Dvojčata 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
7.7.23 17:09
@ruzulka píše:
@mesic09 Taky všem přeju jen a jen zdraví. Já mám screening za 10 dní, tak už jsem teď nervózní. Snad se dám i na modlení, ať je vše v pořádku. Nejsem psychicky silný člověk a jednou už jsem potratila a nechci to zažít znovu. :,( Tohle by si neměl zažívat nikdo :(

Presne tak, neni to fer. Jinak verim, ze u Tebe bude vse v poradku :srdce:.Urcite pak dej vedet. A bude to uzasny pocit potom, uvidis :hug:.Ja ho mam taky, ale vlastne ho neumim poradne prozivat, tu radost, ze to jedno miminko je zdrave.To asi prijde, az se dostanu z tohoto co nas ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tvirus
7.7.23 17:46

@Libi87 pro mě jako prvorodičku velký nával :). Ale je to čím dál lepší naštěstí. Asi jsem to čekala horší, ale den uteče jako voda, protože je furt něco dělat a potřebovala bych spíš tak 30 hodin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
141
7.7.23 20:17

@mesic09 To je mi moc lito :,(,preju hodne sil a at se druhej kimisek drzi statecne :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.23 21:00
@Libi87 píše:
@mesic09 To je mi moc lito :,(,preju hodne sil a at se druhej kimisek drzi statecne :srdce: :srdce:

Dekuju moc :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.7.23 10:59

@mesic09 Moc mě to mrzí. :( :( Ani poradně nevím, co ti mám napsat, protože veškerá slova jsou zbytečná a nic nezmírní tvoji bolest, kterou ted musis prozovat. Jsi silná zenska a musíš se drzet kvuli druhému miminku. :srdce: Preji ti jen to nejlepsi!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.7.23 09:42
@Stulenta píše:
@mesic09 Moc mě to mrzí. :( :( Ani poradně nevím, co ti mám napsat, protože veškerá slova jsou zbytečná a nic nezmírní tvoji bolest, kterou ted musis prozovat. Jsi silná zenska a musíš se drzet kvuli druhému miminku. :srdce: Preji ti jen to nejlepsi!! :srdce:

Dekuju, jsi moc hodna :srdce:.Je to dneska uz lepsi, nez v patek, kdyz jsme se to dozvedeli, ale stejne to clovek ma porad v hlave. A presne jak rikas, musim byt silna kvuli zdravemu miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.23 10:09

Tak jak je devcatka? Nevim jak vy, ale ja v tom hicu umiram, uz bych nejradsi jen lezela.Ty bolesti bricha stale nepresly i pres leky, budi muset hold jeste chvili vydrzet. :* :zed:,ale rikam si mas 34 tyden, to das 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
11.7.23 14:28

@Libi87 Úplně tě obdivuju, já jsem teprve ve 13. týdnu a někdy mám těch veder dost. Já měla dnes kontrolu a dvojčáci jsou fit, oba dva si cucaly palečky. :) :srdce: jen mi teda hned z prvního odběru zjistili těhotenskou cukrovku, tak už jsem objednaná do dia poradny. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.23 14:33

@ruzulka tehotenska cukrovka nic neni neboj…ja ji mela i minule tehu i ted a uplne v klidu bez nejakych velkych nervu a omezeni se da zvladnout, dokonce mi prijde ze cim sem to min hrotila byly vysledky lepsi. Takze se vubec neboj :srdce:.No ono to tehotenstvi utece coby dup a budes tam kde ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.7.23 11:04
@Libi87 píše:
@Paja-Maya vitej :srdce:,no pupek bych rada vozila na nejake. karce uz..je to tiha :lol:.Jinak te chapu prvni co me napadlo kdyz sme. zjistili ze cekame dvojcata…vejdou se do auta? kam je doma dame…jak budem jezdit na dovolenou :mrgreen: :mrgreen:,pak sem se na to vyprdla rekla sem si ze vse nejak dopadne…ze dvojcatka nema kazdej ze je to dar a uz se jen tesime, ted o to vic az budou venku :kytka: a u me.to bylo tak ze po prvnim zaiztku z porodnice sem byla presvedcena ze dite uz dalsi nikdy…uplynulo par let a manzel me premlouval, ze dve budou lepsi…tak sem na to pristoupila tedy a ono to neslo tak ivf…a zadarilo se vrchovate coz sme absolutne necekali :lol: :lol: :lol:,tak z me predstavy jednoho ditete budeme mit tri a jeste k tomu kluky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Další týden je za námi, uff uff. Tak snad jste v pořádku. Taky máme už jednoho lumpíka, tak jsme si trochu přáli další kluky, aby bylo všechno snazší. No a s mým štěstím bylo jasné, jak to dopadne - vypadá to na dvě dámičky. :mrgreen: Tak jsme se začali těšit na holčičky a uvidíme, co nakonec vyleze. Ty máš kluky už 100% jisté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.7.23 11:10
@ruzulka píše:
@Libi87 Úplně tě obdivuju, já jsem teprve ve 13. týdnu a někdy mám těch veder dost. Já měla dnes kontrolu a dvojčáci jsou fit, oba dva si cucaly palečky. :) :srdce: jen mi teda hned z prvního odběru zjistili těhotenskou cukrovku, tak už jsem objednaná do dia poradny. :?

Ahoj, já jdu na cukrovku teď v týdnu, tak se děsně „těším“ na tu sladkou břečku. Zajímalo by mě, co by mi chtěli omezit, už takhle mám místo těhotenských chutí spíš nechutě a ještě v těchhle hicech sotva něco pozřu. :nevim: Jaká omezení naordinovali tobě? Nebo jsi tu poradnu ještě nestihla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.7.23 11:10

@Paja-Maya u nas kluky hlasi hned od zacatku do ted, jsou jednovajecni takze by to meli byt dva kluci :mrgreen:,vidis ja sem strasne chtela holcicku, ale ted jsem rada za kluky. Mame pro ne hodne hracek a vseho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.7.23 11:15
@Libi87 píše:
@Paja-Maya u nas kluky hlasi hned od zacatku do ted, jsou jednovajecni takze by to meli byt dva kluci :mrgreen:,vidis ja sem strasne chtela holcicku, ale ted jsem rada za kluky. Mame pro ne hodne hracek a vseho :mrgreen:

Já jsem teda poprvé taky chtěla spíš holčičku, ale syn je nakonec zlatej, neměnila bych ani za nic. :) Tak jsme si právě říkali, že kdyby to byli kluci, tak na ně spoň něco už máme… A ani sdílený pokojík byn emusel být takový problém. No, tak nemáme vůbec nic. A za ten pokojík nám v pubertě poděkují. :mrgreen: Ale co, spousta lidí neměla pokoj jen pro sebe a nijak je to nepoznamenalo… Vy máte dost místa pro všechny, nebo taky řešíte klasickou nerudovskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
13.7.23 11:16

@Paja-Maya No já mám první dia poradnu až za 14 dní kvůli dovolené, ale už jsem najela na dietu, tak uvidím co na té kontrole. Jak mi to zjistili brzo, tak mám ještě nevolnosti, tak to je docela komplikované s tím jídlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.7.23 11:22

@Paja-Maya no my ted mame 2 plus 1 kam se nam narodi, ale koncem srpna se budem stehovat do domku, ktery sme. rekonstruovali a budem mit 5 plus kk tak tam to bude lepsi i kdyz sme nepocitali ze dvema velkyma pokojikama pro deti, tak to udelame tak ze syn ktery se tesi na svuj pokoj, dostane ten velky zatim treba na 5 let. Mimca s nama zatim budou nejakou dobu v loznici a pak se uvidi, pak se synek nastehuje do maleho pokojiku a dvojky do velkeho.No hold z dvojcatky sme. nepocotali :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí