Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuciElle174 píše:
Doufám že je to jen malárie, nebo něco podobného..Kdyby se to potvrdilo, asi bych se začala bát a to hodně
Vždyť je to úplně jedno - nedotáhnul to sem tenhle blb, dotáhne to za 14 dnů jinej
. Dokud se Afrika neodizoluje, tak máš slušnou šanci to chytnout tady taky ani nevíš jak ![]()
Holky, přestaňte číst tyhle bulvární nesmysly, nekoukejte na televizi a bude vám fajn ![]()
@Anonymní píše:
Je mi zle s toho co jsem teď četla, hlavní zpráva Muž s podezřením na Ebolu, byl hospitalizovaný v nemocnici na Bulovce.. Někdo si můžete říct, že jsem cíťa, ale podlomili se mi kolena.. Člověk neustále čte, kde všude se to šíří a ve skrytu duše doufá, že je to jenom zlý sen, který se ho netýká.. ale bohužel, pokud se toto podezření potvrdí, tak se to může pěkně rozjet, určitě přišel s několika lidmi do kontaktu a pokud tuto nemoc má může ji rozšířit mezi své okolí a takle to půjde dál..? Proč všechny z těchto rizikových zemí, kteří míří k nám do Čr, hned nezavřou do karantény??
Je to katastrofa, žádná karanténa, dávno měl být uzavřen most mezi Afrikou a Evropou.
@Gina108 píše:
Vždyť je to úplně jedno - nedotáhnul to sem tenhle blb, dotáhne to za 14 dnů jinej. Dokud se Afrika neodizoluje, tak máš slušnou šanci to chytnout tady taky ani nevíš jak
přesně… nechápu na co se čeká. Když se nedávno objevil v Číně mor, tak naprosto izolovala celý město i spřilehlým okolím. Ale my si klidně necháme lítat letadla z těhle zemí po světě ![]()
@DeTer píše:
@LuciElle174 ono i kdyby se to nepotvrdilo, tak to sem dojde stejně. Jestli se něco nastane
Já vím že to sem dojde, je to jen otázka času.
Tak ať sakra všichni co přiletí a byli v posledním roce v Africe, jdou do karantény. ![]()
@Gina108 píše:
Vždyť je to úplně jedno - nedotáhnul to sem tenhle blb, dotáhne to za 14 dnů jinej. Dokud se Afrika neodizoluje, tak máš slušnou šanci to chytnout tady taky ani nevíš jak
Já si to ani nechci představovat… ![]()
Ani mi o tom nemluvte, manžel pracuje v Praze… Snad to pravda nebude… ![]()
Prej ten pán, byl už v Čr 22dnů, po 17dnech dostal horečky a až dnes ho hospitalizovali, tak je to normální? Co je to za mag*ra, když jede do Libérie a s vrátí se do čr s tím, že je všechno O. K. při nejhorším nakazí 10miliónů lidí ![]()
Jeho rodina je prý pod dohledem lékařů, byli informovaní o tom kdy přijet do nemocnice.. asi také až po 5dnech příznaků..!!! Nechápu tu jednoduchost a primitivní jednání naší země, vědí o tomto onemocnění govno a budou dělat, že nic..? Prosím proberte mě z té noční můry! ![]()
@lucenka píše:
Když sedneš do auta tak máš dost velkou pravděpodobnost, že přežiješ. Naopak, když chytíš Ebolu, tak máš více jak 50% šanci, že nepřežiješ. Takže je to dost divný srovnání
Souhlasím.
@harpyje Vem si kolikrát za život řídíš a kolik je řidičů a ani za boha se nedostaneš k procentu úmrtnosti na ebolu
@saani píše:
Souhlasím.
@harpyje Vem si kolikrát za život řídíš a kolik je řidičů a ani za boha se nedostaneš k procentu úmrtnosti na ebolu
Počkej, když už se jí nakazíš, tak to je myslím 50:50 jestli exneš nebo ne
to není s řízením zrovna srovnatelné ![]()
Musím jedině souhlasit s tím, že už dávno měli udělat nějaké opatření. A ne jen blbě čekat až může být pozdě a raději věřit myšlence, že se to jsem nedostane.
Hlavně ať ten vir nezmutuje. Teď věřím, že se nešíří vzduchem, ale odborníci to nevylučují, že se to jednou stát může. Čím více nemocných tím víc se bude vir zdokonalovat.
Opravdu tady je nejhorší pokud se jedná o ebolu, že byl dost dlouho na „svobodě“ v tom Dallasu už byl do týdne od přijezdu v karanténě
@Anonymní píše:
Prej ten pán, byl už v Čr 22dnů, po 17dnech dostal horečky a až dnes ho hospitalizovali, tak je to normální? Co je to za mag*ra, když jede do Libérie a s vrátí se do čr s tím, že je všechno O. K. při nejhorším nakazí 10miliónů lidí
Jeho rodina je prý pod dohledem lékařů, byli informovaní o tom kdy přijet do nemocnice.. asi také až po 5dnech příznaků..!!! Nechápu tu jednoduchost a primitivní jednání naší země, vědí o tomto onemocnění govno a budou dělat, že nic..? Prosím proberte mě z té noční můry!
co by, každý takový „magor“ ví že pokud něco, doma má větší šanci. Že tím ohrozí stovky jiných v tu chvíli neřeší. Jinak rozdané karty jsou pěkně, z jedné strany boje na Ukrajině, z druhé Islámský stát a jako červená nit se tím táhne ebola, jak jsem byla vždycky klidná, že žiju ve středu Evropy, tak s tím je šlus ![]()
@Gina108 50 na 50 rozhodně není. Záleží jaký typ přesně chytíš, ale většinou cca 70% nakažených umře a 30% přežije
Na tu Zaire je úmrtnost 90%
Naprosto tomu věřím, je mi fakt z toho zle…