Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.6.11 11:12

včera mi kluci snědli celou bebu. Zkoušela jsem UM jestli nejedí tak hodně kvůli třebas řídkýmu mlíku. Ve středu jdeme na tříměsíční, tak uvidíme. Jinak větry už jsou v pohodě skoro neblinkáme.. hezký den přeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
17.6.11 12:04

To u nas se blinka furt - porad nekde utiram nejaky savle. Nejlepsi je, kdyz pres to lezou a roztahaj to po celym byte :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
17.6.11 12:09
hovezinahoubach píše:
včera mi kluci snědli celou bebu. Zkoušela jsem UM jestli nejedí tak hodně kvůli třebas řídkýmu mlíku. Ve středu jdeme na tříměsíční, tak uvidíme. Jinak větry už jsou v pohodě skoro neblinkáme.. hezký den přeji…

jako celou krabici 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
17.6.11 13:53

mono neděs mě,já se těším že to blinkání brzy skončí a teď čtu tohle… všude cítím blitky,pořád peru a pořád dokola.deka na které si hrají vydrží max dva dny pak letí do pračky.nejhorší je když se někam chystáme,to maj radši celou dobu bryndák jinak bysme neodjeli protože bysme pořád převlíkali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
17.6.11 14:09

Ruzi, treba se to u vas upravi driv. Me treba Lexa jako malej moc nezvracel, ale zacal az nekde kolem . mesice. Ale rekla bych, ze uz se to mozna trosku lepsi. Ovsem vcera meli presnidavku z boruvek a z jablek - takze pekna fialova. A kde myslis ze skoncila? :lol: Sebi mel pobliti brisko a Lexa zada - to teda ale nevim jak se mu to tam dostalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
17.6.11 14:12

holky mne děti neblijou …max si trošku ublinknou jednou za den na bříšku ale jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 18:58

pixlu beby. Zakřikla jsem to, jirka si poblil sedačku, teď jsme dorazili domů a je z toho zaschlá kaše, príma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
18.6.11 07:10

Nám kluci blinkali když byli malinké ale ted jim jsou 3měsíce a už neblinkají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.6.11 07:14

Ruzi krásná profilovka :palec: ..Jinak mi kluci blinkaj taky..jen takový drobný grcky,myslím že jak dítě ještě nesedí všelijak se to v tom bříšku mele jen leží nebo jsou na bříšku a to bych blila asi taky..myslím že jak sednou bude se líp i říhat a tak :-)

• Citovat
  • Upravit
4355
19.6.11 21:27

Andrejko děkuji :huban:

no ty moje lásky hážou doslova šavle,budu doufat že se to zlepší,ale miluju je i smradlavý :mrgreen: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.11 20:32
ruzajska píše:
Andrejko děkuji :huban:no ty moje lásky hážou doslova šavle,budu doufat že se to zlepší,ale miluju je i smradlavý :mrgreen: :mrgreen: :srdce:

Ruzi u nás je to úplně stejné, deky peru skoro každý den, Martin to rozhazuje všude, a to do mlíka přidávám Nutrilon AR proti ublinkávání, bez něj to stříká všude kolem. Ale jak píše Andrejka, být pořád na břiše, tak to taky házím… :-) Tak snad až začnou sedět nebo chodit…

Přikládám foto, snad se mi ty naše balíky konečně podařilo vyfotit tak, aby neměli deset brad…

Hezké dny všem! Nám se tady včera kilometr od nás přehnalo tornádo a teď se žene další bouřka, snad nebudeme muset do sklepa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.11 21:00

tříměsíční za náma, dostali jsme hexavakcínu, čekám na nějakou reakci,6500g a prvorozená si u dr řekla o nočník, tak v ordinaci kadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.6.11 15:51

Moc pěkný bobani :palec: :potlesk: jj budem muset počkat než blinkací období přejde :mrgreen:

Lyduš,jsi mě rozesmála,jsem vyprskla smíchy :) tak jim to tam aspoň pěkně navonila,je to šikulka,umí si poradit,jiný by to pustili třeba do gatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 20:27

dopŕostřed obýváku ráno (tvar točené zmrzliny) odpoledne do tepláků. Řekla jsem dost plínám, tak trpim, je to na hlavu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
24.6.11 14:11

Filip mi doted nesedl na záchod ani na nočník.čůra ve stoje jako chlap ale jak měl dělat bobek tak chtěl plínu,pokud ji nedostal zadržel to třeba i na tři dny takže jsme plínovali na noc a na bobek ted už konečně kadí do záchoda,a to mu jsou tři pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí