Dvojčata 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
1.9.23 20:33

Ahoj holky, oživuji diskuzi. Jak jste na tom s výbavičkou? Byla jsem v dvojčecím obchodě v Ostravě a z přístupu paní jsem byla velmi rozčarovaná. Dost mě tlačila do určitých produktů, které chce prodat, ve všem má pravdu ona, bez ní a jejich rad si v dvojčecím světě neškrtnu.
Opravdu musí být do korby dvojčecího kočárku (uvedu, že uvažujeme o TFK) pouze a jen fusak šitý u ní na míru? Protože když jsem se zmínila o Elodie nebo jiné značce, vysmála se mi, že pokud chci dát do kočárku s fusakem i dítě, tak nemám šanci. Podotýkám, že rodím nejpozději v půli prosince, tedy miminka půjdou do zimního fusaku a korbiček, když jim budou cca 1-4 měsíce. Další rok už budou ve sporťáku, který je delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
1.9.23 21:25

@Maiah dvojcatka.cz? A to jsem zavidela všem, kdo má obchod poblíž, já jsem z uuuplne druhé strany republiky.🙄 Tenhle přístup by mi hodně vadil a dost by mě odradil si tam cokoliv koupit. Já bych fusak do kočárku vůbec neřešila a proste koupila ten, co se vám libi. Já se vůbec nemůžu rozhodnout pro kočárek, mám predvybrany dva, ale chtela bych je vidět. Jeden z nich je TFK, ale prijde mi podle hmotnosti dost tezkej.. nemáme do hodiny dojezdu prodejnu, kde by ho měli vystaveny.😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
2.9.23 03:11

@Maiah to je teda přístup. :roll: a to jsem přemýšlela, jestli tam náhodou nevyrazit… Já nakupuju podle svého pocitu. Fusaky máme Elodie, protože se mi líbí 😃 kočárek budeme mít pravděpodobně Jasmine, ale ten je opravdu obří (neprojde dveřmi, ale to mi nevadí). A i zbytek věcí nakupuju podle pocitu. Říkám si, že tolik lidí to zvládlo i před tím, tak proč bysme my neměli. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
2.9.23 03:14

@Stulenta jedeme za čtrnáct dní na screening a ve městě mají velkou prodejnu kočárků, tak pokud tam bude ten TFK, tak pak poreferuju. Já ho v předvýběru nemám, ale ty co mám vybrané jsou všechny pekelně těžké. Můj favorit váží s korbami skoro 30 kg 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
2.9.23 06:23

@ruzulka tyjo, ty takovej drobek a budeš se táhnout s takhle těžkým kočárem?😅 Tak to mas můj obrovský obdiv!👏🏻 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
2.9.23 07:28

@Stulenta tak teď jsem koukala a není to 30, ale 24kg 😃 my ho budeme mít jako kočárek na parádu a na výlety/dovolenou. Jinak budeme mít dva samostatné ☺ Mám okolo sebe spoustu hlídačů 😃, takže budeme primárně využívat asi ty ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
2.9.23 09:14

@ruzulka + do toho miminka a jsi na 30kg hned.😅 Já mám kolem sebe taky spoustu hlidaču, ale nechci je rozdělovat. Otázkou je, jaká pak bude realita a jak často vůbec budu chtít je někomu půjčovat.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
2.9.23 09:25

@Stulenta to jsem taky zvědavá jestli je budu chtít půjčovat 😃 jen teda vím, že mě v červnu čekají státnice takže mi asi nic jiného nezbyde 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.9.23 17:21

@Maiah tak to díky za info, do toho obchodu jsem se taky chtěla časem podívat, tak aspoň vím, co čekat :D
My máme ještě na výbavičku čas, jsem 19tt, ale říkala jsem si, že po druhém screeningu už asi pomalu začnu :think: :lol: kočárek mám vyhlídlý Dorjan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.9.23 20:13

Ahojky 😍 tak my sme už od 27.8. na svete Alexander a Amalia (2480g, 2370g), prišli sme na svet v 36+3tt. Stále sme v pôrodnici, maly dostal žltačku, takže sa ešte musí slniť na “Bahamách” 😂. Inak sa máme dobre, až na moje bolesti jazvy po CS a chrbatu od spinalky. Mlieka mám už až až odsavam aj 190ml na 1odsatie. Kojím ale musíme aj dokrmovat striekačkou, pretože sú ešte trošku viac spaví. :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
2.9.23 20:44

@Mária2023 nádherná miminka. Moc moc gratuluju, už se na ty moje koblížky taky moc těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.9.23 22:24

@ruzulka to verím je to najviac na svete. Začiatky sú náročné kým si to sadne, ale systém sa vždy nejak nájde 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.9.23 22:49

@Mária2023 gratuluju!!! :kytka: jsou krásní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.9.23 10:16

@Mária2023 moc gratuluju :srdce: :srdce: :srdce:,at jste rychle doma. Krasne vahy meli deticky, tak parada :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.9.23 10:17

@Mária2023 a jsou nadherny :poblion: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie