Ekologická domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1162
26.2.07 11:48

Pimpo ,
já taky kupuju ten Economy, ale nikde jsem neviděla ten šedivý, jen samé žluté, růžové nebo modré. Anebo jsem málo hrabala :oops: :wink:.
Díky, až půjdu dneska na nákup, prohrabu to tam pořádně :lol:.

A právě kvůli té velikosti jsme si pořídili stojan http://www.akoupelnyatopeni.cz/…aletni-papir , protože nám toaleťák pořád padal a válel se po zemi… :evil: Jen se při výběru právě musí dát pozor, aby se tam ta role vešla na výšku, takže je lepší si ji vzít rovnou s sebou a vyzkoušet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.07 13:16

Bluesky, no vidíš, mohla bys mi nějakou vhodnou látku poradit. Já nejsem moc zdatná švadlena a moc o tom přehled nemám. Ten pytlík je uvnitř nepropustný, zvenku nějaká látka-umělina. Díky
Nad tím toaleťákem jsem taky už dumala.. Nedávno se mi zase manžel posmíval za nějaké moje eko prostředky, kam až to prý dojde, tak jsem mu řekla, že uvažuji o toaletním papíru na více použití. :D Trochu se lekl, nebyl si jistý… :) Neuvažuji a tak děkuji za tip. Jen nevím kam bych dala nějakou obří roli na našem mini záchodě 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
26.2.07 15:58

Elizo ,
ta role Tento economy, co se dá normálně koupit, není nijak obří http://www.orvest.cz/category.php?… . Tu, co prodávají v Makru, jsem teda neviděla, ale ta u nás stejně nehrozí, neb nemáme ŽL.
Ten na tom obrázku je asi zrovna šedivý - nebarvený, už se na něj těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
26.2.07 16:21

Koukám, že ten na obr. má 1000 útržků, ale vypadá stejně jako ten náš, který jich má 485 (68 m) - pro zájemkyně jsem ho radši změřila, abych nemystifikovala :oops: :)

• od středu (přibližného) roury má 6,5 cm :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.07 19:03

Aj my kupujeme Tento economy alebo maxi - zdá sa mi, že jediný rozdiel je v množstve. Obidva majú aj slovenskú značku Enviromnetálne vhodný výrobok, myslím, že to je obdoba vašeho EŠV. Ja som zatiaľ vždy narazila na ten šedý. A hlavne na rozdiel od klasických recyklovaných neškriabe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
26.2.07 20:47

toaleťák …ste mne zaskočily, já nevím, jakou přesně značku kupujeme, nelpím na konkrétní, a tak to asi není pokaždé stejná. U nás je spotřeba 1 role na 2 dny :evil: (pro 4 osoby), ŽL nemáme, takže docela vybírám i dle ceny a aby byl „šedivý“. Teď máme zásobu asi 12 rolí, protože byl někde v akci, ale vyndala jsem je z obalu, tak nevím, o jaký šlo. V Rakousku na horách byl na hajzlíku bílý nadýchaný s růžovými motýlky. Ne že by nebyl příjemný, ale… no vždyť víte, co chci říct, názory na to máme asi stejné :lol:

Elizo a není jednodušší to dát do igeliťáku a ten pak dát do nějakého látkového pytlíku, který už nemusí být nepropustný? Ať nad tím nestrávíš zbytečně moc času. Jsem nějaká přemoudřelá, viď :D:D? No, kdyby ti na tom opravdu moc záleželo, tak si dej k sobě látku, která se ti líbí a kus vhodného igelitu (z igelitové tašky, ze starého igelitového ubrusu, dá se koupit i v metráži atd.) a sešij společně - a nemusíš shánět nějakou speciální tkaninu. Látka přímo s igelitem je třeba na dětských bryndáčcích :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.07 20:54

Napadl mě starý ubrus. No víš, chtěla bych něco jednoduchýho, co zabere málo místa a jde to prát. Igelitky a zvlášť pytlíky jsou docela neskladný. Už takhle mám vždycky kabelu plnou (např.plíny). Taky se bojím šít přímo igelit, že tam jehla udělá akorát dírky a nebude to ve švech držet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
27.2.07 10:07

Tak holky, aktivní kyslík je v Letenské drogerii , můžete vyrazit :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.2.07 14:52

Pimpo super :lol: Díky. a je to tam zamluvené na konkrétní jméno :?: Nebo na heslo? :wink:

Tak jsem dneska zkoumala toaleťáky, chi, a koupila jsem Tento Butterfly a Big Soft 1000 Natura (děsně hogo fogo název :roll: ).
Taky jsem v drogišce koukala, že mají nový prací gel Frosch, třeba nesmrdí tak úděsně jako ten citrusový. Někdy vyzkouším a poreferuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
27.2.07 16:00

Irenn, objednávala jsem to na svoje jméno (písnu SZ), ale jinak myslím bude stačit, když řekneš že si jdeš pro kyslík :wink: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
27.2.07 19:56

Pimpo , díky za zprávu. Jseš moc hodná, žes to zařídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
27.2.07 21:06

Lolo o nic nejde, poprvé zařizovala Nanka, tak teď jsem se toho ujala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
28.2.07 11:17

Tak Pimpo moc díky, jen nevím jestli se mi podaří dostat se tam dnes nebo zítra, tak doufám, že neva když tam zajdu třeba až v pátek.. Tak se teda budu dožadovat kysíku. Kdyby byl nějaký zádrhel, tak bych tě pak taky požádala o doplnění jména, křestní už znám :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.2.07 12:14

Qalt Exel

Qalt Exel: tak jsem ho dneska sehnala v Delvitě. Koukala jsem, že obsahuje optické zjasňovače. Perete v tom někdo i barevné? A co na to barvičky?
Chci ho zkusit na plínky, tak doufám, že se mi prcek neosype, není přímo pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.2.07 15:55

Tak mi máma dneska vyzvedla ten kyslík a už ho mají za 55,–- :evil: . Minule to bylo za 45,–- :evil: . Tohle zdražování, když mají zákazníka jistýho, se mi moc nepozdává :evil: .

Ashin když už peru v Qaltu, tak právě jenom bílé. Po prvním použití na plíny se mi prcek osypal, ale pak už se to nikdy neopakovalo, tak to možná nemuselo být tím práškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný