Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
21.9.10 11:19

22 gratuluju k dobré kontrole :potlesk: Já jdu 29. 9. na velký ultrazvuk… už aby to bylo :wink:
Co pohyby? Cítíte? Já už docela dost a hned je to veselejší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.9.10 13:05

Ahojky i já se přidávám ke gratulaci 22 .Já dneska taky byla na kontrole a vše v pořádku,brali mi krev a příště výsledky tak budu doufat ,vlastně věřim že to bude v poho a nebudu muset na plodovku.NA VELKÝ utz JEDU 18.10.Já už zubaře i obvoďáka mám zasebou a všechno OK.Pohyby už začínám taky vnímat,ale jen zlehounka,tak se těšim na ty pořádný kopance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.9.10 13:58

petru i tobě gratuluju ke zdárné kontrole :potlesk: EKG, obvoďáka i zubaře mám už oběhnuté, takže pohodička. A co bříška už lezou? Mě přijde, že se mi to bříško vyboulilo snad ze dne na den a ještě když se pořádně nadlábnu to je potom bubínek :lol:
A co děláte celý den? Nenudíte se doma? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.9.10 14:34

Pavli bříško mám už taky pěkné :-D ,hlavně večer :think: .Já se doma docela i nudim,ještě že aspoň ty středy zachraňuje holka,když příjde dřív domu ze školy,ale stejně.Dneska mě nějak začl bolet podříšek při chůzi,holky měli jste to taky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.9.10 14:54

Ahojky.Co předporodní kurz????Nenavštěvujete žádná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.9.10 15:06

petru, s tím podbřiškem je to u mě jak kdy :roll: už ani kolikrát nevím jestli to bolí víc nebo míň ale určitě mě taky často pobolívá… jakoby cítím každý krok, jak se to otřese… líp to popsat neumím :oops:
Teď mě dost začal šponovat pupík, budu muset asi víc mazat ale já jsem na to mazání takovej lajdák :-?
A ta nuda doma je fakt hrozná :roll: chtělo by to nějakou činnost ale nějak nemůžu přijít na to jakou…
Předporodní kurz nenavštěvuju :oops: Hermo, ty ano???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.9.10 15:49

já taky nic nenavštěvuju a ještě mi to ani nebylo od Dr.nabídnuto,jinak ona nabízí snad všechno-tak jestli neni ještě čas :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
21.9.10 17:43

Ono jestli to taky u dvojčátek není jinak nebo nevím :nevim: To můžeš chodit třeba na těhu cvičení s těhulkama, co čekají jen jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.9.10 19:33

ano,mě radila sestra ať chodim,dala mi i tel.číslo.nevolala jsem tam,pže mě je pořád ještě špatně a ani asi chodit nebudu.stojí to 1200,– a mě to má pojišťovna proplácí.moje kamarádka už chodí.ale já si nedokážu představit,že bych tam cvičila na baloně,mezi holkama,kde je v místnosti vydýchaný vzduch a z každého pachu je mě zle.asi by mě to hodně vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.9.10 07:58

Krásné ráno :kytka:
Já jsem nechodila ani při prvním těhu a holku jsem porodila i bez cvičení,během tří hodin a to měla 4,25Kg…takže já asi EE :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 08:54

Holky, jak přibíráte? Nevíte jak je to s přibíráním s dvojčaty? Jsem ve 20. týdnu a už mám 9 kg nahoře 8-o , je pravda, že asi začínám jíst víc, ale snažím se zbytečně nepřežírat :nevim: Před těhu jsem s váhou problém neměla, prostě jsem mohla sníst všechno a měla jsem vždycky tak akorát ale teď… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.9.10 10:19

Dobré ránko holky!!! :mavam: Já si taky myslim,že ty předporodní kurzy nejsou zas tak důležité,že by jsem bez něho neporodila :-)S tím přibíráním Pavli nevim,já jsem teprve v 15tt a nepřibrala jsem.Tak jestli mě to začne později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.9.10 10:48

Pavli já jsem přibrala ty dvě kila co jsem prozvracela,takže vlastně taky zatim nic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 11:21

No to jste mě moc nepotěšily :lol: schválně se příští týden dr. zeptám jestli nějak moc nekynu :mrgreen:
Dneska to vypadá, že bude krásně, tak asi vyrazím se psem na prochajdu a uvidím, co to se mnou udělá :lol: ale přeci pohyb musím mít :wink:
Je nás tu docela málo s dvojčátky, co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.9.10 11:34

mě zase připadlo,že se nás tu sešlo celkem dost s dvojčaty na březen (únor):-P třeba se ještě někdo přidá.já taky vyrazim dnes ven,je fakt krásně.Já osobně neznám tady u nás v okolí nikoho s dvojčaty.jsem moc ráda,že si mám aspoň s kým psát o stejných problémech. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí