Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky devcatka, s tema konopnyma seminkama to tak jednoduche nebude. Zalezi odkud jsou. Ja si koupila seminka volne na vahu. Byla super na chroupani jen tak, ale kdyz jsem se je snazila naklicit, tak se nestalo vubec nic. Pet dnu a nic. Potom jsem se docetla, ze nektera semena se ozaruji, nebo jinak sterilizuji, aby se znicila jejich klicivost.....z logickych duvodu. Koupila jsem seminka jinde, byla vzhledove malinka, ne tak dobra na chroupani, ale zacla mi klicit…haleluja,..... ale pak zase zplesnively. ![]()
No, pokud se ale koupi seminka v balicku, kde je primo navod na to, jak je naklicovat, tak by to melo jit. ![]()
Vubec nejjednodussi je asi cocka a mung. Trochu jsem to prepiskla a namocila toho moc, ted mam v lednici dve obrovske krabice plne klicku. Zrovna jsem dnes vecerela salat s temi klicky a byly super.
Marketa
VILO AMALKO
To jsem moc zvedava,jestli ta miska bude u nas.
Ten porad o biopotravinach mi taky unikl,videla jste ho nektera?
Pa R.
Zrovna naklicuji fazolky mungo,tak jsem zvedava,jak to dopadne,taky jsem trochu prepiskla mnozstvi. ![]()
Pa R
Fen-fire píše:
Ty jo KatyK , to vypadá super. Vzhledem k mým současným zažívacím potížím a stresu v práci tam možná i vyrazím. Ty zaváděcí ceny jsou fajn![]()
Zítra vyrážím s kámoškama do jeskyně a ještě do konce slev bych chtěla stihnout tu reflexní masáž
. Jestli tam taky vyrazíš, tak si to hezky užij
.
Katy byla jsem tam dneska a bylo to super! Krásný relax, bylo mi potom hrozně příjemně a hned jsem si taky koupila slevovou permanentku za 400
. Jsou tam hrozně moc příjemní a milí, jeskyňe je dost velká, takže i když je tam víc lidí, task se rozptýlí a jsi tam „skoro sama“. Na relax je to paráda a když jsem z tama vylezla, tak mi z pleti zmizely všechny červené fleky. Pupínky tam samozřejmě jsou dál, ale tak nějak je ta pleť hezčí a prostě nejdou vidět, jako bych měla krásný make-up
![]()
Taky si to krásně užij, já jdu zase ve středu. Tento týden mám ještě dost času, od příštího začnu chodit „jenom“ jednou týdně ![]()
inspirovali ste ma, hned idem klicit ![]()
dufam, ze sa mi to podari, misku nemam, som zaciatocnik… potom podam hlasenie… ![]()
Gratuluji Pimpě a zároveň přeju pevné nervy a ať se prcci uzdraví
.
Musím se vám holky svěřit, dneska jsem šla značně nabroušená z práce a sotva jsem přišla domů, už na mě zvonil podomní prodejce Arielu „za super ceny“ a spustil na mě, prý ať si to koupím, že je to ekologické. No to jste mě měly slyšet, co všechno jsem mu řekla a dokonce jsem si vzpoměla i na nějaké chemické látky a navrch jsem mu ještě popsala zelenou vodu, která z toho všeho je. Je možné, že minimálně polovina z toho byla blábol, že se mi ty názvy popletly a tak, ale dojem to na něj udělalo a přes naše číslo domu si ve svých poznámkách udělal velkou čáru
![]()
Mám na vás ještě dotaz. Co děláte, když máte opravdu, ale opravdu ŠPATNÝ den, nebo třeba týden, nebo třeba prostě špatné období? Máte třeba nějaký „krizový“ čaj, nebo extras čokoládu, nebo tak …
![]()
Ja som na kvalitný čierny čaj, pijem s cukrom a citrónom, takže som pre niektorých barbar.
Dobrá horká čokoládka nie je zlá, napr. alnatura z dm-ky má u nás také fajn maličké čokoládky. No a do tretice si pustím počítač a zahĺbim sa do svojich obľúbených diskusií. Dobrá terapia, nie?
Aquanela píše:Aquanelo , díky, máme od nich nůž, už hodně dlouho a ten je fakt skvělý, tak jsem si říkala, jestli i další věci budou mít dobré…
KatyK kdysi jsem od té firmy Gefro měla cosi, už nevím přesně, ale nijak mě to nenadchlo. Složení není až tak super, ale jak říkám, už si to nepamatuju, takže konkrétnější info nepodám. Fakt je ten, že ta firma pořádá se svými výrobky „nakupovací zájezdy s programem“ a tak si myslím, že kvalitní výrobky by tohle neměly zapotřebí. Ano, krystal je asi čistý a ten kokosový tuk asi taky, ale přesto… a vzhledem k cenám…
Toť má zkušenost, ale možná má někdo lepší.
Fen-fire - já jsem ulítlá na čaje, ve stresovém období mi pomáhá Tulsi - nejradši mám Tulsi Brahmi (právě tuhle značku prodávají v tom GW studiu) a pak taky tabulková čokoláda
- je mi jedno jaká, ale fakt mňam je oříšková z Alnatury. A pouštím si oblíbenou muziku (a většinou u ní rúzně blbnu a „tančím“, tím se člověk perfektně uvolní
). Ať je brzy líp!
Na stres mám ráda koupel s levandulí (mám sůl s levandulí), nebo se taky doporučuje něco s mimózou, neroli..Jinak je můj favorit tato čokoláda: http://www.biosfera.cz/…ducts_id/582
Toto mě zaujalo u Eoné: http://eone.cz/eshop.php?…
Vždycky si ještě dávám meduňkový čaj - mám bio tesco.
Fen-fire píše:
Gratuluji Pimpě a zároveň přeju pevné nervy a ať se prcci uzdraví.
Musím se vám holky svěřit, dneska jsem šla značně nabroušená z práce a sotva jsem přišla domů, už na mě zvonil podomní prodejce Arielu „za super ceny“ a spustil na mě, prý ať si to koupím, že je to ekologické. No to jste mě měly slyšet, co všechno jsem mu řekla a dokonce jsem si vzpoměla i na nějaké chemické látky a navrch jsem mu ještě popsala zelenou vodu, která z toho všeho je. Je možné, že minimálně polovina z toho byla blábol, že se mi ty názvy popletly a tak, ale dojem to na něj udělalo a přes naše číslo domu si ve svých poznámkách udělal velkou čáru
Mám na vás ještě dotaz. Co děláte, když máte opravdu, ale opravdu ŠPATNÝ den, nebo třeba týden, nebo třeba prostě špatné období? Máte třeba nějaký „krizový“ čaj, nebo extras čokoládu, nebo tak …![]()
![]()
![]()
Fen-fire
perfektní, jak jsi s tím dealerem vyběhla.
Mě jednou nanutila kamarádka ať jdu na přednášku a byla to Missiva a protože vím, že jejich výrobky nejsou čisté, taky jsem na ně spustila všechno možné, páté přes deváté - takže Tě úplně chápu a taky sklapli a viditelně otrávení odkráčeli.
Katy tak s tím no?em od gefra jsi mě docela překvapila
V?dy? mů?e? tu polévku zkusit a uvidí?, můj postoj ber jen jako jeden z mnoha (třeba různých) ![]()
kokon : Jaká semínka klíčíš? Zkus to bez gázy, já klíčím větší semínka (mungo, čočka, atd) tak, že přes noc namočím do vody, ráno sliju a mám už bez vody normálně ve sklince, proplachuju v zimě klidně jenom dvakrát denně a nic neplesniví..hodně štěší ![]()
Ahojte, musím sa pochváliť. Dnes cestujem na kurz Design Rodového Statku
http://www.ekozahrady.com/novy_d_r_s_.htm
Už sa veľmi teším ![]()
renakro píše:
VILO AMALKO
To jsem moc zvedava,jestli ta miska bude u nas.
Do Trenčína pôjdem až budúci týždeň. Kvôli kurzu sme to presunuli ![]()
Určite sa na to spýtam ![]()