eMaminky z Prahy 8

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
13.6.11 14:41

hkac, krásné kytičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
13.6.11 15:11

Ahoj, dlouho jsem nepsala,jsem ted nejaka rozlitana…byla jsem u nasich, beham po doktorech se sebou a s Anickou…

Nicmene se Vam musim pochlubit. Minulou nedeli jsem jela do ZOO tramvaji a busem. Zvladla jsem to :wink: :wink: , nevim, jestli to jeste nekdy zopakuju, ale dobry 8-) - mela jsem sice auto, ale bez sedacek.

Jinak na pristi rok planuju nejaky aktivity pro Anicku, na Yamahu prestavame chodit, za tu cenu to fakt nestoji. Anicka chodi do skolicky Motylek (mmch doporucuju, fakt super), tak planujeme, ze by tam chodila 2-3× tydne.

Hkac: krasny, ja jsem trosku mimo s rucnimi pracemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.6.11 20:01
Martina123 píše:
Jinak na pristi rok planuju nejaky aktivity pro Anicku, na Yamahu prestavame chodit, za tu cenu to fakt nestoji. Anicka chodi do skolicky Motylek (mmch doporucuju, fakt super), tak planujeme, ze by tam chodila 2-3× tydne.

Kolik je Aničce? Já přihlásila Marušku na příští školní rok do Medvídka v DDM. Teď chodím s Maruškou na baby cvičení, ale až bude Mája chodit (a předpokládám, že v září už snad jo :lol: ), tak to cvičení pro chodící je v době, kdy Maruška spí, takže už to nebude nic pro nás. Navíc DDM máme před barákem a poloviční cena oproti baby cvičení je pěkný bonus ke všem těm výhodám :wink: . No ale třeba si Mája přes prázdniny posune spaní a budem chodit na obojí :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
13.6.11 20:38

Hkac: Aničce je 2 a ctvrt. Mam problémy s hlidanim, respektive babička slíbí, ale pak to ruší :nevim:
Takže s klárkou chci chodit taky na nějaký baby cvíčo, když bude Aňule ve školce. Na tchýni nespoléhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
15.6.11 11:24

Hkac ten medvídek je určitě plný co? Mam s Pájou stejný problém, pořád spí před obědem a tak doufám, že si to spaní posune. Ale to zas budu mít problém vyzvedávat Toma v září ze školky :nevim:

Jinak vás chci varovat před prodejcem jahod u zastávky Krakov, teď jsem si přivezla košík a polovinu jsem vyházela. Pod těma hezkýma byli úplně hnusný plesnivý jahody :pocitac: . Fakt hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
15.6.11 11:46

Martino, tuhle zkušenost jsem udělala v pátek :( A propos - nevíte, kde by měli jahody pěkné a čerstvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
15.6.11 12:23

Zatím nejlepší jahody jsem koupila v Horoměřicích přímo u políčka :-). Jinak tchyně kupovala někde na Palmovce a byli taky super. Ty byly z Kunratic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.6.11 12:34

Martina: jééé kdysi dávno tam bydlela moje teta v Horoměřicích. A tam ty pole plná jahod, mňam.. Na to se nedá zapomenout:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.6.11 15:03

MartinoP, jestli je Medvídek plný, nevím, mrkni na stránky DDM. Mně zatím přišlo, že na konci srpna dodají podklady k platbě. A pak jsem slyšela, že ta paní, co to má na starosti, je na delší dobu v pracovní neschopnosti. Nedávno jsem se koukala na net a obsazená byla asi jen 2 místa.

Jahody nevím, já je moc nekupuju. Budem mít od našich, možná mi je brácha přiveze tento víkend. Krásné jahody jsem viděla na farmářských trzích v holešovické tržnici, ale nekupovala jsem je, páč Marušce je zatím nedávám a Anežka o ně už tolik nestojí - asi se těší na babiččiny. Občas koupím v Albertu a musím říct, že nám moc chutnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.6.11 21:16

Na jahody bych zkusila holesovickou trznici… Ja tam ted chodim kupovat zeleninu pravidelne, jsem nadsena kvalitou, driv jsem si toho asi tolik nevsimala…ale ty svazky cerstveho spenatu, ruznobarevne salaty, rane brambory apod a to vsechno asi rano utrzene jsou k nakousnuti… a je tam i automat na mleko… ale to jsem nezkousela, pac jsem hlava derava a vzdycky jsem si zapomnela lahev z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
15.6.11 23:15

Endy, a to je tam denně nebo jen o víkendech jako ty farmářské trhy v Karlíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.6.11 11:04

Zelenina se v hale 22 prodava denne, co je navic o farmarskych trzich v sobotu nevim, to jsem se tam jeste nedostala. Ale ve vsedni den tam byl treba i syrar, stanek s houbama, „domaci“ vajicka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.6.11 11:35

Marjanko, na farmářských trzích je zeleniny tak nějak stejně jako jindy, jen tam bývají navíc venku stánky s uzeninami, sýry, pečivem, vajíčky atp. Ty jsou mimo farmářské trhy jen v hodně omezené míře uvnitř, jak psala Endy. Já kupovala O+Z ještě před sezonou, a to jsem byla zklamaná. Pak jsem tam byla teď na jaře, a to mě mile překvapilo. Výběr velký, ceny ujdou a kvalita někde úplně jinde. Když se nedostanu tam, celkem ráda nakupuju zeleninu v Lidlu.

MartinoP, dívala jsem se na stránky DDM a ten Medvídek zatím obsazený není, ještě je tam celkem dost míst. A od toho května se dost rozšířila nabídka. Já myslela, že to tam dali všechno najednou, ale pak mi učitelka, co má Anežčino tancování, říkala, že tam jsou další nové kroužky. A jak tu někdo smutnil kvůli CPD, tak co vím, chce to hlídat během roku, známá tam vloni dostala dceru právě až v průběhu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.6.11 21:04

komu nevadí dojíždění, tak v CPD na praze 7 (kousek od Výstaviště) se uvolní na příští rok minimálně 3 místa, kdyby někomu nevadilo dojíždění :) .. my tam jsme spokojení …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
17.6.11 21:55
Marjanka píše:
Martino, tuhle zkušenost jsem udělala v pátek :( A propos - nevíte, kde by měli jahody pěkné a čerstvé?

Manžel říká, že na Vysočanský - 39 korun 1/2 kila a měl by být český…
Je pravda, že když nám je přivezl prvně cca před 14-ti dny, tak jsme se fakt olizovaly. ;) S těma ze supermarketů se to nedalo srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová