Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 nic se neděje ![]()
Taky to nechápu. Měli to už uzavřít dávno, když věděli, že to jde mimo kontrolu a pouštět tam jen ten základ kvůli zásobování jídla, léku, atd.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jasně, nic jiného ani dělat nemůžeme…ale ten brod zas tak daleko už není.
taky mi přijde… co teď bude ![]()
@harpyje když už to bereš takto. Vem si, že při čelním střetu většinou umřeš hned a ani ti nedojde co se stalo, ale zato při ebole víš co ti je jakou máš šanci a smrt asi není příjemná
@harpyje píše:
toto uvažování není logické - když sednu do auta, mám docela velkou pravděpodobnost že přežiju, když chytnu HIV, je dost pravděpodobný, že do 20 let jsem pod kytkama a kvalita mýho života bude stát za Hare Krišna. Jenže pravděpodobnost že chytnu HIV je mizivá a můžu k tomu sama přispět. zatímco že mne někdo sejme v autě absolutně neovlivním. stejný s Ebolou, pravděpodobnost je mizivátakže dle tvé logiky- když chytnu Ebolu mám to 50 na 50 že nepřežiju. Když mne někdo v autě sejme čelně ve 100km rychlosti, mám to taky tak 50 na 50, že vůbec budu žít než dorazí pomoc
a jak chceš přispět tomu, že nechytíš Ebolu, když se šíří i potem? Tzn. dotkneš se kliky, madla, kterého se před tebou dotkl někdo s ebolou a už jsi ohrožená. Proti HIV se dá chránit mnohem snáz než proti ebole.
@harpyje píše:
toto uvažování není logické - když sednu do auta, mám docela velkou pravděpodobnost že přežiju, když chytnu HIV, je dost pravděpodobný, že do 20 let jsem pod kytkama a kvalita mýho života bude stát za Hare Krišna. Jenže pravděpodobnost že chytnu HIV je mizivá a můžu k tomu sama přispět. zatímco že mne někdo sejme v autě absolutně neovlivním. stejný s Ebolou, pravděpodobnost je mizivátakže dle tvé logiky- když chytnu Ebolu mám to 50 na 50 že nepřežiju. Když mne někdo v autě sejme čelně ve 100km rychlosti, mám to taky tak 50 na 50, že vůbec budu žít než dorazí pomoc
No, ale my tady tu nákazu přeci jen můžeme malinko ovlivnit právě uzavřením hranic. Anebo chceš-li já osobně to augerechnet ovlivňuju tak, že nelítám někam do Zaire, ale sedím doma na pérdeli, což mi bude ovšem houno platné, až to někdo dotáhne až sem.
@Natálka26 píše:
Holky, přestaňte číst tyhle bulvární nesmysly, nekoukejte na televizi a bude vám fajn
Lidstvo se musi udrzovat v permanentim strachu…media to umí skvele.
@BAZÁREK ANGIE Jsou i jiné nemoci, ale ebola je děsivá ne -já se nebojím a neoslabuji si imunitu. Smlouvu na život nemám a mohu o sobě
prohlásit, že už se mi stalo téměř všechno. Měj klidný večer a ebolu ulož k ledu.
To je ta nezištná pomoc. Lidstvo je přelidněné, planeta se brání. Je mi z toho zle.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jasně, nic jiného ani dělat nemůžeme…ale ten brod zas tak daleko už není.
To si napsala hezky ![]()
No jsem zvědavá na zítra a jen doufám, že to tak není a diskuzi jsem obnovila zbytečně
@saani píše:
To si napsala hezky
No jsem zvědavá na zítra a jen doufám, že to tak není a diskuzi jsem obnovila zbytečně
Také doufám, jen mám takový dojem, že když už to vypustily do éteru, že to nebude tak veselé
.
Oni ty lety apod. nezrusej, pac v tom jsou penize a ty jsou pro urcite spolecnosti dulezitejsi nez lidske zivoty bohuzel… ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Také doufám, jen mám takový dojem, že když už to vypustily do éteru, že to nebude tak veselé.
Ono to asi jinak ani nešlo utajit. Když vyklízeli pro jistotu infekční oddělení a bylo tam takové haló s tolika sanitkama, tak je jasný, že si toho někdo všimne. Ještě do toho Bulovka u který každý ví, že jedině tam jdou těžký případy jako je ebola
@saani aha, a to je pro tebe plus?
myslela jsem, že diskutující zde se bojí, že umřou na Ebolu, neřeší, jak moc bude ta smrt nepříjemná ![]()
hele, to je fuk, Eboly se nebojím, stejně jako moru a pravých neštovic, a přitom ty neštovice bych taky teoreticky chytit mohla
připadá mi, že existuje dost reálných nebezpečí, ze kterých bych mohla mít obavu, proč vymýšlet ještě další?
Příspěvek upraven 09.10.14 v 21:14
@BAZÁREK ANGIE píše:
Také doufám, jen mám takový dojem, že když už to vypustily do éteru, že to nebude tak veselé.
No právě..mediím už moc nevěřím. Ženou nás jako ovečky tam kam chtějí..
Čekám jen, kdy příjdou se zázračným očkováním
To pro ně bude vejvar