Ebola a my

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
10.10.14 07:41
@KackaDoup píše:
A bůh ví jak vznikla Ebola :zed:

A jiný africký nemoci z podobné doby.

• Citovat
  • Upravit
1961
10.10.14 08:17

Tak se všichni uklidníme :)) Alespoň pro tentokrát :)

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…. idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
10.10.14 08:39

Naštěstí. Ovšem je jen otázka času kdy se to bude řešit znovu a třeba tentokrát se to potvrdí. Myslím, že by konečně naši zákonodárci měli udělat nějaké opatření, dříve než vznikne opravdová panika a epidemie. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
10.10.14 08:42

Teď jsem si ten článek přečetla a cituji:
Podle něho není potřeba zavádět přísnější opatření například na letišti. „Já si myslím, že nikoliv, ten systém zafungoval. Pacient se dostal do zdravotnického zařízení, když se u něj objevily první příznaky, systém není třeba měnit,“ doplnil.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

si snad dělá srandu, vždyť chodil 17 dní mezi lidmi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.10.14 08:47

Je to tady, s tím nic nenaděláme, ale vadí mi ta sobeckost těch lidí, kteří se jen tak jakoby nic vrátí z největšího místa nákazy a pak si tady v klidu vegetí, najednou po x dnech se jim něco nepozdává a dostanou strach a běží k dr.,prostě bych je už z letiště zavírala do karantény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.10.14 08:50
@ady01 píše:
Je to tady, s tím nic nenaděláme, ale vadí mi ta sobeckost těch lidí, kteří se jen tak jakoby nic vrátí z největšího místa nákazy a pak si tady v klidu vegetí, najednou po x dnech se jim něco nepozdává a dostanou strach a běží k dr.,prostě bych je už z letiště zavírala do karantény.

Hlavně šel nejdřív na homolku. přitom média neustále zdůrazňují, že je na to připravená Bulovka :zed: nechápu, že když jede do takhle rizikový země, tak tohle nemá zjištěný.

• Citovat
  • Upravit
16186
10.10.14 08:52

Pan ministr asi jede na lehkých drogách… jakože když chlápek lítá x dnů mezi lidmi jako potenciální nosič smrtelného viru a pak SÁM přijde do nemocnice, protože mu je šoufl - tak to se nazývá, že „systém zafungoval“??? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
10.10.14 08:53
@lucenka píše:
Hlavně šel nejdřív na homolku. přitom média neustále zdůrazňují, že je na to připravená Bulovka :zed: nechápu, že když jede do takhle rizikový země, tak tohle nemá zjištěný.

Já hlavně nechápu, jak tam někdo v týhle situaci co je může vůbec jet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.10.14 08:56

Jinak můj názor na Ebolu, je to uměle zavlečený, Aids už na regulaci populace v afrických zemích nestačí, tak zkouší toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
10.10.14 09:00

@ady01 Tak mě zase vadí lidi, kteří si nevidí na špičku nosu. Před čtyřmi lety -zemětřesení na Haiti a následná epidimie cholery, kdyby nebyla humanitární pomoc, tak následky jsou obrovsk. Zakladatel lékařů bez hranic je nositelem Nobelovky za mír. Je to sobeckost-pomáhat jiným,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.10.14 09:04

@Lady4 já jsem, ale psala o tom, proč nejde kvůli prevenci k dr.hned a není pod dohledem hned, k čemu nám bude jeho Nobelova cena, když to tady roznese expres!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.10.14 09:12

Holky :lol: nejhorší smrt je vyděšením :palec:

Ot: Nebyl ten pán nakažlivý až dostal horečku? 17 dní tady sice chodil, ale to ještě nemoc neměl, měl ji až 18-22 den, což je pouze 5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
10.10.14 09:15

Ebola se nepotvrdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
10.10.14 09:23

@ady01 Jde o to, aby by se za pár vůbec našli lidé, kteří myslí i na druhé. Aby ta sobeckost nezvítězila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.10.14 09:51
@Lady4 píše:
@ady01 Tak mě zase vadí lidi, kteří si nevidí na špičku nosu. Před čtyřmi lety -zemětřesení na Haiti a následná epidimie cholery, kdyby nebyla humanitární pomoc, tak následky jsou obrovsk. Zakladatel lékařů bez hranic je nositelem Nobelovky za mír. Je to sobeckost-pomáhat jiným,

Pomáhat není sobeckost, ale musí se to dělat chytře. Ne tam vlítnout, nakazit se a dovléct ebolu do Evropy. :zed: To může udělat s prominutím jen pitomec, a klidně ať má 10 nobelovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová