Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosim, vim ze jste to tady probiraly.....chtela bych koupit rychlovarnou konvici, mate nejaky tip??? Diiiiik ![]()
Kláro mám doma tento . Sice teď kapku zahálí
, ale jsem spokojená. Hodí se i na rybíz, což využívám hojně, jinak jsem dělala běžné ovocné a zeleninové šťávy a mlela v něm ořechy (homogenizační síto). Zmrzlinu ani těstoviny jsem zatím nezkoušela. Víc by ti asi řekla spíš Aquanelka, ta ho využívá často.
S konvicí bohužel neporadím.
Ajule děkuju,na Aquanelinu odpověď právě čekám,tak doufám,že se ozve…
modramys píše:
Holky prosim, vim ze jste to tady probiraly.....chtela bych koupit rychlovarnou konvici, mate nejaky tip??? Diiiiik
Já se o ně před časem zajímala, dost se mi líbila tato . Nemám ji ale možnost vidět naživo.
Za zajímavou cenu je i tato - nerezová s nastavením teploty. Ovšem ten samý problém - kde ji vidět naživo
.
Nejraději bych nějakou neplastovou, proto jsem se nejvíc dívala tímto směrem, ale z plastových se mi moc líbí "tato: ":http://www.mall.cz/…s-hd-4686-30 . Má vesměs dobré recenze, plast prý nesmrdí, a hlavně by mě nadchlo nastavování teploty, čím dál víc piju zelené čaje, takže bych to velmi využila.
Snad ti to k něčemu bylo, konvic jsou mraky, člověk se v tom těžko orientuje. Možná se dívej na Mall, tam bývá nejvíc recenzí.
a kokon taktez diky:) prave premyslim nad tou sklenenou…uvidime…
Modrámyši
ještě se mi vybavilo, že Katy psala, jak se spálila u skleněné české konvice, tuším nějaká Orava to byla, či podobný název. Plast u ní příšerně smrděl, tak na takovou a podobnou pozor (to je zase hodnotná informace
).
Ještě jedna konev se mi líbila, a to Catler . Až na cenu a absenci teploty 60°C. A když teď na ni tak koukám, čert ví, jestli je celokovová, nebo plastová a kov jen zvenčí.
Sama jsem zvědavá, co jednou vyberu (uložila jsem nákup konve až na dobu, kdy se naše rozbije).
Klárko nenapíšu o nic víc než Ajulka. Mám ten stejný odšťavňovač - jede u nás každé ráno, má výbornou výtěžnost, lehce se čistí a teď je dokonce v akci…
Další věci na něm nedělám, zkoušela jsem zmrzlinu jednou, možná dvakrát, ale na to není čas (ani chuť
). Těstoviny domácí nedělám, prostě hlavní jeho úkol jsou šťávy a ty dělá na jedničku. Odšťavovala jsem na něm mimo jehličí
což by mělo být možné taky snad všechno (ovoce, zeleninu, bylinky, kokosové ořechy) a nikdy nezklamal.
Teď už je v prodeji novější typ Omegy , ale co jsem četla, tak jsou tam nějaké problémy snad se sítkem (praská). Tento co Ti doporučuju jsem si koupila taky na doporučení jednoho kamaráda z internetu, který s ním měl zkušenosti a doporučila jsem ho i Ajulce a jak můžeš číst je taky spokojená. Já sama za sebe bych jiný nechtěla, je takový příjemně robustní, že se člověk s ním nebojí pracovat. Můžou klidně vyrobit další a lepší typy, mě to nerozhází, neboť vím, že on je ten pravý
.
Opět to sem asi úplně nepatří, ale…
Myslíte, že horečka jako reakce na očkování má normální průběh, má pro organismus smysl, a neměla by se srážet? Několikrát už jsme tu probírali srážet/ nesrážet, … U horečky po očkování ale nevím, nepřijde mi to přirozené.
Normálně se snažím nesrážet, pokud dítěti není opravdu hodně zle, pokud díky horečce nemůže spát, srážím.
Přiznám se, že včera jsem o tom ani nepřemýšlela, podle toho jak vypadal, a čípek dostal. Má v sobě už třetí, dvakrát v noci zvracel, teď ráno jsem mu zkusila dát oslazený lipový čaj (raději jen menší množství, aby to zase nevyzvracel). Tak snad dehydratace nehrozí. Až se vzbudí, zkusím mu zase dát Thuyu a lipový čaj a nasadím dietu, pokud bude vůbec jíst (asi mrkev s rýží). Myslíte, že může být den, dva bez UM? Naposled ho vyzvracel okamžitě ještě během krmení.
Díky za tipy a názory
ajule: srazim, kdyz neni zbyti-tzn diteti je tak zle, ze nemuze spat(s cipkem pak vetsinou zabere a nacerpa silu). horecka po ocko se mi zda v tomhle stejna jako jine. myslim, ze den dva bez UM nevadi, hlidala bych hlavne piti. sladila bych radeji cistou fruktozou, nebo glukozou, med by mohl drazdit-zvlast pri bourlive reakci na ockovani. je mi vas moc lito, ze trpite vedlejsimi ucinky. preju vam oboum brzske zlepseni ![]()
Ajule, mám to podobné, když vidím, že dítě trpí=nemůže spát a odpočinout si, dávám něco na srážení. Ať je to brzy pryč.
Díky, jsem ráda, že to děláte stejně. Snad to bude brzo pryč.
Kokon s medem mě to napadlo taky, mám doma jen nerafinovaný řepný nebo rapaduru, tak mu lipový čaj sladím řepným a naštěstí už nezvrací (asi to bylo vysokou teplotou). Ale UM asi raději ještě dávat nebudu.
Očkovací vzteklina chytla teď E., co vstala, tak se jen vzteká (oblékání - Evo, to znáte
), což mě opravdu velmi těší k horečkovému prckovi
.
Ahoj holky, omlouvam se, ze vam vstupuju do diskuse…ale hledam recept na MYDLOVY SLIZ …plus tipy jak v nem prat, co je potreba pridat - ocet, vonny olejicek…? Predem moc dekuju
![]()