Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Libi87 no tak totooooo ❤️ 🙏🏻 ❤️ ved predvcerom sme si pisali o kontrakciach a vcera si na to vletela :smiling_face_with3_hearts: 😍 gratulujem z celého srdca a želám skoru rekonvalescenciu a celej rodinke veeeeelaaaa zdravíčka 🙏🏻 malinkatí sú nádhernííí ❤️ ❤️
@Mária2023 dekuju
no byl to ficak, ted jen pezit to nejhorsi, broucci budou tyden v inkubatoru preventivne
a pak uz bude dobre ![]()
@Libi87 no akoze to je šok i pre mna 😍 co to muselo byt pre teba 🙏🏻 ale si statocna ❤️ a ako dlho od odtoku pl.vody ta vzali na sál?
@Mária2023 voda odtekla ve 21:20 v nedeli a vcera rano o pul desate byli na svete
,jen sem necekala ze z odtokem vody se rozjedou i kontrakce to byl druhy sok…
@Libi87 no to verim ze si mala šok ked nastali kontrakcie ale už to mas za sebou vsetko a krasavcekov pri sebe❤️
@Libi87 Gratulujuuuuu
Kluci jsou nadherni
![]()
Drzte se a preju hodne zdravicka ![]()
Tak ako holky držíte pokope? Ja už niekedy nevladzem a neviem ako to ešte dám som 32.tt
@Libi87 ja stale pozeram na tvoje deticky ❤️ ❤️ ma to ukludnuje a pocitam kazdy den aby som uz bola aspon 34+5tt ❤️ ako sa mate? Ako zvladas vsetko?
@Mária2023 ahojky,vcera nas pustili uz domu tak se mame lepe, doma je doma
no zda se mi to zatim dobre ani me neprijde ze jsou dva, jen spinkaji a ji. Ale bude hur
,neboj to utece a budes taky dva uzlicky mit v naruci ![]()
@Libi87 tak to je krasaaa gratulujem k prepusteniu z nemocnice :smiling_face_with3_hearts: to si na potesila ze zatial iba spinkaju a papaju 😁
Holky, musím se vám pochlubit od víkendu cítím a hlavně vidím pohyby.
Jsem si říkala, že máme ještě spoustu času, protože jsem včera začala teprve 16. týden, ale už je to tu ![]()
@ruzulka jupiiiii moja ❤️ to je ten naj pocit uzivaj si to potom vo vyssom tyzdni uz to bude trosku bolestive 😂