Erotická masáž semenných váčků a ampulí chámovodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
28.3.18 16:04
@karkarka píše:
@Rouzálie Ze ty jsi zakladatelka :)

Jo, je to ona. Viz její příspěvek z prosince loňského roku:

Každý chlap dosáhne orgasmu, pokud mu uděláš masáž semenných váčků a ampulí chámovodu, které jsou umístěny nad prostatou. Dokonce i kdyby dotyčný muž měl amputovaný penis, tak orgasmus mu touhle masáží spolehlivě vyvoláš. Chce to jen mít dostatečně dlouhé prsty.

Jen tady se asi styděla a tak se stala anonymní. :zed: Nevím proč se stydí za to, jaká je úžasná. :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
146
28.3.18 17:51

masáž semenných váčků - nekonečný mužský orgasmus

@Anonymní píše:
Sestra můj nick zná, takže anonymita je nutná. :mrgreen:

Tvoje sestra by měla být hrdá, že tuhle tantrickou masáž tak dobře ovládá. :-) To já se tím často chlubím, že dokážu chlapovi udělat orgasmus třeba 10 minut dlouhý, to každá ženská nedokáže :mrgreen: Některá masérka má krátké prsty, jiná zase nemá dostatečnou citlivost v prstech, aby dokázala rozpoznat dotekem semenné váčky a ampule chámovodu. Prostě je to práda, když vidíte, jak váš chlap je 10 minut někde za hranicemi tohoto vesmíru. :mrgreen: Ale pozor, u každého chlapa na tomto vzniká brutální závislost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
28.3.18 18:02
@Ctzona píše:
Tvoje sestra by měla být hrdá, že tuhle tantrickou masáž tak dobře ovládá. :-) To já se tím často chlubím, že dokážu chlapovi udělat orgasmus třeba 10 minut dlouhý, to každá ženská nedokáže :mrgreen: Některá masérka má krátké prsty, jiná zase nemá dostatečnou citlivost v prstech, aby dokázala rozpoznat dotekem semenné váčky a ampule chámovodu. Prostě je to práda, když vidíte, jak váš chlap je 10 minut někde za hranicemi tohoto vesmíru. :mrgreen: Ale pozor, u každého chlapa na tomto vzniká brutální závislost. :mrgreen:

takže raději nic takového nepokoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.3.18 18:05
@Venetia píše:
takže raději nic takového nepokoušet

Ano, když to chlapovi jednou uděláš, budeš mu to pak muset dělat po zbytek jeho života. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
28.3.18 18:31
@Ctzona píše:
Ano, když to chlapovi jednou uděláš, budeš mu to pak muset dělat po zbytek jeho života. :mrgreen:

Nic nemusíme :D To je dobré vědět…ale raději nepokoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.4.18 13:19

:-)

Tuhle masáž mě naučila moje kamarádka, která se tantrou zabývá už 15 let. Když jsem to zkusila na svém chlapovi, podařil se mu u něho vyvolat orgasmus čtvrt hodiny dlouhý. Druhý den se ho sousedka ptala, jestli ho včera nebolel zub, že tak dlouho naříkal. :-) Vůbec jí nenapadlo, že čtvrt hodiny řval rozkoší. :-) Myslím, že celé Brno ho slyšelo, jak řval. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
6.4.18 13:22
@Ema90 píše:
Tuhle masáž mě naučila moje kamarádka, která se tantrou zabývá už 15 let. Když jsem to zkusila na svém chlapovi, podařil se mu u něho vyvolat orgasmus čtvrt hodiny dlouhý. Druhý den se ho sousedka ptala, jestli ho včera nebolel zub, že tak dlouho naříkal. :-) Vůbec jí nenapadlo, že čtvrt hodiny řval rozkoší. :-) Myslím, že celé Brno ho slyšelo, jak řval. :-)

to snad není možné :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
6.4.18 13:27
@Alkata píše:
Nic takového neexistuje ty semenný váčku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
6.4.18 13:30

@Ctzona @Ema90 můžu si Vás přibrat jako druhou a třetí manželku, stačí tak jednou za dva týdny :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
6.4.18 13:33
@Pavelkowa píše:
Pokud chceš vychválit, tak můžeš zmínit, že masáž prostaty a semenných váčků je zdravá, snižuje hladinu škodlivého DHT a je to dobrá prevence rakoviny prostaty. A jako bonus, má to prý dokonce účinek proti padání vlasů.

To už je skoro jako pleťová maska a elixír původem od mužů :mrgreen:

překlep

Příspěvek upraven 06.04.18 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.4.18 13:38

A ještě tu o karkulce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
6.4.18 13:46
@Anonymní píše:
Děláte některá svému partnerovi erotickou masáž semenných váčků a ampulí chámovodu? Masáž prostaty už dnes každý zná, ale málokdo ví, že nad prostatou jsou tyhle žlázky, které jsou ještě o mnoho citlivější, než prostata a muži jejím drážděním zaručeně prožijí úžasný orgasmus.

Nechceš už ho pitvat? Bože, ještě, že parnerovi do zadku lézt nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
6.4.18 13:55
@lilith1 píše:

Já bych jim doprala tu tantra masáž…od odbornice to bude určitě něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
6.4.18 13:59
@lilith1 píše:
:zed:
V lásce a ve válce se může všechno :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.4.18 14:30
@Swift píše:

Dobrý obrázek s popisem orgánu Vesicula seminalis, což je v překladu z latiny semnné váčky. Ampula of duct jsou zase v překladu ampule chámovodu. Tohle jsou ty žlázky, které dokáží každého chlapa přivést do absolutní extáze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí