Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak dámy, dnes jsem byla dělat zbrojní průkaz. Teorie za plnej (jako jediná) z praxe mě vykmitli (jako jedinou). Takže budu tejden jenom rozebírat zbraně. Jo a přijali mě na VŠ, takže doufám, že mě nevykopnou stejně rychle, jako z praktickejch u zbrojáku. ![]()
hovezinahoubach píše:
Tak dámy, dnes jsem byla dělat zbrojní průkaz. Teorie za plnej (jako jediná) z praxe mě vykmitli (jako jedinou). Takže budu tejden jenom rozebírat zbraně. Jo a přijali mě na VŠ, takže doufám, že mě nevykopnou stejně rychle, jako z praktickejch u zbrojáku.
Houbičko gratulace a půl
. Copak tě napadlo s tím zbrojákem? To aby jsme se tě bály ![]()
dík,
já kráva si ho nechala propadnout, a to musíš dělat zk znovu..
Tak mu řekni, že teorii dá, naučila jsem se jí přesně za 5 dnů / učila jsem se od 21 do 00hod a pomohlo mi http://zbranekvalitne.cz/…ka-nanecisto
měla A,B,D,E , takže max 1 velká chyba. Praktická, no ostuda nevídaná
dali přede mě 4 pistole, 2 revolvery, kulovnici, brokovnici. Hrnula jsem se k rozebrání (k tomu mě ani nepustili) ptali se na části zbraně, něco jsem dala, ale když po mě hodil náboj a zeptal se do čeho patří a když ho pustí jakým směrem se kutálí, tak naschle. Ani jsem si nezastřílela. Příští pátek jdu na bengárnu, tam mi to prej vysvětlej a ženu se opět zostudit na praktickou. Nejhorší je, že u toho nejde improvizovat, to jsou fakt věci, které nejdou uvařit z vody. Říkám, jsem blbá, že jsem ho nechala propadnout. Ještě že nepropadaj lodičáky, to už bych nedala vůbec. ![]()
Jinak před tím komisařem jsem se cítila stejně trapně, jak při klystýru před porodem.
Houbičko, příště to určitě zvládneš na jedničku
A možná se zeptám blbě, ale co je lodičák?
oprávnění řídit loď. Tak jsme byli s nejstarší na pohotovosti s doměnkou na roupy. Díkybohu negativní ![]()
Houbičko mám dotaz: Na co vlastně nemám oprávnění?
. Málem bych zapomněla. Byly nám 3měsíce, tak dávám foto. Váhy a míry zatím nemám, k doktorce jdeme až v pátek na očkování.
neumím s letadlama
, krásná mimča. A to je Míša, máme pořád vzádu strašně křivou hlavu. A to je podkládám biblí.
hovezinahoubach píše:
neumím s letadlama, krásná mimča. A to je Míša, máme pořád vzádu strašně křivou hlavu. A to je podkládám biblí.
je také moc hezkej ![]()
Ahoj holky vkládám fotečku mých lásek,slavili jsme 7.měsíc tak nám to slušelo
…Jinak máme zrovna období strachu z cizích lidí,to je řev na celý česko myslím že jste nás museli i zaslechnout
..Všem krásný den
andrejka87 píše:
Ahoj holky vkládám fotečku mých lásek,slavili jsme 7.měsíc tak nám to slušelo…Jinak máme zrovna období strachu z cizích lidí,to je řev na celý česko myslím že jste nás museli i zaslechnout
..Všem krásný den
neboj tady na jihu jste nebyli zaslechnuti
to moje děti se nebojí tlemí se na každého ani jedno se vlastne nebálo jen řvaly když se jim zdejchla matka
a to u všech trvá stále
No já měla problém s obočím odjakživa,rostlo mi do půlky měla jsem ho klenutý ale ta druhá část nerostla,takže jsem dokreslovala a jak píše Ruzi ,byl to děs vylíst z koupelny se mi smáli všichni i já
ale nemohla jsem za to prostě to nerostlo..Takže před rokem jsem to dala tetotvat a Houbička jistě přitaká že to není tetování které máte třeba na rameni,je to permanentní make up který vydřží cca max 7let láleží na typu kůže pleti já třeba letos byla na přetetování chtela jsem ho trošku zesílit..Barvu vám dají (pokud je to ovšem dobrý salon né nějaká paní co to tetuje doma na koleni) dle pletí já měla černou s mixem hnědé jelikož mám i černé vlasy takže to vypadá přirozeně žádné hnusné umělé čárky,určitě to doporučuji všem.Vždycky jen vytrhám obočí kolem tetování a je to nic víc a tvar je úžasnej cítím se moc dobře…Mimochodem moje kamarádka byla také na tetování jenže chtěla ušetřit a to byla zásadní chyba,byla to nějaká prd začátečníice a udělala jí strašný tvar,vypadá těd jakoby se pořád mračila i když se směje takže to pozor…Najít supr salon je hlavní