Endoskopický lifting

1
26.10.16 13:41

Endoskopický lifting

Krásný den, dámy, mám na vás dotaz :oops: Je mi 41 let, mám dospělého syna a dcerku 4 roky. Co mě trápí - v poslední době jsem hodně zestárla, mám povislou kůži v obličeji, propadlé oči… Samozřejmě často narážím na to, že si myslí, že jsem babička, ne matka :nevim:
Nechci, aby se za mě dcera styděla a chci se cítit fajn. Rozhodnutí je jasné - lifting! Jenže nevím, co zvolit, popř. kde. Nějaká zkušenost.
Zatím u mě vede MIVEL endoskopický lifting, viděla jsem fotky před a po a přišlo mi to super, otázka je, zda je to tak v reálu :lol: Dělají ho na Arte clinic v Brně, byl jste někdo? Popř. je to opravdu bez jizev? Jde mi o jakékoli zkušenosti s Arte clinic, s endoskopickým liftingem či metodou Mivel konkrétně. Jelikož nejsem až tak stará, ráda bych něco přirozeného, ale zas, aby to chvilku vydrželo.
V diskuzích jsem toho tolik nenašla, tak jsem se odhodlala napsat sama.
Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.12.16 10:05

Já jsem na mivelu byla, dokonce jako jedna z prvních pacientek. Nevím, jaké jste viděla fotky, ale za mě výsledek moc povedený. Nemám sice malou dcerku ta moje už vyrostla. Ale chtěla jsem prostě něco bez jizev, to bylo hlavní kritérium výběru. Co přesně vám pomůže a hodí se právě pro vás, vám většinou poradí na konzultaci. Já jsem zvažovala maks lifting, ale přišli pak s mivelem a na konzultaci jsme se vzájemně domluvili, že to bude vzhledem k mým požadavkům nejlepší řešení.
Nejdřív jsem posílala fotku skrz stránky, na arteclinic.cz, ale to jste už možná taky zkoušela ;) Na konzultaci mi vysvětlili, čím se jednotlivé zákroky liší a navrhli co pomůže přímo mně. A pak už se šlo na věc (objednací dobu považuji za nadstandartně rychlou, opravdu se tam snaží).
Zákrok nebolel, i když příjemné to taky nebylo. Důlěžité je, že výsledek stojí zato. Chcete vědět něco konkrétního?
JInak za mě tým Arte doporučuji, dlouho jsem se nesetkala s tak profi přesto lidským přístupem… Napište, na co nakonec půjdete. Určitě to nebyl můj poslední zákrok a ráda vyslechni zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková