Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pimpo ,
já taky kupuju ten Economy, ale nikde jsem neviděla ten šedivý, jen samé žluté, růžové nebo modré. Anebo jsem málo hrabala
.
Díky, až půjdu dneska na nákup, prohrabu to tam pořádně
.
A právě kvůli té velikosti jsme si pořídili stojan http://www.akoupelnyatopeni.cz/…aletni-papir , protože nám toaleťák pořád padal a válel se po zemi…
Jen se při výběru právě musí dát pozor, aby se tam ta role vešla na výšku, takže je lepší si ji vzít rovnou s sebou a vyzkoušet ![]()
Bluesky, no vidíš, mohla bys mi nějakou vhodnou látku poradit. Já nejsem moc zdatná švadlena a moc o tom přehled nemám. Ten pytlík je uvnitř nepropustný, zvenku nějaká látka-umělina. Díky
Nad tím toaleťákem jsem taky už dumala.. Nedávno se mi zase manžel posmíval za nějaké moje eko prostředky, kam až to prý dojde, tak jsem mu řekla, že uvažuji o toaletním papíru na více použití.
Trochu se lekl, nebyl si jistý…
Neuvažuji a tak děkuji za tip. Jen nevím kam bych dala nějakou obří roli na našem mini záchodě ![]()
Elizo ,
ta role Tento economy, co se dá normálně koupit, není nijak obří http://www.orvest.cz/category.php?… . Tu, co prodávají v Makru, jsem teda neviděla, ale ta u nás stejně nehrozí, neb nemáme ŽL.
Ten na tom obrázku je asi zrovna šedivý - nebarvený, už se na něj těším ![]()
Koukám, že ten na obr. má 1000 útržků, ale vypadá stejně jako ten náš, který jich má 485 (68 m) - pro zájemkyně jsem ho radši změřila, abych nemystifikovala
![]()
Aj my kupujeme Tento economy alebo maxi - zdá sa mi, že jediný rozdiel je v množstve. Obidva majú aj slovenskú značku Enviromnetálne vhodný výrobok, myslím, že to je obdoba vašeho EŠV. Ja som zatiaľ vždy narazila na ten šedý. A hlavne na rozdiel od klasických recyklovaných neškriabe. ![]()
toaleťák …ste mne zaskočily, já nevím, jakou přesně značku kupujeme, nelpím na konkrétní, a tak to asi není pokaždé stejná. U nás je spotřeba 1 role na 2 dny
(pro 4 osoby), ŽL nemáme, takže docela vybírám i dle ceny a aby byl „šedivý“. Teď máme zásobu asi 12 rolí, protože byl někde v akci, ale vyndala jsem je z obalu, tak nevím, o jaký šlo. V Rakousku na horách byl na hajzlíku bílý nadýchaný s růžovými motýlky. Ne že by nebyl příjemný, ale… no vždyť víte, co chci říct, názory na to máme asi stejné ![]()
Elizo a není jednodušší to dát do igeliťáku a ten pak dát do nějakého látkového pytlíku, který už nemusí být nepropustný? Ať nad tím nestrávíš zbytečně moc času. Jsem nějaká přemoudřelá, viď ![]()
? No, kdyby ti na tom opravdu moc záleželo, tak si dej k sobě látku, která se ti líbí a kus vhodného igelitu (z igelitové tašky, ze starého igelitového ubrusu, dá se koupit i v metráži atd.) a sešij společně - a nemusíš shánět nějakou speciální tkaninu. Látka přímo s igelitem je třeba na dětských bryndáčcích
![]()
Napadl mě starý ubrus. No víš, chtěla bych něco jednoduchýho, co zabere málo místa a jde to prát. Igelitky a zvlášť pytlíky jsou docela neskladný. Už takhle mám vždycky kabelu plnou (např.plíny). Taky se bojím šít přímo igelit, že tam jehla udělá akorát dírky a nebude to ve švech držet…
Tak holky, aktivní kyslík je v Letenské drogerii , můžete vyrazit
.
Pimpo super
Díky. a je to tam zamluvené na konkrétní jméno
Nebo na heslo? ![]()
Tak jsem dneska zkoumala toaleťáky, chi, a koupila jsem Tento Butterfly a Big Soft 1000 Natura (děsně hogo fogo název
).
Taky jsem v drogišce koukala, že mají nový prací gel Frosch, třeba nesmrdí tak úděsně jako ten citrusový. Někdy vyzkouším a poreferuju.
Irenn, objednávala jsem to na svoje jméno (písnu SZ), ale jinak myslím bude stačit, když řekneš že si jdeš pro kyslík
.
Lolo o nic nejde, poprvé zařizovala Nanka, tak teď jsem se toho ujala já.
Tak Pimpo moc díky, jen nevím jestli se mi podaří dostat se tam dnes nebo zítra, tak doufám, že neva když tam zajdu třeba až v pátek.. Tak se teda budu dožadovat kysíku. Kdyby byl nějaký zádrhel, tak bych tě pak taky požádala o doplnění jména, křestní už znám
.
Qalt Exel: tak jsem ho dneska sehnala v Delvitě. Koukala jsem, že obsahuje optické zjasňovače. Perete v tom někdo i barevné? A co na to barvičky?
Chci ho zkusit na plínky, tak doufám, že se mi prcek neosype, není přímo pro děti…
Tak mi máma dneska vyzvedla ten kyslík a už ho mají za 55,–-
. Minule to bylo za 45,–-
. Tohle zdražování, když mají zákazníka jistýho, se mi moc nepozdává
.
Ashin když už peru v Qaltu, tak právě jenom bílé. Po prvním použití na plíny se mi prcek osypal, ale pak už se to nikdy neopakovalo, tak to možná nemuselo být tím práškem.