pro jeho sourozence. Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.23 16:53
@ruzulka píše:
@mesic09 To je mi moc líto :,( Já jsem tak doufala, že se ta cysta vstřebá a nic z toho nebude. Vím že se to snadno říká, ale snaž se zůstat silná pro to druhé miminko, bude tě potřebovat. :hug:

Mas pravdu, musim byt. Dekuju moc :hug: :srdce:.Preju vsem co jsou tu a cekaji dvojcatka, at jsou jen a jen zdrava, protoze tohle je tak oskliva vec, se toto dozvedet…A neumim si predstavit, ze toto nekdo resi a ceka jedno(jako to mela moje kamaradka). :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.7.23 17:00

@mesic09 ❤️ 🙏🏻 Ano, lepsie by som to nenapisala… boli to, ale musis byt prave silna pre to jedno miminko. A to je krasne, ze si chces ist potom pre surodenca do pronatalu 🥹 vsetko bude tak ako ma byt. Hlavne sa fakt neopustaj budes potrebovat vela sil pozbierat a ty to das 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.7.23 17:02

@mesic09 ja som to riesila v tomto tehu podozrenie na patauv syndrom a druhykrat ze ma mala nieco na mozgu. Zatial vsetko vyvratili ale aj tak mi to neda spat… az ked sa narodia nadychnem sa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.7.23 17:04

@mesic09 dufam ze ale nas navstivis aspon raz este ked miminko pride na svet aby sme vedeli ze ste v poriadku🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
7.7.23 17:05

@mesic09 Taky všem přeju jen a jen zdraví. Já mám screening za 10 dní, tak už jsem teď nervózní. Snad se dám i na modlení, ať je vše v pořádku. Nejsem psychicky silný člověk a jednou už jsem potratila a nechci to zažít znovu. :,( Tohle by si neměl zažívat nikdo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.23 17:06
@Mária2023 píše:
@mesic09 ❤️ 🙏🏻 Ano, lepsie by som to nenapisala… boli to, ale musis byt prave silna pre to jedno miminko. A to je krasne, ze si chces ist potom pre surodenca do pronatalu 🥹 vsetko bude tak ako ma byt. Hlavne sa fakt neopustaj budes potrebovat vela sil pozbierat a ty to das 🙏🏻

Dekuju :hug:.Vim, ze musim byt silna. Snazim se, vim, ze to druhe miminko potrebuje byt v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.23 17:07
@Mária2023 píše:
@mesic09 ja som to riesila v tomto tehu podozrenie na patauv syndrom a druhykrat ze ma mala nieco na mozgu. Zatial vsetko vyvratili ale aj tak mi to neda spat… az ked sa narodia nadychnem sa…

To je jasne, clovek ma stale strach. A jsem rada, ze u vas to vyvratili a verim, ze bude uz vse jen ok :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.23 17:07
@Mária2023 píše:
@mesic09 dufam ze ale nas navstivis aspon raz este ked miminko pride na svet aby sme vedeli ze ste v poriadku🙏🏻

Urcite, rada sem prijdu a uvidim rada i vase deticky :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí