Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se všichni uklidníme
Alespoň pro tentokrát ![]()
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…. idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Naštěstí. Ovšem je jen otázka času kdy se to bude řešit znovu a třeba tentokrát se to potvrdí. Myslím, že by konečně naši zákonodárci měli udělat nějaké opatření, dříve než vznikne opravdová panika a epidemie. ![]()
Teď jsem si ten článek přečetla a cituji:
Podle něho není potřeba zavádět přísnější opatření například na letišti. „Já si myslím, že nikoliv, ten systém zafungoval. Pacient se dostal do zdravotnického zařízení, když se u něj objevily první příznaky, systém není třeba měnit,“ doplnil.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
si snad dělá srandu, vždyť chodil 17 dní mezi lidmi ![]()
Je to tady, s tím nic nenaděláme, ale vadí mi ta sobeckost těch lidí, kteří se jen tak jakoby nic vrátí z největšího místa nákazy a pak si tady v klidu vegetí, najednou po x dnech se jim něco nepozdává a dostanou strach a běží k dr.,prostě bych je už z letiště zavírala do karantény.
@ady01 píše:
Je to tady, s tím nic nenaděláme, ale vadí mi ta sobeckost těch lidí, kteří se jen tak jakoby nic vrátí z největšího místa nákazy a pak si tady v klidu vegetí, najednou po x dnech se jim něco nepozdává a dostanou strach a běží k dr.,prostě bych je už z letiště zavírala do karantény.
Hlavně šel nejdřív na homolku. přitom média neustále zdůrazňují, že je na to připravená Bulovka
nechápu, že když jede do takhle rizikový země, tak tohle nemá zjištěný.
Pan ministr asi jede na lehkých drogách… jakože když chlápek lítá x dnů mezi lidmi jako potenciální nosič smrtelného viru a pak SÁM přijde do nemocnice, protože mu je šoufl - tak to se nazývá, že „systém zafungoval“???
![]()
@lucenka píše:
Hlavně šel nejdřív na homolku. přitom média neustále zdůrazňují, že je na to připravená Bulovkanechápu, že když jede do takhle rizikový země, tak tohle nemá zjištěný.
Já hlavně nechápu, jak tam někdo v týhle situaci co je může vůbec jet? ![]()
Jinak můj názor na Ebolu, je to uměle zavlečený, Aids už na regulaci populace v afrických zemích nestačí, tak zkouší toto.
@ady01 Tak mě zase vadí lidi, kteří si nevidí na špičku nosu. Před čtyřmi lety -zemětřesení na Haiti a následná epidimie cholery, kdyby nebyla humanitární pomoc, tak následky jsou obrovsk. Zakladatel lékařů bez hranic je nositelem Nobelovky za mír. Je to sobeckost-pomáhat jiným,
@Lady4 já jsem, ale psala o tom, proč nejde kvůli prevenci k dr.hned a není pod dohledem hned, k čemu nám bude jeho Nobelova cena, když to tady roznese expres!!!
Holky
nejhorší smrt je vyděšením ![]()
Ot: Nebyl ten pán nakažlivý až dostal horečku? 17 dní tady sice chodil, ale to ještě nemoc neměl, měl ji až 18-22 den, což je pouze 5 dní
@ady01 Jde o to, aby by se za pár vůbec našli lidé, kteří myslí i na druhé. Aby ta sobeckost nezvítězila.
@Lady4 píše:
@ady01 Tak mě zase vadí lidi, kteří si nevidí na špičku nosu. Před čtyřmi lety -zemětřesení na Haiti a následná epidimie cholery, kdyby nebyla humanitární pomoc, tak následky jsou obrovsk. Zakladatel lékařů bez hranic je nositelem Nobelovky za mír. Je to sobeckost-pomáhat jiným,
Pomáhat není sobeckost, ale musí se to dělat chytře. Ne tam vlítnout, nakazit se a dovléct ebolu do Evropy.
To může udělat s prominutím jen pitomec, a klidně ať má 10 nobelovek.
A jiný africký nemoci z podobné doby.