Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ruzulka Super 👏🏻 Trosku ti to zavidim.😅 Já ve 20tt je s jistotou ještě určit neumím.😊 Jako něco se tam děje, ale mě bublalo bricho tak nějak vzdycky, jelikož jsem měla problémy se strevy.🙄
@Stulenta No já už to jednoznačně poznám. Takový hrb co mi naskočí na podbřišku ten se nedá přehlédnout a i cítím jak se hýbe
ale cítím to jen když zajede úplně dolů ![]()
@ruzulka jo prvni pohyby jsou krasne, pak uz clovek jen ciha na dalsi a dalsi
![]()
@Libi87 Bobisci krasni ![]()
Ja jsem ted 27tt, v pondeli mely holky 772g a 725g ![]()
Ale mela jsem uz sileny bolesti spodku, neslo mi sedet/stat. Po chvilce to zacalo tak bolet, o chuzi ani nemluvim
![]()
Tak pani doktorka uz hrozila nemocnici, ale neotviram se i cipek drzi, tak ze to do dalsiho tydne zkusime doma s absolutnim klidovym rezimem a uvidime po tydnu. Lezim tak doma dnes sedmy den a je to nesrovnatelne lepsu
🙏
Vubec by me nenapadlo, ze „blby“ lezeni a nic nedelani mi muze tak ulevit
Sednu a stoupnu bez bolesti, ani chuze neboli
Ale pravda, jak se zapomenu a treba 20min sedim nebo trosku zkusim neco delat, hned brisko zacne tahnout nebo tvrdnout a lehce zacnu citit i spodek ![]()
Ale kdyz poctive lezim, fakt vse dobry
Tak pevne doufam, ze me to necha pani doktorka ulezet doma a nebudu muset do te nemocnice ![]()
A ze holky udrzim aspon do zacatku rijna 🙏 ❤️
@Pupenka urcite je udrzis ja verim ze ano, akorad je to otrava lezet ze…ale lepsi jak nemocnice tak koc drzim palce
![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem teprve 15tt s dvojčaty po ivf (jednovaječné bibi
). Termín mám až začátek února, to už asi budou vaše mimča všechna venku ![]()
@Dodoua to jsme si termínově docela blízko. Já mám zatím termín 22.1. a čekáme dvojvaječné bibi kluky. ![]()
@ruzulka já 3.2. čekáme taky kluky. Sice by měli být jednovaječní, vkládali mi 1 embryo, ale taky bibi. Takže nejlepší varianta ![]()
@Dodoua hezky,gratuluji
,jednovajecne bi bi mame i my, tak sem zvedava zda je budete mit stejne my je mame trosku rozdilne kluky ![]()
Nasi jsou podobni, ale ne uplne stejni na to ze jsou z jednoho embryjka, ale uvidime jak budou dal vypadat
![]()
@Libi87 ti jsou krásní ![]()
Mně teda nejde moc do hlavy, jak můžou být bibi a jednovaječní, když nám vkládali blastocystu, ale už to neřeším. Hlavní je, že se konečně zadařilo
teď už to jen dotáhnout do konce, jsou to nervy. Doufám, že to trošku opadne po druhém screeningu ![]()
@Dodoua no bi bi jsou ze se rozdeli do 3 dnu embryo…jak u nas. My meli jen jedno embryo a mem krasne dva kluky
,nemame ani zamrazeno nic…ze 7 vyslo jen jedno a ted jsou tu snami
![]()
@Dodoua neboj dotahnes to do konce…jen se nenervovat…moje tehu bylo bolestive hodne narocne a dotahla sem skoro do 35 tt.
@Libi87 nám zbyly po genetice 2 embrya, jedno kluk a jedno holka, ta se ještě mrazí
vyšel nám první transfer. Měli jsme prodlouženou kultivaci, takže vkládali 5denní blastocystu, tím pádem by už to rozdělení nemělo být možné při tomto typu ![]()
Doktor říkal, že se nám mohlo to jedno povést doma, ale to by časově moc nesedělo a po těch letech by to byl fakt zázrak. Věřím, že se tam prostě nějak ještě stihlo rozdělit
a jsem právě zvědavá, jak si budou podobní
@Libi87 jinak u nás je zatím všechno v pohodě, žádné problémy. Ale mám teď kontrolu až po měsíci a strašně se to vleče
pár let zpět se nám podařily přirozeně jednovaječné mobi, ale v 9tt na kontrole zjistili zamlklé, proto jsem před každým ultrazvukem dost nervózní