Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@puntice ANo, rozumím. Jen takhle je tam nastaveno téměř většina lidí co tam dělají nebo pomáhají. Bohužel ale je to tak. Oni nemají kde sbírat informace jako třeba my.. Celá ta situace je smutná
@gabki píše:
Co když virus eboly je uměle vpuštěn pravě do afriky, aby se to tam vyčistilo, když to propuklo hodilo se to na opice. jenze se nad tim ztratila kontrola a šíří se to, treba je i protilek, ale jen pro vyvolene. nechci plasit, jakoze media rozmáznou kde co, ale tady jde o vaznejsi stav, nez si úvedomujeme přizname. ja se teda bojim.
To rozhodně asi ne. To spíše některá individua schválně šíří paniku a vzhledem k tomu na koho obvykle ukazují, tak tak si můžeme tipnout jaká. ![]()
Ebola tam občas propuká již od sedmdesátých let a kdyby to bylo schválně uměle šířené tak by Afrika při takové úmrtnosti už vymřela. A možná nejen Afrika. ![]()
Jen doplním - virus eboly byl v roce 1976 poprvé „veřejně představen“ světovou zdravotnickou organizací WHO jako původce onoho smrtelného onemocnění. To ale neznamená, že tam nemůže řádit už 200 nebo 300 let. Jenom o tom nikde nejsou záznamy.
Nebuďme domýšliví a nestavme se do role vševědoucích… ![]()
@martina.se píše:
můj názor? Zbytečně se tu s tím plaší. nemůžeš srovnávat vyspělý svět s afrikou..
vyspely stat???To je ktery???Hloupa myslenka. Staci 1 nemocneho, kt. prileti z Nigerii, treba, a bude nakazeny. A,nahodou, vespele staty ted ser. usobe do hnizda:sankce Rusku, popirani situace na Ukraine-kazdy, i vy, si asi myslite, ze skutecne amrada Ukrainy bojuje s teroristy, ze??Mam tam rodinu, a oni jsou teroristi-treba jedna teroristka, ma neter, se ted vdavala a ceka za mesic miminko, snad se docka zdrava a ziva!!!Tak ze pomlcime o vyspelosti statu. Myslim, strach je na miste. z eboly.
a
@lleennttiillkkaa píše: Četla jsem, že v našich podmínkách je mizivá šance, aby virus přežil. Jedna je tu na něj prý zima a navíc tu máme lepší hygienu a zdravotnictví.
To potencionální dopady rusko-ukrajinské války mě děsí víc.
Ovšem ze všeho nejvíc mě děsí, že v jedné z prázdninových školek se objevila žloutenka A a teď jak se ty děti různě střídaj v těch školkách…doufám, že nám se to vyhne
valka, je pro vasi zajmavost, na Ukraine neni mezi Ruskem a Ukrainou.Ale ukrainska armada provadi genocid vlastniho naroda na vychode. Teritorium davno prodany, a v tom maji prsty, ve valce, a v prumyslu dobyvani slanc. plynu-USA. Rusko, kdyby valcilo, vypadalo by to, verte, uplne jinak. Amerika provokuje prave zasah Ruska, ale rozumny postoj Ruska se nezapojovat do toho prave chrani vsechny nas od 3 svetove.Tak to je.
@Anonymní píše:
valka, je pro vasi zajmavost, na Ukraine neni mezi Ruskem a Ukrainou.Ale ukrainska armada provadi genocid vlastniho naroda na vychode. Teritorium davno prodany, a v tom maji prsty, ve valce, a v prumyslu dobyvani slanc. plynu-USA. Rusko, kdyby valcilo, vypadalo by to, verte, uplne jinak. Amerika provokuje prave zasah Ruska, ale rozumny postoj Ruska se nezapojovat do toho prave chrani vsechny nas od 3 svetove.Tak to je.
Ano dobře válka je na Ukrajině, ale Rusko je v tom zainteresovaný taky. Celkově mi vadí tyhle neshody ať na Ukrajině, tak v pásmu Gazy, tak kdekoliv jinde.
Postoj Ruska mi vadí, vadí mi i to, jak to řeší radikálové. Nemyslím si, že Rusko je svatouškovská země.
@lleennttiillkkaa píše:
Ano dobře válka je na Ukrajině, ale Rusko je v tom zainteresovaný taky. Celkově mi vadí tyhle neshody ať na Ukrajině, tak v pásmu Gazy, tak kdekoliv jinde.
Postoj Ruska mi vadí, vadí mi i to, jak to řeší radikálové. Nemyslím si, že Rusko je svatouškovská země.
Ano, je to strasne. I hrozba eboly, i valky. ![]()
@Anonymní píše:
vyspely stat???To je ktery???Hloupa myslenka. Staci 1 nemocneho, kt. prileti z Nigerii, treba, a bude nakazeny. A,nahodou, vespele staty ted ser. usobe do hnizda:sankce Rusku, popirani situace na Ukraine-kazdy, i vy, si asi myslite, ze skutecne amrada Ukrainy bojuje s teroristy, ze??Mam tam rodinu, a oni jsou teroristi-treba jedna teroristka, ma neter, se ted vdavala a ceka za mesic miminko, snad se docka zdrava a ziva!!!Tak ze pomlcime o vyspelosti statu. Myslim, strach je na miste. z eboly.a
kecy v kleci, ještě anonymně
všichni podělaný až za ušima.. a zcela zbytečně..
@martina.se píše:…jakos prdla do sklinky…nemas nic rozumneho rict,nerikej.jen rp tebe:koukni, tohle ma spoluzacka v Donecku, obstrel auta a v byte se schovavali v koupelne https://www.youtube.com/watch?… najdes horsi videa, kde jsou i mrtve…kecy…
kecy v kleci, ještě anonymně![]()
všichni podělaný až za ušima.. a zcela zbytečně..
@Anonymní píše: …jakos prdla do sklinky…nemas nic rozumneho rict,nerikej.jen rp tebe:koukni, tohle ma spoluzacka v Donecku, obstrel auta a v byte se schovavali v koupelne https://www.youtube.com/watch?… najdes horsi videa, kde jsou i mrtve…kecy…
kdyby ses tak hrozně aspoň nebála a projevila se veřejně.. s anonymem nemá smysl debatovat, když se bojí obhájit svůj názor..
mmchdm, co má Ebola společnýho s Doněckem, to mi jaksi uniká.. chce to číst..
Ahoj, nedá mi to neobnovit diskuzi, když tu máme v ČR možný první případ nákazy eboly. Je to fakt hrozný a snad se zítra nepotvrdí. Dle informací má být už 22lidí v karanténě ![]()
@saani ano. Taky jsem to právě shledal a polil mě studený pot
@DeTer no musím s tebou jedině souhlasit. Každý, že se nás to netýká a nakonec budem mezi prvníma v Evropě