Hubnutí. Prosím o radu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
22.10.16 21:18
@Lollitka píše:
Já vám závidím, že tak rychle hubnete, já mám 69 kg na 171 cm a nehubnu prakticky vůbec. A to intenzivně cvičím a držím dietu (pečivo, sladké, smažené… nepřipadá v úvahu). Dnes jsem třeba měla jogurt, jablko a polovinu ledového salátu. Příjem jasně menší, než výdej a váha mi už asi měsíc stagnuje. Buďte rády, že nemáte stejný problém.

a ty se divíš že nehubneš? když chceš hubnout musíš jíst a nehladovět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
22.10.16 21:23
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu. Holky jdu si k Vám pro radu. Je mi 30 let a mám dvě krásné malé deti. Po druhém porodu se mi váha zastavila na 63 kg. Vzdy jsem vážila kolem 55 kg. Nikdy jsem dietu nedržela, ale po druhém porodu mi těch pár kil navíc trochu vadilo. V srpnu jsem přestala po roce kojit dceru, tak jsem si řekla, že schodím na svou váhu. Vyřadila jsem z jídelníčku lepek a nejím vůbec přílohy. Jím maso, hodně luštěniny ovoce a zeleninu. Celkově se i dost hýbu, občas běhám. A můj dotaz zní. Je normální schodit od srpna 12 kg? Nyní vážím 51 kg a váha jde stále dolů. Sama nechápu, že to za ty tři měsíce šlo tak rychle dolů. Cítím se dobře, ale okolí mi pořád říká, že to není normální takto rychle zhubnout. Co si o tom myslíte? Děkuji.

Moje babicka mela cukrovku a hrozilo ji pichani inzulinu. A za pul roku z 95kg ma 70kg tim ze nejedla prilohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
22.10.16 21:23
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu. Holky jdu si k Vám pro radu. Je mi 30 let a mám dvě krásné malé deti. Po druhém porodu se mi váha zastavila na 63 kg. Vzdy jsem vážila kolem 55 kg. Nikdy jsem dietu nedržela, ale po druhém porodu mi těch pár kil navíc trochu vadilo. V srpnu jsem přestala po roce kojit dceru, tak jsem si řekla, že schodím na svou váhu. Vyřadila jsem z jídelníčku lepek a nejím vůbec přílohy. Jím maso, hodně luštěniny ovoce a zeleninu. Celkově se i dost hýbu, občas běhám. A můj dotaz zní. Je normální schodit od srpna 12 kg? Nyní vážím 51 kg a váha jde stále dolů. Sama nechápu, že to za ty tři měsíce šlo tak rychle dolů. Cítím se dobře, ale okolí mi pořád říká, že to není normální takto rychle zhubnout. Co si o tom myslíte? Děkuji.

Zhodit za 3 mesiace 12 kg nie je normalne. To nie je ani fyzicky mozne pokial netrenujes 12 hodin denne a nemas suchy chlieb a vodu. Mala by si ist k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.10.16 21:25
@Lollitka píše:
@zvidavajanca Ano, vše. Já vím, že bych měla jíst 5-krát denně, ale já to vždycky vydržím tak den a dostanu z toho strach, navíc nemám tak často hlad. Když jsem dřív takhle málo jedla, tak kila letěla dolů, teď ani deko a to jsem tehdy ještě necvičila, teď cvičím skoro každý den hodinu.

Strach z čeho? že tě to jídlo sní? že přibereš? Todle je hladovka. Se nediv, že to nejde. Jen si zpomaluješ metabolismus. Kde bereš energii žít a cvičit?
Jogurt je tak 15% denního příjmu a to to asi i dost nadsazuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.10.16 21:27
@novakova.t píše:
Moje babicka mela cukrovku a hrozilo ji pichani inzulinu. A za pul roku z 95kg ma 70kg tim ze nejedla prilohy

Víš, jenže z obezity to jde rychleji ;) A cukrovka je přece jen nemoc, i když bych řekla, že hubnutí ovlivňuje spíš negativně.

Omezení příloh častá metoda hubnutí. Sacharidy je třeba snížit, ale ne vynechat. A 100g sacharidů na den je třeba jen pro správnou funkci mozku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
22.10.16 21:30
@zvidavajanca píše:
Víš, jenže z obezity to jde rychleji ;) A cukrovka je přece jen nemoc, i když bych řekla, že hubnutí ovlivňuje spíš negativně.Omezení příloh častá metoda hubnutí. Sacharidy je třeba snížit, ale ne vynechat. A 100g sacharidů na den je třeba jen pro správnou funkci mozku ;)

Ji hrizilo pichani inzulinu. Nejedla testoviny, knedliky, omacky zahustene smetanou, bile pecivo, salamy atd. Hubla opravdu prez ocima. A zniceho nic se ji to zastavilo…ale ona ma nejakych 165cm a uz je starsiho veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.10.16 21:35
@novakova.t píše:
Ji hrizilo pichani inzulinu. Nejedla testoviny, knedliky, omacky zahustene smetanou, bile pecivo, salamy atd. Hubla opravdu prez ocima. A zniceho nic se ji to zastavilo…ale ona ma nejakych 165cm a uz je starsiho veku

Až na ty těstoviny souhlasím s tím, že to do zdravého jídelníčku nepatří.
Nicméně brambory, rýže, těstoviny, kuskus a spoustu dalšího ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.10.16 22:27

Nejvetsi riziko vidim v jojo efektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.10.16 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 23:01
@Xsenova píše:
Zhodit za 3 mesiace 12 kg nie je normalne. To nie je ani fyzicky mozne pokial netrenujes 12 hodin denne a nemas suchy chlieb a vodu. Mala by si ist k doktorovi.

Teď jsem se trochu vyděsila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 23:02
@danik píše:
A kolik měříš?
Já zhubla za 2 měsíce 9kg, ale hubla jsem z 68kg při výšce 172cm na 59.

Ahoj, s jaký jsi měla dietní plán? Měřím 167 cm.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 23:10
@Lollitka píše:
Já vám závidím, že tak rychle hubnete, já mám 69 kg na 171 cm a nehubnu prakticky vůbec. A to intenzivně cvičím a držím dietu (pečivo, sladké, smažené… nepřipadá v úvahu). Dnes jsem třeba měla jogurt, jablko a polovinu ledového salátu. Příjem jasně menší, než výdej a váha mi už asi měsíc stagnuje. Buďte rády, že nemáte stejný problém.

Ahoj, to musíš opravdu hladovet :( Jak dlouho drzis dietu a stagnuje ti váha?

• Citovat
  • Upravit
9209
22.10.16 23:18

Anonymní,
držím ji od srpna a ani kilo dole, nebo možná jedno. Občas už jsem vyčerpaná, zejména při cvičení, ale hlad ani nemám a spíš je mi z jídla blbě. Jen nemůžu pochopit, proč když jsem podobnou dietu držela dříve (i bez cvičení), tak že jsem shodila jednou na 44 kg a jednou na 47 kg (i když výchozí váha byla kolem 60 kg) a to poměrně rychle a teď nic. Asi už se tělo bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
23.10.16 18:48
@Anonymní píše:
Teď jsem se trochu vyděsila…

pri tvojej vahe by si mala zhodit maximalne 2kg +/- za mesiac. 12kg za 3 mesiace je extremne vela. Rapidny ubytok na vahe moze byt znakom vaznej choroby traviaceho traktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.16 19:28
@Lollitka píše:
Anonymní,
držím ji od srpna a ani kilo dole, nebo možná jedno. Občas už jsem vyčerpaná, zejména při cvičení, ale hlad ani nemám a spíš je mi z jídla blbě. Jen nemůžu pochopit, proč když jsem podobnou dietu držela dříve (i bez cvičení), tak že jsem shodila jednou na 44 kg a jednou na 47 kg (i když výchozí váha byla kolem 60 kg) a to poměrně rychle a teď nic. Asi už se tělo bojí.

Pokud už tři měsíce intenzivně cvičíš a omezujes se v jídle a máš dole jen jedno kilo je to opravdu zvláštní. Držíš teda dost drastickou dietu, takže si tělo ukládá, ale i tak…A po cvičení nevidíš rozdíl? Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková