Ekologická domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
4.9.10 19:55

Koukala jsem na ně dnes do Tescoma shopu, mají tam i zlevněné keramické nože. Málem jsem poslala objednávku, ale pak mi došlo, že musím koupit spíš dětem boty a bundy na zimu, takže smolík :lol: .
Viděla jsem k Kralovicích i tu Moneta pánev, také moc pěkná. Ale dražší…
(Alespoň Anastazie vidíš, jak někteří dávají pozor 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
4.9.10 21:15

mě se ta tescoma taky líbí, mám taky wok greenpan a přesně by se mi taky placatá ještě hodila. jenže podle toho tescoma webu to vypadá, že na indukci vhodná neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
4.9.10 21:44

Koralko je hliníková, takže asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
4.9.10 22:59

Keramických pánví a hrnců nějak přibývá. Třeba tady nebo tady . A tyhle prodávají v Praze na Pankráci v Arkádách. Slabost mám pro smalt - na koukání (kastrol používám léta a dobrý, ale pánev mi nevyhovovala) - ten bleděmodrý hrnec je fešák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.9.10 10:41

Hmm, pěkné hrnce, jen co je pravda.
Ale zvolila jsem si jinou cestu, na dovolené jsem zakoupila dva smaltované české Belis Lux a jsem moc spokojená. Po letech používání nerezu ho chci postupně obměnit.
Bluesky, hrnec z tvého posledního odkazu mám už několik měsíců, kupovala jsem ho hlavně na výrobu a uchovávání jogurtu. Mám ho z Alberta a stál i s poklicí do stovky (alespoň jsem o tom přesvědčená, to víš, hlava děravá…). Výrobce no-name, to je jediné co mi vadí. Myslím že ty uvedené budou stejné.
Je lehký, bez silnějšího dna, takže i taková nízká cena by měla odpovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
6.9.10 20:34

Zase ty ftaláty.
Letos jsem si dala práci a knížky zabalila do papíru. Doufám, že to alespoň chvíli vydrží, rohy jsem zpevnila lepicí páskou (doufám, že v ní ftaláty nejsou 8-o - nikdy mě to nenapadlo).
Loni se mi podařilo koupit pár obalů z polypropylenu, ale jak známo, rozměry učebnic a sešitů jsou zásadně jiné, než jaké se prodávají obaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.9.10 15:37

ad Tescoma: v Brne ve Vichrovi v prizemi maji 22.-25.9. akci 20% slevu na veskere neslevnene vyrobky (jakoze otevreni nove prodejny).
Kazdopadne ja jsem s Greenpan nadsena - koupila jsem na ni sklenenou poklicku s ventilem od Tefalu a parada, ceny nelituju (cimz dekuju za kdysi vychvalenou znacku). Ted jeste vymyslet obr hrnec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
7.9.10 22:12

Děvčata tohle
jsem objevila, mohlo by se to hodit na studování miniaturních etiket při nákupech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
7.9.10 22:43

Aquanelo, poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
7.9.10 22:54

hmm, oko vypadá zajímavě, a mají to v mnoha optikách po praze na místech kde se pohybuju. možná pouvažuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
8.9.10 07:42

aquanela: dik za tip, zrovna sem si rikala, ze poridim babicce nejakou lupu do kapsy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
8.9.10 10:32

Sákryš, to bych mohla kopit mámě, aby na ta éčka konečně viděla :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
8.9.10 13:26

Jé to jsem ráda, že jsem Vás potěšila :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
8.9.10 22:29

Já děkuji za připomenutí. Kdysi jsem takovou reklamní lupu (bez světla) dostala, zasunula do peněžky mezi všechny možné karty a úplně na to zapomněla. Překvapivě tam ještě pořád je. Teď už stejně mívám u sebe pořád čtecí brýle, protože v MHD čtu, ale často jsem líná je v obchodě vytahovat a kolikrát raději výrobek nekoupím, když ty blechy nepřečtu. V drogérii si obvykle onu věc odnesu ke stojanu s prodávanými brýlemi a na ten moment si je vypůjčím :oops:, pokud tam nějaké s tou mou jednou dioptrií jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.9.10 09:59

Rozhodla jsem se koupit si větší kalíšek, než jaký mám, takže si budu objednávat Yuuki . Mají v akci dva (velký + malý) za 600,–- i s dopravou.

Nemá někdo o ten malý zájem, třeba pro dcéru či kamarádku? Po Praze možnost předání osobně, jinam bych mohla poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný