Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já se teprve odhodlávám na masáž prostaty a narazím rovnou na další level
Tak třeba za pár let
Už jenom z té prostaty mám bobky, že ji nenajdu ![]()
@Rouzálie píše:
Má to ale jednu nevýhodu…
Ano je to velice intenzivní zážitek a hlavně poznání, že muž je ve své podstatě daleko křehčí květinka než žena. Muž má schopnost prožít různé druhy orgasmu, které nemusí vůbec končit ejakulaci ani squirt mu není upřen.
No a holky nemáte strach, že to pak muž vyžaduje pořád?? Přece jenom na nějaké okořenění musí být chuť
A taky možná čas ![]()
@Al3×andra píše:
No a holky nemáte strach, že to pak muž vyžaduje pořád?? Přece jenom na nějaké okořenění musí být chuťA taky možná čas
Sex je stejný jako oheň. Dobrý sluha nebo zlý pán.
@Anonymní píše:
Děláte některá svému partnerovi erotickou masáž semenných váčků a ampulí chámovodu? Masáž prostaty už dnes každý zná, ale málokdo ví, že nad prostatou jsou tyhle žlázky, které jsou ještě o mnoho citlivější, než prostata a muži jejím drážděním zaručeně prožijí úžasný orgasmus.
vůbec netuším, že taková masáž existuje ani jak probíhá ![]()
@Rouzálie píše:
Má to ale jednu nevýhodu, chlapi se na této masáži stávají závislými.Nekonečný mužský orgasmus je totiž docela vzácnost, běžně totiž u nich trvá jen pár vteřin a najednou zjistí, že orgasmus může trvat dlouhé minuty.
a jak se teda provádí?
@Al3×andra píše:nápodobně
Tak já se teprve odhodlávám na masáž prostaty a narazím rovnou na další levelTak třeba za pár let
![]()
Už jenom z té prostaty mám bobky, že ji nenajdu
@Therminal Earth píše:
Ano je to velice intenzivní zážitek a hlavně poznání, že muž je ve své podstatě daleko křehčí květinka než žena. Muž má schopnost prožít různé druhy orgasmu, které nemusí vůbec končit ejakulaci ani squirt mu není upřen.
je někde návod? Jestli se přitom nemusím hrabat v análu, tak bych to zkusila ![]()
@Venetia píše:
je někde návod? Jestli se přitom nemusím hrabat v análu, tak bych to zkusila
Prave s temi bobky je to trefne:mrgreen:
@Venetia
Tak prostata je přece taky v dírce
Teda ono kolikrát stačí masírovat kořen, ale vevnitř je to prý ještě daleko „masitější“ ![]()
Take by me zajimalo, jak se provadi tahle masaz
jeste sem to neslysela
Myslím, že rozhodně
Rouzalie tu psala, že je to ještě výše než prostata