Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Sestra můj nick zná, takže anonymita je nutná.
Tvoje sestra by měla být hrdá, že tuhle tantrickou masáž tak dobře ovládá.
To já se tím často chlubím, že dokážu chlapovi udělat orgasmus třeba 10 minut dlouhý, to každá ženská nedokáže
Některá masérka má krátké prsty, jiná zase nemá dostatečnou citlivost v prstech, aby dokázala rozpoznat dotekem semenné váčky a ampule chámovodu. Prostě je to práda, když vidíte, jak váš chlap je 10 minut někde za hranicemi tohoto vesmíru.
Ale pozor, u každého chlapa na tomto vzniká brutální závislost. ![]()
@Ctzona píše:
Tvoje sestra by měla být hrdá, že tuhle tantrickou masáž tak dobře ovládá.To já se tím často chlubím, že dokážu chlapovi udělat orgasmus třeba 10 minut dlouhý, to každá ženská nedokáže
Některá masérka má krátké prsty, jiná zase nemá dostatečnou citlivost v prstech, aby dokázala rozpoznat dotekem semenné váčky a ampule chámovodu. Prostě je to práda, když vidíte, jak váš chlap je 10 minut někde za hranicemi tohoto vesmíru.
Ale pozor, u každého chlapa na tomto vzniká brutální závislost.
takže raději nic takového nepokoušet
@Venetia píše:
takže raději nic takového nepokoušet
Ano, když to chlapovi jednou uděláš, budeš mu to pak muset dělat po zbytek jeho života. ![]()
@Ctzona píše:
Ano, když to chlapovi jednou uděláš, budeš mu to pak muset dělat po zbytek jeho života.
Nic nemusíme
To je dobré vědět…ale raději nepokoušet
Tuhle masáž mě naučila moje kamarádka, která se tantrou zabývá už 15 let. Když jsem to zkusila na svém chlapovi, podařil se mu u něho vyvolat orgasmus čtvrt hodiny dlouhý. Druhý den se ho sousedka ptala, jestli ho včera nebolel zub, že tak dlouho naříkal.
Vůbec jí nenapadlo, že čtvrt hodiny řval rozkoší.
Myslím, že celé Brno ho slyšelo, jak řval. ![]()
@Ema90 píše:
Tuhle masáž mě naučila moje kamarádka, která se tantrou zabývá už 15 let. Když jsem to zkusila na svém chlapovi, podařil se mu u něho vyvolat orgasmus čtvrt hodiny dlouhý. Druhý den se ho sousedka ptala, jestli ho včera nebolel zub, že tak dlouho naříkal.Vůbec jí nenapadlo, že čtvrt hodiny řval rozkoší.
Myslím, že celé Brno ho slyšelo, jak řval.
to snad není možné
?
@Pavelkowa píše:
Pokud chceš vychválit, tak můžeš zmínit, že masáž prostaty a semenných váčků je zdravá, snižuje hladinu škodlivého DHT a je to dobrá prevence rakoviny prostaty. A jako bonus, má to prý dokonce účinek proti padání vlasů.
To už je skoro jako pleťová maska a elixír původem od mužů ![]()
překlep
Příspěvek upraven 06.04.18 v 13:43
@Anonymní píše:
Děláte některá svému partnerovi erotickou masáž semenných váčků a ampulí chámovodu? Masáž prostaty už dnes každý zná, ale málokdo ví, že nad prostatou jsou tyhle žlázky, které jsou ještě o mnoho citlivější, než prostata a muži jejím drážděním zaručeně prožijí úžasný orgasmus.
Nechceš už ho pitvat? Bože, ještě, že parnerovi do zadku lézt nemusím…
@lilith1 píše:
Já bych jim doprala tu tantra masáž…od odbornice to bude určitě něco jiného
@lilith1 píše:
@Swift píše:
Dobrý obrázek s popisem orgánu Vesicula seminalis, což je v překladu z latiny semnné váčky. Ampula of duct jsou zase v překladu ampule chámovodu. Tohle jsou ty žlázky, které dokáží každého chlapa přivést do absolutní extáze. ![]()
Jo, je to ona. Viz její příspěvek z prosince loňského roku:
Každý chlap dosáhne orgasmu, pokud mu uděláš masáž semenných váčků a ampulí chámovodu, které jsou umístěny nad prostatou. Dokonce i kdyby dotyčný muž měl amputovaný penis, tak orgasmus mu touhle masáží spolehlivě vyvoláš. Chce to jen mít dostatečně dlouhé prsty.
Jen tady se asi styděla a tak se stala anonymní.
Nevím proč se stydí za to, jaká je úžasná.