Erotická masáž semenných váčků a ampulí chámovodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39942
8.10.17 10:01
@Al3×andra píše:
@Venetia
Přijde mi, že každý chlap dělá nejdřív cavyky ;) Bojí se asi, že už je to homosexuální..Zkus nejdřív nenásilně poreferovat, popsat, navrhnout a až si s ním budeš příště hrát, vsaď botu, že o tom alespoň popřemýšlí a časem ho to začne lákat :palec:

Souhlas. Někteří (ne všichni) melou o tom homo, což je nesmysl, a vůbec to s tím nemá nic společného, i když je celkem chápu, co se první reakce týče.

Jinak jak píšeš - popsat, vychválit, co a proč na tom jiní chválí, a při akci popř. popisovat, co budeš dělat…mě tak napadlo. ;) Aby jako věděl, s čím „počítat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
8.10.17 10:03
@Anonymní píše:
Masáž semenných váčků slyším poprvé. Docela zajímavé :D Já teda zatím zkoušela jen masáž prostaty. Myslím, že pro chlapa je to fakt zážitek. S manželem tak jednou do měsíce určitě. Na víc někdy, když u chlapů bývá problém s dosažením orgasmu(např. více alkoholu)tak u tohohle je úspěch zaručen. Ale myslím, že já konkrétně bych měla problém dosáhnout prsty až za prostatu, mám problém dostat se i tam, mám kratší prsty no :mrgreen:

Proto toho ty prostitutky využívaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
8.10.17 11:16
@Žirafa 69 píše:
Souhlas. Někteří (ne všichni) melou o tom homo, což je nesmysl, a vůbec to s tím nemá nic společného, i když je celkem chápu, co se první reakce týče.Jinak jak píšeš - popsat, vychválit, co a proč na tom jiní chválí, a při akci popř. popisovat, co budeš dělat…mě tak napadlo. ;) Aby jako věděl, s čím „počítat“.

Přesně :) Můj o tom nejdřív nechtěl ani slyšet, ale pak se sám přiznal, že by to bodlo :mrgreen: Ono když je člověk nadržený, tak má chuť na ledacos :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
8.10.17 12:41
@Al3×andra píše:
Přesně :) Můj o tom nejdřív nechtěl ani slyšet, ale pak se sám přiznal, že by to bodlo :mrgreen: Ono když je člověk nadržený, tak má chuť na ledacos :palec: :D

asi to má každý jinak, ale ten můj když je nadržený, což je skoro pořád, tak to skončí rychlovkou… moc dlouho se věnovat něčemu jinému nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
8.10.17 13:03

@Venetia
Tak já myslela nadržený při tom, když si s ním už hraju, ne jako ještě předtím, to je rychlovka pokaždé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.10.17 07:40
@Žirafa 69 píše:Jinak jak píšeš - popsat, vychválit, co a proč na tom jiní chválí, a při akci popř. popisovat, co budeš dělat…mě tak napadlo. ;) Aby jako věděl, s čím „počítat“.

Pokud chceš vychválit, tak můžeš zmínit, že masáž prostaty a semenných váčků je zdravá, snižuje hladinu škodlivého DHT a je to dobrá prevence rakoviny prostaty. A jako bonus, má to prý dokonce účinek proti padání vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
11.10.17 08:44
@Anonymní píše:
Děláte některá svému partnerovi erotickou masáž semenných váčků a ampulí chámovodu? Masáž prostaty už dnes každý zná, ale málokdo ví, že nad prostatou jsou tyhle žlázky, které jsou ještě o mnoho citlivější, než prostata a muži jejím drážděním zaručeně prožijí úžasný orgasmus.

Masáž prostaty možná každý zná, ale do pr..le partnerovi fakt nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
13.10.17 18:15
@Pavelkowa píše:
Pokud chceš vychválit, tak můžeš zmínit, že masáž prostaty a semenných váčků je zdravá, snižuje hladinu škodlivého DHT a je to dobrá prevence rakoviny prostaty. A jako bonus, má to prý dokonce účinek proti padání vlasů.

Ano, o tomto vím. Prý by prostě ženská poznala třeba rozdíl, kdyby se třeba zvětšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.11.17 11:12

Mám prostředníček 9 cm dlouhý, takže tuhle masáž dokážu udělat chlapovi tak, že se ocitne v sedmém nebi. :mrgreen: Když jsme se kdysi rozešla s přítelem, tak ještě dva roky mi průběžně volal a škemral, jestli bych mu neudělala občas aspoň tu masáž prostaty a semenných váčků, protože ta jeho současná má krátké prsty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
17.11.17 11:42
@Ctzona píše:
Mám prostředníček 9 cm dlouhý, takže tuhle masáž dokážu udělat chlapovi tak, že se ocitne v sedmém nebi. :mrgreen: Když jsme se kdysi rozešla s přítelem, tak ještě dva roky mi průběžně volal a škemral, jestli bych mu neudělala občas aspoň tu masáž prostaty a semenných váčků, protože ta jeho současná má krátké prsty. :mrgreen:

Dobrý nápad..nechceš se tím živit, když jsi v tom dobrá a měli by všichni chlapi o zdraví postaráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 09:19

masáž semenných váčků - konečný mužský orgasmus

Včera jsem při řeči se svojí sestrou zjistila (proto anonym :oops:), že ona tuhle masáž zná a dělá to svému příteli. Tantra nazývá masáž semenných váčků a ampulí chámovodu jako nekonečný mužksý orgasmus. Zkušené masérky tomu to ale nazývají jako pětiminutový orgasmus, protože ten orgasmus sice trvá tak dlouho, dokud je tahle oblst masírována, ale většina protože se masíruje silný přítlakem, tak většina žen vydrží jen těch 5 minut a pak jich začnou bolet prsty. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.18 09:20

masáž semenných váčků - konečný mužský orgasmus

Včera jsem při řeči se svojí sestrou zjistila (proto anonym :oops:), že ona tuhle masáž zná a dělá to svému příteli. Tantra nazývá masáž semenných váčků a ampulí chámovodu jako nekonečný mužksý orgasmus. Zkušené masérky tomu to ale nazývají jako pětiminutový orgasmus, protože ten orgasmus sice trvá tak dlouho, dokud je tahle oblst masírována, ale většina protože se masíruje silný přítlakem, tak většina žen vydrží jen těch 5 minut a pak jich začnou bolet prsty. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
28.3.18 13:04
@Venetia píše:
vůbec netuším, že taková masáž existuje ani jak probíhá :D

já taky ne, nejsi sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.3.18 13:05
@Anonymní píše:
Včera jsem při řeči se svojí sestrou zjistila (proto anonym :oops:), že ona tuhle masáž zná a dělá to svému příteli. Tantra nazývá masáž semenných váčků a ampulí chámovodu jako nekonečný mužksý orgasmus. Zkušené masérky tomu to ale nazývají jako pětiminutový orgasmus, protože ten orgasmus sice trvá tak dlouho, dokud je tahle oblst masírována, ale většina protože se masíruje silný přítlakem, tak většina žen vydrží jen těch 5 minut a pak jich začnou bolet prsty. :mrgreen:

tak se nestyď, že máš sestru, to nám můžeš přiznat i pod nickem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 15:58

masáž semenných váčků - nekonečný mužský orgasmus

@Burj Chalifa píše:
tak se nestyď, že máš sestru, to nám můžeš přiznat i pod nickem. :mrgreen:

Sestra můj nick zná, takže anonymita je nutná. :mrgreen: Chtěla jsem ještě dodat, pokud tohle čte admin, aby smazal jeden z těch zdvojených příspěvků. Taky v názvu by mohl admin opravit můj překlep, místo nekonečný jsem napsala jen konečný, a to je rozdíl. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky