Edwardsův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
2.1.13 15:30

Ale na jaký život? Vy by jste ho chtěla žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.1.13 15:31
@emulinka3 píše:
Tak si zkus nacpat hadici do nosu a nejít pár dní na záchod. Pro ispiraci by to zatím mohlo stačit.
Sama mám astma, záchvaty jsou hodně nepříjemné.

Já mám revm. autoimunitní onemocnění a sakra by se mně nelíbilo, kdyby mně chtěli utratit jako nepovedený kus - i přes občasné velké bolesti. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
2.1.13 15:33
@emulinka3 píše:
Ale na jaký život? Vy by jste ho chtěla žít?

Promiň, ale asi určité věci nikdy nepochopíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.13 15:33

To samozřejmě, že i děti narozené jako zdravé mohou onemocnět.
JÁ SE CITÍM HROZNĚ, KDYŽ NAŠÍ MALOU CHYTNE OUŠKO, ALE TO PŘEJDE.
Vědomě porodit takto postižené dítě je minimálně sobecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.1.13 15:35

@emulinka3 minimálně sobecké??? 8o

Vůbec Ti nerozumím a rozumět nechci. Ale samozřejmě máš právno na názor, ať už s ním jakkoliv nesouhlasím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.13 15:35

Toto postižení je daleko závažnější a prognóza je smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
2.1.13 15:36

@emulinka3
Prave, ze testy nejsou vsemocne. Spousta deti se narodi, protoze se o tim nevedelo a timpadem ziji. Proc by nemohla i julianka. Jasne, neni to idealni zivot, ale to nema ani spousta zdravych deti.
Toto je na rodicich a kdyz peci o julianku zvladaji, tak co. Je to jejich rozhodnuti, nikdo z nas s nimi neni, abychom mohli soudit, jak se julianka citi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.13 15:37
@emulinka3 píše:
Toto postižení je daleko závažnější a prognóza je smrt.

Ehh…no tak to jediny mame vsichni spolecny, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.1.13 15:38
@asha píše:
Ehh…no tak to jediny mame vsichni spolecny, ze?

:palec: to teda jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907

@emulinka3 Juliánka je krásná holčička. Když jsem ji včera viděla po narození plakala jsem. Chápu její rodiče. Asi bych se zachovala stejně. I když kdo ví. Každopádně mají můjvelký obdiv.Je to krásná holčička a myslím, že jsou rádi za každý den s ní. Ví co se stane…ale to je přeci jejich rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50

Ano, to je můj názor a i jiných se kterými jsem diskutovala.
Teď už musím. Mám doma také dvě děti a už se na ně moc těším.
Zítra se kouknu, co jste napsali.
Zkuste o tom přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.1.13 15:40
@emulinka3 píše:
Zkuste o tom přemýšlet…

Já Tvoje názory považuji za zvrácené, komerční a materialistické (v této věci) a rozhodně o nich přemýšlet nechci. Rozhodnutí rodičů Juliánky naopak považuji za velice lidské a čisté. Ale jak jsem psala - každý má svůj názor, na který má právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.13 15:42

Mmch. Julianka vubec netusi, jaky to je, byt zdrava. Nikdy to nepoznala, zije jen tenhle zivot, takze nejaky kecy, ze trpi, jsou uplne mimo. :nevim: Je stastna a to je dulezity. A to se tyka vsech, co se nemocni uz narodi. Neznaji nic jinyho. V tomhle ohledu je daleko horsi, kdyz nekoho stihne nemoc behem zivota a ze dne na den je nemohouci. Ono by to chtelo trochu premyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.13 15:47
@emulinka3 píše:
Zkuste o tom přemýšlet…

Jo, ve Sparte meli podobny nazory :roll: A nejen tam, v dobe celkem nedavny se to vratilo. Vazne by to chtelo trochu premyslet. Ono by to totiz mohlo skoncit tak, ze by nemela pravo na zivot valna vetsina z nas. Diky pokroku bude brzo mozny testovat pred narozenim kde co. A co s tema, co je neco stihne behem zivota? A uz nebudou plnohodnotni, navic budou nekteri trpet, protoze narozdil od tech, co se postizeni narodi, budou mit srovnani? Hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
2.1.13 15:55
@emulinka3 píše:
Dobrý den, včera jsem viděla pořad o ES-Juliánka.
Absolutně nechápu, co tady chválíte a oslavujete. Zamysleli jste se vůbec, co to je pro to dítě, co to pro něj obnáší?
Zkuste si, aby vás někdo krmil sondou přes nos, aby jste měli stále zácpu…a to nemluvím o tom, jak se cítí člověk který má nemocné srdce, plíce…
Navíc cítit každý den bolest a nepohodu při cvičení…
Proto se v dnešní době naštěstí dělají všechna možná vyšetření, aby se předcházelo narození defektních dětí. Říkáte, že jste nechtěli zabít své dítě…A co děláte teď???
Prognóza je zcela jasná!!!
Vždyť jste zdravotní sestra!!!
Co vaše mladší zdravá holčička? Absolutně se jí nemůžete věnovat, tak, jak by si zasloužila.
V mém okolí znám podobný případ, ale u té paní před porodem bohužel nic nezjistili.
Jejich zdravé dítě je ne na druhé, ale na desáté koleji.
Samozřejmě to také špatně nesla a podle toho se začala také chovat, samozřejmě negativně.
Vraťte se všichni do reality!!!

Laskavě s přečtěte na blogu jak na to Juliánka je. Pokud si dobře pamatuju, tak je snad úplně bez léků a jí je dobře…má kolem sebe lidi, kteří jí milují. Nechápu co komu vyčítáte? Vy se o ní starat nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty