Hubnutí. Prosím o radu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4071
22.10.16 20:27
@Snilek88 píše:
@sediza to jsem též:-) ale asi na každé škole evidentně učí něco jiného:…správně je 0,5-1kg/týden. Záleží od když přesně začala paní hubnout. A říjen ještě není u konce..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 20:28
@zvidavajanca píše:
Normální to není, protože hladovíš. Přílohy je třeba jíst.
Doporučuje se max. 0,5 kg/ týden. Navíc ty dle mého neredukuješ tuky, ale něco ti jde i ze svalů a to je špatně (a tělo třeba navíc ještě ukládá).Jakmile ty teď začneš jíst normálně, půjde to nahoru.

A teď jak začít jist normalne aby kila nesla zpět nahoru?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 20:28
@zvidavajanca píše:
Normální to není, protože hladovíš. Přílohy je třeba jíst.
Doporučuje se max. 0,5 kg/ týden. Navíc ty dle mého neredukuješ tuky, ale něco ti jde i ze svalů a to je špatně (a tělo třeba navíc ještě ukládá).Jakmile ty teď začneš jíst normálně, půjde to nahoru.

• Citovat
  • Upravit
2209
22.10.16 20:29

@sediza což jsem paní přesně psala:-) a přesně ji to vychází.. ale je na horní hranici no:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.16 20:30
@Anonymní píše:
:lol: co je to normálně?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 20:32
@Snilek88 píše:
@sediza což jsem paní přesně psala:-) a přesně ji to vychází.. ale je na horní hranici no:-)

Takže si myslíte, že bych se mela jít někam poradit, aby kila již nesla dolů a svou váhu si udržela? Jsem ted docela spokojená a už víc hubnout nechci, ale je pravda, že jsem si na svou stravu tak zvykla, že nemám vůbec na pečivo chuť a večer si dam ráda treba jen salát…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 20:33
@jdukolem píše: :lol: co je to normálně?

Dobrá otázka :lol:

• Citovat
  • Upravit
2209
22.10.16 20:34
@Anonymní píše:

jelikož stále hubnete, tak to znamená, že příjem je nižší než výdej.. takže pokud něco málo přidáte v jídle, tak byste váhu měla jen udržovat:-)
Ale většinou se pro hubnutí doporučuje změna životního stylu, kterou jste schopna udržet..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
22.10.16 20:35
@Anonymní píše:
Takže si myslíte, že bych se mela jít někam poradit, aby kila již nesla dolů a svou váhu si udržela? Jsem ted docela spokojená a už víc hubnout nechci, ale je pravda, že jsem si na svou stravu tak zvykla, že nemám vůbec na pečivo chuť a večer si dam ráda treba jen salát…

asi je to nejlepší.. nebo jsou i výživové tabulky na netu a asi byste to alespoň přibližně zvládla sama… důležité je aby se prostě přijatá energie rovnala té vydané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 20:40
@Snilek88 píše:
jelikož stále hubnete, tak to znamená, že příjem je nižší než výdej.. takže pokud něco málo přidáte v jídle, tak byste váhu měla jen udržovat:-)
Ale většinou se pro hubnutí doporučuje změna životního stylu, kterou jste schopna udržet..:-)

Je pravda, že jsem jídelníček změnila hodně. Nikdy jsem zeleninu moc nejedla a pečivem jsem se doslova cpala, hlavně v období kojení, takže asi proto jsem tak rychle zhubla…

• Citovat
  • Upravit
4071
22.10.16 20:59

Jak se píše viz. výše…zkuste si hlídat nejen energetický příjem kvantitativně, doporučuji i kvalitativně (zastoupení jednotlivých živin). Mohl by Vám k tomu pomoct stob.cz - sebekoučink. Zadáte tam za den, co jste snědla a v jakém množství a ukáže Vám to výše zmíněné. Je to taková orientační dobrá zpětná vazba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.10.16 21:00

A kolik měříš?
Já zhubla za 2 měsíce 9kg, ale hubla jsem z 68kg při výšce 172cm na 59.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.10.16 21:07

Já vám závidím, že tak rychle hubnete, já mám 69 kg na 171 cm a nehubnu prakticky vůbec. A to intenzivně cvičím a držím dietu (pečivo, sladké, smažené… nepřipadá v úvahu). Dnes jsem třeba měla jogurt, jablko a polovinu ledového salátu. Příjem jasně menší, než výdej a váha mi už asi měsíc stagnuje. Buďte rády, že nemáte stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.10.16 21:11
@Lollitka píše:
Dnes jsem třeba měla jogurt, jablko a polovinu ledového salátu.

A to je jako vše? Když budeš hladovět, tak tělo fakt nebude hubnout, protože šetří tuk na horší časy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.10.16 21:17

@zvidavajanca Ano, vše. Já vím, že bych měla jíst 5-krát denně, ale já to vždycky vydržím tak den a dostanu z toho strach, navíc nemám tak často hlad. Když jsem dřív takhle málo jedla, tak kila letěla dolů, teď ani deko a to jsem tehdy ještě necvičila, teď cvičím skoro každý den hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková