Ekologická domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1658
9.9.10 11:25

pimpa: tak to ´sem zvedava na recenzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.9.10 14:18

Já taky, a vzhledem k tomu, že už jednu pozitivní referenci mám, tak se tolik neobávám nezdaru :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.9.10 15:15

Ahoj holky, můžu vás poprosit o radu?

Chci si místo teflonové pánve pořídit keramickou Green Pan. Vy, které ji máte, smažíte na ní třeba i palačinky bez potrhání, jako na teflonce? Moc děkuji
 Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.9.10 18:19

Yriel já mám levnější variantu keramické pánve , palačinky dělám celozrnné a tlusté asi 1mm a jdou obracet parádně, i když oleje dám jen nepatrně (roztírám mašlovačkou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.9.10 12:53
Ajule píše:
Yriel já mám levnější variantu keramické pánve , palačinky dělám celozrnné a tlusté asi 1mm a jdou obracet parádně, i když oleje dám jen nepatrně (roztírám mašlovačkou).

Jeee … celozrnne palacinky? Jakou tam davas mouku? To je super napad ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.9.10 18:37

Fen-fire tak různě, co doma je - špaldovou, pšeničnou, přidávám amarantovou, pohankovou, jáhlovou, kukuřičnou, cizrnovou…prostě co mě zrovna napadne a je. Základ je špaldová s pšeničnou. To je asi jedno z mála jídel, kdy do dětí celozrnné (hlavně do starší) dostanu. Pečivo jim moc nejede (max. racio šneky co tu u nás prodávají), těstoviny a rýže už vůbec :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
14.9.10 21:54

ajule: u nas tez celozrne testoviny ne-e, chutnaji jen mne(a molum). celozrnna mouka je vyborna na zahustovani polevek i omacek, dobre zahustuje i rozmixovana ryze-varena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
14.9.10 23:21

Celozrnné těstoviny narozdíl od palačinek nejedou ani mně. Zbytku rodiny bohužel ani ty palačinky…

Praha:
Farmářské trhy na Praze 13 (Sluneční náměstí, stanice metra Hůrka)
Každý čtvrtek září-říjen 14-20h
Ovoce a zelenina / Květiny / Sazenice
Uzeniny / Maso / Pečivo / Vejce
Mošty / Koláče / Med / Občerstvení
Farmářské košíky/ rozvoz nákupu po Praze
Farm menu / kavárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.9.10 08:54

Holky to je divny, ze vam nejedou ty celozrnny testoviny, me prijde, ze to chutna skoro stejne, jako ty obyc, kupuju z Kauflandu, obcas i s prichuti spenatu a chutna to normalne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
15.9.10 15:46

f-f: mne chutnaji moc, dokonce vic, ale zbytku rodiny bohuzel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
16.9.10 07:14

Tescu 20% sleva na bioporaviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
16.9.10 19:05

V Albertu by měli též mít asi 28% slevu na bio potraviny. V Penny jsem dnes žádnou slevu u bio produktů nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
16.9.10 23:13

Hm, tady to opravdu píší. Ale zrovna v Albertu jsem nakupovala včera i dnes (brala jsem i bio čaj) a žádnou slevu jsem nepostřehla.
Kokon, nebyla jsi teď někdy Školský? Mívají v září slevy. Jestli se tam mám vydat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
17.9.10 21:06

bluesky: myslis biotop? maji to tam predrazene, chodim tam jen vyjmecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
17.9.10 22:19

Jo, myslím Biotop. Nakouknu tam jen když jdu do/z knihovny, teď jsem dlouho nebyla, protože louskám toho tlustýho Larssona, ale zkusím se tam stavit, jestli pořád ještě drží září=slevy a když tak poreferuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný