Erekce v sauně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
29.11.18 20:15
@LaPaloma píše:
A vůbec, když jsi chtěl komentovat můj příspěvek, proč jsi vypustil tu nejdůležitější věc, a to je použití ručníku k zakrytí té erekce?

Já to totiž s vámi kluky myslela dobře. Protože my holky Vás podle chlouby jaksi hodnotíme, zda ten sexík s vámi má šanci být dobrý. Titěra je rovnou mimo hru, ten ručník potřebuje jako sůl. A už jsi si mohl všimnout, že zrovna positivně nejsou hodnoceni ani ti nadměreční, takže ani ti body nezískají. :,( :,(
Zlatá střední cesta.

Vůbec se mně problém sauny netýká, nechodím tam. Takže jsou mi ty vaše problémy úplně někde. Jenom si myslím, že existují hranice a všeho moc škodí. Prostě ať 16-ti letý ucho nebo zralý muž, když to na něj jde, tak má použít ručník. Toť vše. Je to veřejný prostor, nesedí doma ve svojí sauně ani nad časopisem. Jsou to živí lidi kolem něho a on neví, zda jim to není nepříjemné, stejně jako pes bez vodítka v parku.
:lol: To je vidět. Spousta tapet kvůli něčemu, co člověka vůbec nezajímá. Freude, Freude… :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
29.11.18 20:19

Chodím do společné sauny. S kamarádkou. Není teda úplně veřejná, ale součástí hotelu, takže tam zase takový provoz není, je na objednání. Stane se ale, že se tam potkáme i s chlapama, nicméně vždy se to vyřeší tak, že se bez dohody vystřídáme - sauna, pára, odpočívárna, abychom se v sauně s chlapama nepotkaly. Když už výjimečně jo, po okolí nečumím, jsem ráda, že to vedro přežiju :mrgreen: Je to společná sauna, tak jaképak pohoršování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
29.11.18 20:48
@Uiii píše:
Některým příspěvkům vážně nerozumím. :nevim:
Copak je to nějaká tragédie? :D Co takhle prostě do cizích rozkroků nekoukat? Navíc, tohle se stane v kolika případech? V 1 z 1000? No nic…

a smi vubec pubertak do spolecne sauny … prave z duvodu ocumovani ?

tim by se mel ridit ten postizeny ne ?
@Uiii píše:
Hlavně by si některé zdejší pohoršené dámy mohly uvědomit, že v 16ti letech sotva svoje tělo nějak super extra ovládáš. A co se zrovna tohohle týče, tak to nejde podle mě ovládnout často ani v mnohem pozdějším věku. Fakt si do sauny choď, jak je libo, od toho tam je… Jestli se bude někdo ofrňovat a šklebit, tak akorát uvidíš, že nedospěle se chová ten, kdo to dělá ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
29.11.18 20:52

Muzou i mensi deti. Zde omezeni asi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
29.11.18 20:53
@zvědavejmoc píše:
Muzou i mensi deti. Zde omezeni asi neni.

aha .. tak dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.11.18 21:30
@LaPaloma píše:
A vůbec, když jsi chtěl komentovat můj příspěvek, proč jsi vypustil tu nejdůležitější věc, a to je použití ručníku k zakrytí té erekce?

Já to totiž s vámi kluky myslela dobře. Protože my holky Vás podle chlouby jaksi hodnotíme, zda ten sexík s vámi má šanci být dobrý. Titěra je rovnou mimo hru, ten ručník potřebuje jako sůl. A už jsi si mohl všimnout, že zrovna positivně nejsou hodnoceni ani ti nadměreční, takže ani ti body nezískají. :,( :,(
Zlatá střední cesta.

Vůbec se mně problém sauny netýká, nechodím tam. Takže jsou mi ty vaše problémy úplně někde. Jenom si myslím, že existují hranice a všeho moc škodí. Prostě ať 16-ti letý ucho nebo zralý muž, když to na něj jde, tak má použít ručník. Toť vše. Je to veřejný prostor, nesedí doma ve svojí sauně ani nad časopisem. Jsou to živí lidi kolem něho a on neví, zda jim to není nepříjemné, stejně jako pes bez vodítka v parku.

Že to myslíte s muži dobře…

Třeba já jsem zadaný, ženatý, takže co a jak budou hodnotit jiné ženy a zda by se mnou chtěly sex po pohledu v sauně, mi je v podstatě jedno. Pocit, že by sympatická slečna možná chtěla samozřejmě potěší, ale obecně - nemám zájem. Takže i když by si mě nějaká žena na základě rozměru mého penisu, tvaru nohou, rukou, zadku… vyřadila ze seznamu kandidátů, je mi to fakt jedno. ;)

Pokud je muž nezadaný a chce se seznamovat za účelem sexu a má malý penis, tak podle mě není důvod ho rovnou nepředvést. Jasně, řada žen ho vyloučí, ale co jako? Třeba můj kamarád je obdařen málo v tomto a ženou, kterou po porodu sešili asi trochu moc, takže s jejím bohatě obdařeným manželem jí to náhle bolelo, to bylo kvitováno velmi spokojeně. Ale beru, že pro muže s malým penisem asi dává smysl seznamovat se spíš pomaleji, přes city, ukázat jiné své kvality… aby to pak té ženě tolik nevadilo. Tak se zkrátka seznámí jinde, než v sauně, tam půjde jen relaxovat.

Když má penis velký, tak i kdyby 80% žen odradil, tak 20% žen naopak zaujme. A proč by ho mělo zajímat 80%, které by s jeho penisem spokojené nebyly, když si může užít s 20%, které budou z té velikosti nadšené?

Navíc když hledá ženu na sex, tak ho asi nezajímají ženy, které sex nechtějí a pohled na vzrušeného muže ji odpuzuje. Naopak, snazší to bude se ženou, které vědomí, že ho vzrušila potěší. Navíc dosáhnout plné erekce jen z pohledu na nahou ženu, to u mužů od jistého věku není samozřejmost. :P

Vím, že mnoho žen (a asi i někteří muži) postupují tak, že zvýrazňují přednosti, zakrývají nedostatky, lákají, vábí a doufají, že když už bude zaháčkovaný, tak necukne… Ale vyložit zboží na pult a ber nebo nech být má také svoje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
29.11.18 23:26
@robínek píše:
Chodím do společné sauny. S kamarádkou. Není teda úplně veřejná, ale součástí hotelu, takže tam zase takový provoz není, je na objednání. Stane se ale, že se tam potkáme i s chlapama, nicméně vždy se to vyřeší tak, že se bez dohody vystřídáme - sauna, pára, odpočívárna, abychom se v sauně s chlapama nepotkaly. Když už výjimečně jo, po okolí nečumím, jsem ráda, že to vedro přežiju :mrgreen: Je to společná sauna, tak jaképak pohoršování?

A pochopilas to, o čem se tu diskutuje? Že to je o tom, že chlap v sauně může dávat na odiv svoje erekce, protože to je normální. Není to o potkání se s chlapem v sauně. Velmi málo lidí, a to mně teda překvapuje, projevuje názor, že by se měl zakrýt. Fakt nechápu, kam to tady došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
29.11.18 23:41

@Mart81 Mně překvapuje, že i Vy jste se přikláněl k tomu skoro většinovému názoru, že erekce v sauně je OK, a všichni se pěkně podívají. To nikdy nepochopím, proč by se museli všichni dívat, proč by se dotyčný nemohl zakrýt, když se mu to přihodí. Jako obhajovat tady názor, že je to OK a komu se to nelíbí je divnej, se mi zdá hodně za branou soudnosti.

O velikosti výbavy jednotlivců jsem psala proto, že právě při té erekci by jednoznačně došlo k vyhodnocení od přítomných dam, jestli je to TAM DOLE pěkný chlap nebo ne. A vůbec to neznamená něco o výzvě nebo chuti na sex s ním. Jenom ty myšlenky mohou U NEZADANÝCH nebo mladších ročníků hlavou projít stejně, jako něco prošlo hlavou muži, když se vzmužil. Starší chlap, který už to nemá mimoděk, prostě na něco pomyslel.
A SKUTEČNĚ by mohlo dojít i ke smíchu, kdyby tam byly 2 kamarádky a podívaly se na sebe potom, co viděly něco mimo standart. Prostě mohlo. A pak ta trapárna. … Je to dobré pro toho chlapa? Pochybuji.

Zrovna tak považuji za trapné, když si kojící matka vytáhne prso na veřejnosti a nezakryje ručníkem. Když tam je někdo s ní, tak mu to pravděpodobně neujde.

Podle mně nějaká etiketa do sauny i na ulici patří a když ten chlap na to nemá, má chodit do pánské stejně jako vysloveně prudérní ženy nebo stydlivky jdou do dámské. Mladý kluk, se kterým to cvičí, si může pomoct, že jde do pánské zrovna tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
30.11.18 00:34

@LaPaloma Přikláněl? Nejsem si toho vědom. :think:

Myslím, že pokud to jde, muž by na veřejnosti, včetně sauny nebo nuda pláže na odiv vystavovat erekci neměl. Ale zase - jsme lidi, když už se to přihodí, nepovažuji to za nic tak hrozného, aby z toho dámy zvracely, omdlévaly, propadaly hysterickým záchvatům smíchu, volaly ostrahu, policii, či boha nebo se nedej bohyně dvacet let cítily zneužité, pravidelně docházely k terapeutovi, by se nakonec v beznaději uchýlily k MeToo. ;)

Podobně s kojením na veřejnosti - je samozřejmě lepší, když se kojí v soukromí, ale pokud je kojit třeba a jinak to nejde, tak žena kojí tam, kde je třeba a okolí by to mělo respektovat. A pokud by se jí nějací muži vysmáli, že třeba při kojení má prsa příliš malá nebo velká, to bych bral jako velkou hrubost. Stát se to samozřejmě může, ale za mě - ztrapnili by se ti nevychovanci, že se žena dostala do choulostivé situace a oni nejen, že toho využili a okukovali ji (to ještě dejme tomu), ale navíc na to uboze a urážlivě upozorňují.

Vaše reakce mi připadaly, že se týkají nahoty mužů obecně, že příliš málo nebo moc vybavení se nemají nazí v sauně nebo na nuda plážích vůbec ukazovat, aby z toho ženám jako vy nebylo na zvracení, k smíchu nebo nepříjemně. Ale i pokud se to týká jen mužů s erekcí, tak mi připadá zvláštní do toho tahat velikost penisu. Jakože by muž s postaveným průměrným penisem byl v sauně akceptovatelný, ale muž s podprůměrným nebo nadprůměrným postaveným penisem ne? Divné kritérium.

V každém případě děkuji za diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.11.18 17:25
@LaPaloma píše:
A pochopilas to, o čem se tu diskutuje? Že to je o tom, že chlap v sauně může dávat na odiv svoje erekce, protože to je normální. Není to o potkání se s chlapem v sauně. Velmi málo lidí, a to mně teda překvapuje, projevuje názor, že by se měl zakrýt. Fakt nechápu, kam to tady došlo.

A pochopilas, že akorát skáčeš na lep trollovi? Nejakej ouchyla tady založí diskusi a hned nastoupíš jako Liga mravnosti, ačkoli do sauny nechodíš, takže tě ani nemá co pohorsovat. A v saunach se toto fakt neděje, zbytečně se rozčiluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 09:17

V saune jsem nebyl, ale laka me to zkusit. Ale sam tam zajit nemam odvahu, nejlepe s nekym :) ve dvou se to lepe tahne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.2.19 09:29

Několikrát jsem tam sbalila ženskou na sex.

• Citovat
  • Upravit
11.2.19 09:36

@Klopotkova zajdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
11.2.19 10:39

Tak já chodím do sauny poměrně často a to i do smíšené. Vždy tam jdu relaxovat odpočinout si, popřemýšlet. Nechodím tam nikoho očumovat. Jednou se mně to ovšem stalo. Byl jsem v sauně sám a po chvíli tam přišli dvě mladé holky a popravdě, moc se nestyděli.

Byla to rychlovka a mě stál. Samozřejmě jsem měl přehozené prostěradlo. Říkám si, že radši vypadnu a studený bazén mě zachrání. Tak jsem vstal a jak jsem si ten ručník kolem sebe pasoval, tak samozřejmě mně z jedné strany vyklouzl a bylo vymalováno. Děvčata se naštěstí jenom usmály a já vypadnul jak namydlený blesk.

Upřímně si nedovedu představit, že by se v tu chvíli na mě někdo díval pohoršeně, nebo mě nechal vyvést, to už bych tam nikdy nevlezl. Každopádně před návštěvou smíšené sauny si vždycky raději „odlehčím“ a jsem v klidu. Tenkrát jsem byl asi 10 dní bez sexu a taky to podle toho dopadlo :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.21 18:59

Stalo se vám někdy, že jste náhodou potkali někoho známého opačného pohlaví v sauně/na nudapláži? Jaké byly reakce? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky