Dvojčata 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
1.8.23 11:55

@ruzulka Super 👏🏻 Trosku ti to zavidim.😅 Já ve 20tt je s jistotou ještě určit neumím.😊 Jako něco se tam děje, ale mě bublalo bricho tak nějak vzdycky, jelikož jsem měla problémy se strevy.🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
1.8.23 12:45

@Stulenta No já už to jednoznačně poznám. Takový hrb co mi naskočí na podbřišku ten se nedá přehlédnout a i cítím jak se hýbe :D ale cítím to jen když zajede úplně dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.8.23 17:52

@ruzulka jo prvni pohyby jsou krasne, pak uz clovek jen ciha na dalsi a dalsi :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
6.8.23 16:01

@Libi87 Bobisci krasni :srdce:

Ja jsem ted 27tt, v pondeli mely holky 772g a 725g :dance:
Ale mela jsem uz sileny bolesti spodku, neslo mi sedet/stat. Po chvilce to zacalo tak bolet, o chuzi ani nemluvim :roll: :,(
Tak pani doktorka uz hrozila nemocnici, ale neotviram se i cipek drzi, tak ze to do dalsiho tydne zkusime doma s absolutnim klidovym rezimem a uvidime po tydnu. Lezim tak doma dnes sedmy den a je to nesrovnatelne lepsu :srdce: 🙏
Vubec by me nenapadlo, ze „blby“ lezeni a nic nedelani mi muze tak ulevit 8o Sednu a stoupnu bez bolesti, ani chuze neboli :dance: Ale pravda, jak se zapomenu a treba 20min sedim nebo trosku zkusim neco delat, hned brisko zacne tahnout nebo tvrdnout a lehce zacnu citit i spodek :?
Ale kdyz poctive lezim, fakt vse dobry :palec: Tak pevne doufam, ze me to necha pani doktorka ulezet doma a nebudu muset do te nemocnice :?
A ze holky udrzim aspon do zacatku rijna 🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
6.8.23 16:06

@Pupenka urcite je udrzis ja verim ze ano, akorad je to otrava lezet ze…ale lepsi jak nemocnice tak koc drzim palce :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.8.23 09:12

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem teprve 15tt s dvojčaty po ivf (jednovaječné bibi :think: ). Termín mám až začátek února, to už asi budou vaše mimča všechna venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
7.8.23 09:16

@Dodoua to jsme si termínově docela blízko. Já mám zatím termín 22.1. a čekáme dvojvaječné bibi kluky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.8.23 09:21

@ruzulka já 3.2. čekáme taky kluky. Sice by měli být jednovaječní, vkládali mi 1 embryo, ale taky bibi. Takže nejlepší varianta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.8.23 14:39

@Dodoua hezky,gratuluji :srdce:,jednovajecne bi bi mame i my, tak sem zvedava zda je budete mit stejne my je mame trosku rozdilne kluky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.8.23 14:40

Nasi jsou podobni, ale ne uplne stejni na to ze jsou z jednoho embryjka, ale uvidime jak budou dal vypadat :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.8.23 15:11

@Libi87 ti jsou krásní :srdce:
Mně teda nejde moc do hlavy, jak můžou být bibi a jednovaječní, když nám vkládali blastocystu, ale už to neřeším. Hlavní je, že se konečně zadařilo :dance: teď už to jen dotáhnout do konce, jsou to nervy. Doufám, že to trošku opadne po druhém screeningu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.8.23 15:16

@Dodoua no bi bi jsou ze se rozdeli do 3 dnu embryo…jak u nas. My meli jen jedno embryo a mem krasne dva kluky :srdce:,nemame ani zamrazeno nic…ze 7 vyslo jen jedno a ted jsou tu snami :P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.8.23 15:17

@Dodoua neboj dotahnes to do konce…jen se nenervovat…moje tehu bylo bolestive hodne narocne a dotahla sem skoro do 35 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.8.23 15:27

@Libi87 nám zbyly po genetice 2 embrya, jedno kluk a jedno holka, ta se ještě mrazí :lol: vyšel nám první transfer. Měli jsme prodlouženou kultivaci, takže vkládali 5denní blastocystu, tím pádem by už to rozdělení nemělo být možné při tomto typu :think:
Doktor říkal, že se nám mohlo to jedno povést doma, ale to by časově moc nesedělo a po těch letech by to byl fakt zázrak. Věřím, že se tam prostě nějak ještě stihlo rozdělit :lol: a jsem právě zvědavá, jak si budou podobní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.8.23 15:30

@Libi87 jinak u nás je zatím všechno v pohodě, žádné problémy. Ale mám teď kontrolu až po měsíci a strašně se to vleče :roll: pár let zpět se nám podařily přirozeně jednovaječné mobi, ale v 9tt na kontrole zjistili zamlklé, proto jsem před každým ultrazvukem dost nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí