Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
16.9.10 12:26

petru, tak vitamíny bereme stejný :-) jen neberu dvě tablety denně ale jen jednu ráno :wink: Ty poctivě dvě? A břicho mě bolí, jak píšeš, když vstávám z lehu nebo sedu a úplně dole. Dr. jsem to říkala a říkal, že je to normální, tak mu věřím. Taky mi někdy přijde, že mě bolí i stydká kost :nevim: ale jak dr. říkal, bude hůř :roll: A ty kilča mi teď letí nahoru teda pěkně rychle a nepřijde mi, že bych se nějak přejídala :think:
Holky, chtěla jsem se vás zeptat na porodnici? Už jsem někde zaregistrované? A jak daleko máte porodnici? Já bych chtěla rodit v Motole ale je to 50 km ale si myslím, že by se do dalo zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
16.9.10 16:07

Pavli taky beru jen jednu tabletku a to večer :-D .Nikde zaregistrovaná ještě nejsem a do Prahy to máám taky tak daleko a tak jsem si řekla že tam rodit nepůjdu,za jedno kvůli tý registraci a za druhé když tam co 14dní jedu k Dr.tak ty kolony jsou šílený a v bolestech se ještě stresovat nad timhle -tak to fakt nééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.9.10 14:58

Ahoj holky..my máme jasno-porodnice Zlín.Máme to cca.25km.Ale zaregistrovaní ještě nejsme,ani nevim kdy,co a jak.Snad je na to ještě chvíli čas???!!!To břicho mě pobolívá taky i ta stydká kost,jako by mě taky občas pobolívala a ještě ke všemu strašně kříže bolí.A hlava taky dost.Jak často chodíte ne kontroly???Každých 14dní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
17.9.10 18:05

Registrace v Praze je od 14. týdne. Tam je to tak, že se registrují od 14+0 později už tě nevezmou. Jak to je ve Zlíně, to nevím :nevim:
Hlava mě teď teda taky často pobolívá :roll: ale naštěstí se to dá vydržet, nic strašnýho to není ale dvakrát příjemný teda taky ne :pocitac:
Na kontroly chodím každé 3 týdny a to mi pokaždé dělá i ultrazvuk :-)
Já chci rodit v Praze protože u nás porodnice není vybavená na předčasně narozené děti :-( Nechci strašit ale přeci jen ten předčasný porod je u dvojčat častější, tak chci mít jistotu, že o nás bude dobře postaráno a nebudou nás muset někam narychlo převážet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.9.10 18:32

Díky za info :-D já se zeptám doktora až půjdu na kontrolu,jak a co s tou porodnicí.Mě už doktor informoval,že mě hrozí předčasný porod,takže já s tím tak nějak počítám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
17.9.10 19:15

Jj, s tím předčasným porodem taky trošku počítám ale doufám, že to bude nakonec v poho :wink: Ale jistota je jistota :wink:
A ten předčasný porod tě hrozí jen jako s dvojčatama nebo máš nějaký problém? A v kolikátém týdnu jsi? Možná, že jsi to tu už psala ale nějak ztrácím přehled a prdlajs si pamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.9.10 10:00

Ahojky :-D Pavli v Praze jsou asi jen 4nebo5 porodnic kde maji JIPku zařízenou na předčasný porody a všude by ses měla zaregistrovat do toho 14tt,alespoň mi to takhle řekla moje Dr.Ale zkusit to ještě můžeš,jen bych to teda neodkládala když už chceš rodit v Praze.
Hlava mě taky občas bolí,ale teď jsem pěkně nastydlá,tak si myslim jestli to neni taky z toho,ale jak píšete neni to nic příjemnýho,i když to neni klasická migréna.
hermo taky mě zajímá jak na to tvůj DR. přišel že budeš rodit předčasně??? jak to může vědět,ano je pravda že mě s touto možností doktorka seznámila ,ale nřekla že je to pravidlem.
Kočky mějte krásný sluníčkový den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
18.9.10 13:05

ahoj holky dlouho jsem tu nebyla tak jsem si pročítala abych o nic nepřišla…jak tady píšete stim předčasnym porodem tak me doktor zatim nic neríkal,ale četla jsem na netu že je to pravděpodobné…ale mam kamarádku co rodila dvojčata 2 dny po termínu a meli skoro 3 kila obe nebo snad jedno pres 3 kila ted nevim…zatím bych tohle neřešila… v ponděli jedu do prahy na kontrolu tak jsem zvedava jestli mi vysledky dopadli dobre :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.9.10 14:28

Ahojky,pže jsem po umělém oplodnění a je to rizokové.Neříkal,že je to pravidlo,ale že to hrozí,že bych s tím měla víceméně počítat.Uvidíme. :nevim: Vy tady co si píšeme nejste žádná po IVF,že?O tobě Peťulko vím,že ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.9.10 19:01

Hermo já jsem po IVF,ale nevim že by to měl být důvod rodit předčasně-možnost tam je,ale to je u každého dvojtěhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.9.10 12:26

Vždyť na to je času dost :lol: kdy budem rodit :-) Včera mě celý den pobolíval podbřišek.A Petru bereš ještě utrogestan??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.9.10 12:37
Herma píše:
Vždyť na to je času dost :lol: kdy budem rodit :-) Včera mě celý den pobolíval podbřišek.A Petru bereš ještě utrogestan??????

Hermo už neberu měla jsem ho do 14tt a pak jsem ho měla vysadit,ale šla jsem na to postupně,né ze dne na den-zrovna tak prednison

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
19.9.10 13:10

Já čekám dvojčátka přirozeně, se nám to nějak povedlo ani nevíme jak :lol: O tom podbřišku ani radši nemluvím. Včera jsme si s manželem udělali takovej menší výlet, pocourali po krámech a už v noci jsem nemohla spát, jak mě boleli nohy, třísla, podbřišek, kostrč, stydká kost… no prostě celej spodek :roll: Taky vám někdy tak lupne v kyčlích? Mě teď dost často, že si myslím, že se mi snad vykloubila noha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.9.10 13:59
pavlliina píše:
Já čekám dvojčátka přirozeně, se nám to nějak povedlo ani nevíme jak :lol: O tom podbřišku ani radši nemluvím. Včera jsme si s manželem udělali takovej menší výlet, pocourali po krámech a už v noci jsem nemohla spát, jak mě boleli nohy, třísla, podbřišek, kostrč, stydká kost… no prostě celej spodek :roll: Taky vám někdy tak lupne v kyčlích? Mě teď dost často, že si myslím, že se mi snad vykloubila noha :mrgreen:

Pavli potěšila si mě a jsem ráda že tohle všechno co popisuješ neni jen můj výmysl,ale má to někdo stejný a nebo podobný :dance: …ale holka bude hůůůůůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
21.9.10 09:53

ahoj holky..tak vcera jsem byla na kontrole a mimi maji uz 13.3 a 13,6 cm…a tyky uz jsem konecne slysela jejich srdíčka…jinak romco fotečky už mám a taky kartičku :-D a doktor mi rekl ze musim do 20.týden stihnout si dojit k zubari a k obvodákovi a aby mi zmerili EKG a jak to mate vy co vám doktor rekl ???? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí