Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Oficiálně se říká max 1 kg za týden,, takže 4 za měsíc.. pokud si začla na zacátku srpna, tak je to podle mě jeste ok:-)
No nejsem žádný odbornik pres stravu a hubnutí, ale 12kg za 3mesice
mi prijde opravdu hodně. ![]()
Tak ted mas dva názory zakladatelko, tak si vyber
Nejdůležitější asi je, ze se cítíš zdrave a sebevědomě. Na okoli se vyprdni ![]()
@pichovak ale rychleji už by si fakt neměla.. tohle je hraniční hodnota.. jinak už to chce dohled lékaře… optimum je 2kg/ měsíc..
@Anonymní píše:
Vyřadila jsem z jídelníčku lepek a nejím vůbec přílohy. Jím maso, hodně luštěniny ovoce a zeleninu. Celkově se i dost hýbu, občas běhám. A můj dotaz zní. Je normální schodit od srpna 12 kg?
Normální to není, protože hladovíš. Přílohy je třeba jíst.
Doporučuje se max. 0,5 kg/ týden. Navíc ty dle mého neredukuješ tuky, ale něco ti jde i ze svalů a to je špatně (a tělo třeba navíc ještě ukládá).
Jakmile ty teď začneš jíst normálně, půjde to nahoru.
@mamina89 nám to říkal odborník na přednáškách:-) což ovšem neznamená, že to musí být pravda, to uznávám:-)
@mamina89 píše:
Tak ted mas dva názory zakladatelko, tak si vyberNejdůležitější asi je, ze se cítíš zdrave a sebevědomě. Na okoli se vyprdni
Ahoj, máš pravdu. Jen jsem si říkala, jestli je to opravdu normální nebo ne. Cela rodina už řeší jestli jsem zdravá
![]()
Pokud jste nikdy nedržela dietu a hodně sportujete, tak ano, můžete zhubnout takto rychle. Ale spravné to bohužel není…z více hledisek. PS: Jsem Ing. výživy.
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu. Holky jdu si k Vám pro radu. Je mi 30 let a mám dvě krásné malé deti. Po druhém porodu se mi váha zastavila na 63 kg. Vzdy jsem vážila kolem 55 kg. Nikdy jsem dietu nedržela, ale po druhém porodu mi těch pár kil navíc trochu vadilo. V srpnu jsem přestala po roce kojit dceru, tak jsem si řekla, že schodím na svou váhu. Vyřadila jsem z jídelníčku lepek a nejím vůbec přílohy. Jím maso, hodně luštěniny ovoce a zeleninu. Celkově se i dost hýbu, občas běhám. A můj dotaz zní. Je normální schodit od srpna 12 kg? Nyní vážím 51 kg a váha jde stále dolů. Sama nechápu, že to za ty tři měsíce šlo tak rychle dolů. Cítím se dobře, ale okolí mi pořád říká, že to není normální takto rychle zhubnout. Co si o tom myslíte? Děkuji.
přestalas kojit = hormony přestaly blokovat hubnutí ( ano někdo kojením nehubne ale spíše naopak) + změna stravy vyřazení příloh… no za mě je to hrana - říkají že v normě - aby to bylo zdravé je cca 1kg týdně.. ale osobně bych šla ještě na měření tuku a svaloviny v těle, abys viděla zda nehubneš drasticky aktivní hmotu..hladovění by bylo na nic… sportuješ?
@sediza to jsem též:-) ale asi na každé škole evidentně učí něco jiného:-)
@sediza píše:
PS: Jsem Ing. výživy.
Kde na technické fakultě se dá studovat výživa? ![]()
Holky děkuji za odpovědi. No aktivně moc nesportuji. Jdu si tak jednou týdne zaplavat a zaběhat. Jinak pohyb jen kolem détí (1 a 3).
Prosím o zachování anonymu. Holky jdu si k Vám pro radu. Je mi 30 let a mám dvě krásné malé deti. Po druhém porodu se mi váha zastavila na 63 kg. Vzdy jsem vážila kolem 55 kg. Nikdy jsem dietu nedržela, ale po druhém porodu mi těch pár kil navíc trochu vadilo. V srpnu jsem přestala po roce kojit dceru, tak jsem si řekla, že schodím na svou váhu. Vyřadila jsem z jídelníčku lepek a nejím vůbec přílohy. Jím maso, hodně luštěniny ovoce a zeleninu. Celkově se i dost hýbu, občas běhám. A můj dotaz zní. Je normální schodit od srpna 12 kg? Nyní vážím 51 kg a váha jde stále dolů. Sama nechápu, že to za ty tři měsíce šlo tak rychle dolů. Cítím se dobře, ale okolí mi pořád říká, že to není normální takto rychle zhubnout. Co si o tom myslíte? Děkuji.