Dvoje brýle, jedny náhradní?

12966
10.4.19 16:36

Ano, ale fakt náhradní, takže podstatně levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59409
10.4.19 16:42

@Cassy25 ted má jedny ale nosí je jen na koukání na tv, tablet… Budu jí objednávat na ko a kdy půjde do školy kde je bude nosit tak aby měla dvoje. Ty co má ted u nějakou dobu, ted je nechala v posteli a našla jsem je v psím pelechu :cert: :cert: Uvidím jaké si vybere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.4.19 17:05
@Markéta80 píše:
@Cassy25 ted má jedny ale nosí je jen na koukání na tv, tablet… Budu jí objednávat na ko a kdy půjde do školy kde je bude nosit tak aby měla dvoje. Ty co má ted u nějakou dobu, ted je nechala v posteli a našla jsem je v psím pelechu :cert: :cert: Uvidím jaké si vybere :mrgreen:

A není Ti to líto, že už půjde do školy? Nepřemýšlíte ještě o jednom dítěti?

• Citovat
  • Upravit
59409
10.4.19 17:12

@Klopotkova :mrgreen: :mrgreen: už jsem stará :lol:, další bych stejně nesměla ze zdravotního důvodu. Manžel říká když u nejde lidské mládě tak alespoň ty psí :mrgreen: Utíká to, nedá se nic dělat a už je skoro slečna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.4.19 18:06

Teď budu pro čtyřleťačku náhradní pořizovat, protože u nás je to pořád nějaká katastrofa. Brýle schováváme nebo rovnou ztrácíme, teď už má podruhé zlomenou nožičku. Dcerka je navíc tupozraká, takže každá chvíle bez brýlí je krok zpátky :?

• Citovat
  • Upravit
16464
10.4.19 18:13

Mame nahradni. Tim, ze se nehybou dioptrie, tak ty zrovna vymenene za nove, takze trochu male, zustavaji jako nahrada a uz se to nekolikrat hodilo. Jednou dorasil oboje v jednom tydnu a byl prusvih. Nastesti nozicku vymenili do druheho dne a jeste ji uznali jako reklamaci, takze parada. Na nutnost druhych bryli me kazdy v optice upozornoval, zvlaste kdyz dite nosi bryle celodenne, tak pak je to o uraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
10.4.19 19:19

Ja tedy nikdy náhradní nemela, ale je fakt, ze jsem je dostala asi az v 6 tride.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
10.4.19 19:23

@Cassy25 nemáme náhradní. Syn má slaboučké, nosí je jen ve škole nebo na televizi a to na ně věčně zapomíná. Sedí vepředu, takže v případě nouze na tabuli vidí i bez brýlí. Výměna skel u nás trvá cca 3 dny a naposledy bez nich vydržel. Pořizovala bych v momentě, kdy by nosil brýle neustále a nemohl bez nich být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová