Ebola a my

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
9.10.14 20:52

@Gina108 nic se neděje :)
Taky to nechápu. Měli to už uzavřít dávno, když věděli, že to jde mimo kontrolu a pouštět tam jen ten základ kvůli zásobování jídla, léku, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
9.10.14 20:52
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jasně, nic jiného ani dělat nemůžeme…ale ten brod zas tak daleko už není :).

taky mi přijde… co teď bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
9.10.14 20:54

@harpyje když už to bereš takto. Vem si, že při čelním střetu většinou umřeš hned a ani ti nedojde co se stalo, ale zato při ebole víš co ti je jakou máš šanci a smrt asi není příjemná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.10.14 20:55
@harpyje píše:
toto uvažování není logické - když sednu do auta, mám docela velkou pravděpodobnost že přežiju, když chytnu HIV, je dost pravděpodobný, že do 20 let jsem pod kytkama a kvalita mýho života bude stát za Hare Krišna. Jenže pravděpodobnost že chytnu HIV je mizivá a můžu k tomu sama přispět. zatímco že mne někdo sejme v autě absolutně neovlivním. stejný s Ebolou, pravděpodobnost je mizivátakže dle tvé logiky- když chytnu Ebolu mám to 50 na 50 že nepřežiju. Když mne někdo v autě sejme čelně ve 100km rychlosti, mám to taky tak 50 na 50, že vůbec budu žít než dorazí pomoc :nevim:

a jak chceš přispět tomu, že nechytíš Ebolu, když se šíří i potem? Tzn. dotkneš se kliky, madla, kterého se před tebou dotkl někdo s ebolou a už jsi ohrožená. Proti HIV se dá chránit mnohem snáz než proti ebole.

• Citovat
  • Upravit
23847
9.10.14 20:56
@harpyje píše:
toto uvažování není logické - když sednu do auta, mám docela velkou pravděpodobnost že přežiju, když chytnu HIV, je dost pravděpodobný, že do 20 let jsem pod kytkama a kvalita mýho života bude stát za Hare Krišna. Jenže pravděpodobnost že chytnu HIV je mizivá a můžu k tomu sama přispět. zatímco že mne někdo sejme v autě absolutně neovlivním. stejný s Ebolou, pravděpodobnost je mizivátakže dle tvé logiky- když chytnu Ebolu mám to 50 na 50 že nepřežiju. Když mne někdo v autě sejme čelně ve 100km rychlosti, mám to taky tak 50 na 50, že vůbec budu žít než dorazí pomoc :nevim:

No, ale my tady tu nákazu přeci jen můžeme malinko ovlivnit právě uzavřením hranic. Anebo chceš-li já osobně to augerechnet ovlivňuju tak, že nelítám někam do Zaire, ale sedím doma na pérdeli, což mi bude ovšem houno platné, až to někdo dotáhne až sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.10.14 20:56
@Natálka26 píše:
Holky, přestaňte číst tyhle bulvární nesmysly, nekoukejte na televizi a bude vám fajn ;-)
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.10.14 20:57

Lidstvo se musi udrzovat v permanentim strachu…media to umí skvele.

• Citovat
  • Upravit
785
9.10.14 20:59

@BAZÁREK ANGIE Jsou i jiné nemoci, ale ebola je děsivá ne -já se nebojím a neoslabuji si imunitu. Smlouvu na život nemám a mohu o sobě :lol: prohlásit, že už se mi stalo téměř všechno. Měj klidný večer a ebolu ulož k ledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
9.10.14 21:02

To je ta nezištná pomoc. Lidstvo je přelidněné, planeta se brání. Je mi z toho zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
9.10.14 21:03
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jasně, nic jiného ani dělat nemůžeme…ale ten brod zas tak daleko už není :).

To si napsala hezky :)
No jsem zvědavá na zítra a jen doufám, že to tak není a diskuzi jsem obnovila zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
9.10.14 21:06
@saani píše:
To si napsala hezky :)
No jsem zvědavá na zítra a jen doufám, že to tak není a diskuzi jsem obnovila zbytečně

Také doufám, jen mám takový dojem, že když už to vypustily do éteru, že to nebude tak veselé :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.10.14 21:06

Oni ty lety apod. nezrusej, pac v tom jsou penize a ty jsou pro urcite spolecnosti dulezitejsi nez lidske zivoty bohuzel… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
9.10.14 21:11
@BAZÁREK ANGIE píše:
Také doufám, jen mám takový dojem, že když už to vypustily do éteru, že to nebude tak veselé :think:.

Ono to asi jinak ani nešlo utajit. Když vyklízeli pro jistotu infekční oddělení a bylo tam takové haló s tolika sanitkama, tak je jasný, že si toho někdo všimne. Ještě do toho Bulovka u který každý ví, že jedině tam jdou těžký případy jako je ebola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
9.10.14 21:13

@saani aha, a to je pro tebe plus? :mrgreen: myslela jsem, že diskutující zde se bojí, že umřou na Ebolu, neřeší, jak moc bude ta smrt nepříjemná 8)

hele, to je fuk, Eboly se nebojím, stejně jako moru a pravých neštovic, a přitom ty neštovice bych taky teoreticky chytit mohla :nevim: připadá mi, že existuje dost reálných nebezpečí, ze kterých bych mohla mít obavu, proč vymýšlet ještě další?

Příspěvek upraven 09.10.14 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.10.14 21:13
@BAZÁREK ANGIE píše:
Také doufám, jen mám takový dojem, že když už to vypustily do éteru, že to nebude tak veselé :think:.

No právě..mediím už moc nevěřím. Ženou nás jako ovečky tam kam chtějí..

Čekám jen, kdy příjdou se zázračným očkováním :zed: To pro ně bude vejvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová