Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak z mého pohledu je dobra uměla vagína fleshlight nebo pak ruzne vakuove pumpy třeba s pulzaci. Ale ta fleshka je fakt super je z desne příjemného materiálu a má na heurece nejlepší hodnocení. Za mě určite doporučuji mame ji doma a super ![]()
Mužská sexualita je primitivnější a proto i pomůcky jí moc nepomáhají. Možná některé anální pomůcky jsou ještě vhodné k určitému rozšíření prožitků. Ale jen u některých „nezablokovaných“ jedinců..
Myslim, ze k tejto teme celkom mam co povedat, lebo a) som chlap, b) uz som ich vyskusal celkom dost.
V prvom rade si treba ujasnit, co vlastne chces ty a on a co vam vyhovuje. V zasade by som to rozdelil takto:
K tym prvym - ak je typ muza, ktoremu sa to paci alebo by to mohol ocenit, tak si najdi nieco z produkcie Lelo (napr. vibrator Billy) alebo kolik Bootie od FunFactory. Kvalitne, aj ked drahsie veci. Vyssi level je potom vibracny kolik, napr. Duke. Analny vibrator masiruje prostatu a ak sa pritom sucasne venujes penisu, vystrelis ho do vesmiru
ale opakujem, toto nemusi kazdy chlap znasat dobre, treba si na tu myslienku aj pocit zvyknut. Analny kolik ucinkuje podobne, tie vibracne drazdia prostatu, nevibracne v podstate vytvaraju pocit „plnosti“, ktory zvysuje pocit vzrusenia a zlepsuje pocit pri orgazme (kvoli napatamu svalstvu tam dole). Zaklad je zacinat pomaly a pouzit spustu lubrikantu. Pouzila si ho dost vtedy, ked si myslis, ze uz je ho vela a este pridas.
Ad masturbatory: Flehslight pozna kazdy, ale to je hlavne kvoli ich brutalnemu marketingu. V skutocnosti kvalita produktu nie je az taka skvela. FL su fajn, ale zazitok je skor priemerny, aspon podla mna. Vsetky tie komplikovane vnutorne struktury roznych modelov v podstate pri pohybe hore-dole splyvaju a aspon ja si ich neviem vychutnat. Malokto tu u nas vie, ze existuju aj ine hracky tohto druhu. Napriklad Japonci robia skvele veci, su v tomto daleko daleko pred nami. Odporucam pohladat napr. Meiki ZXY no.5 alebo Meiki Maria Ozawa atd. Su trochu drahsie, ale stoja za to. Mimochodom, k nim je pribaleny lubrikant, ktory je uplne z ineho sveta, ako pozname my. treba to skusit. Odporucam pred akciou namocit masturbator na 15 minut do horucej vody. Potom sa mu mozes venovat, zase sa prihovaram za velmi velmi pomalu akciu, kvoli zazitku. Ale inak, ak mas obmedzeny rozpocet, aj Fleshlight celkom ujde.
Potom je kategoria masturbatorov, ktore sa zameriavaju na zalud a uzdicku. Ako napriklad Cobra Libre alebo Hot Octopuss. Su celkom drahe a neviem, ci az tak celkom stoja za to. Technicky premyslene, ale zazitok (podla mna) je skor priemerny. Tieto drazdia len zalud vibraciami.
A este je tu kategoria hi-tech, drahych hraciek, ako je Vorze A10 od Rends, tiez japonsky vyrobok. Stoji okolo 250-300 eur a funguje na principe Fleshlight, len s tym rozdielom, ze je automaticky a ta umela vagina sa otaca, pricom tempo a smer riadis tlacitkami. Celkom zaujimavy sposob mucenia by to mohol byt… nasadis mu to a potom sa chopis ovladania a nicis ho a nicis… samozrejme, zase treba poriadny lubrikant.
Potom su este vibratory pre dvoch, ako napr. ve-vibe 4, ale mame ho a nezda sa mi az taky skvely. Da sa pouzivat normalne pri sexe spolu, ale neviem… nenadchol ma. Mna az tak nevydrazdi a partnerka tiez potrebuje silnejsie vibracie… Trochu reklamny tahak, myslim si.
To lko v skratke. Tazko sa takto radi na dialku. Mala by si si ujasnit, co vlastne ma on rad, co mu chces poskytnut a aky rozpocet. Potom sa da vyber zuzit.
@Anonymní píše:
Ahojky
Jake mate zkusenosti s erotickyma hrackama pro muze? Jake mate? Nekdy jsem moc vzrusena, ze partner to neciti natolik aby se udelal pri sexu, mate s tim nektera zkusenosti a jakyma pomuckama jste to resily? Chytela bych partnerovy neco koupit pro zpestrni naseho sexu. Mame masturbacni vajicko pro muze, vybracni krouzek, vibrator, venusiny kulicky, pouta…
Dekuji vsem za prispevky do diskuze
vysavač? vyluxuje byt a ještě…? ![]()
@Skulníková píše:
Ahoj, chtěla bych pro manžela k Vánocům koupit masturbátor, často jezdím na pracovní cesty, tak když je chudák sám doma… není tu nějaký chlapec, který by mi něco doporučil?
Mám tohle a je to pecka. Hlavně tím, že to má motorek a hodně programů. Vyzkoušel jsem už lecos, ale tohle je pro mne TOP ![]()
@Skulníková píše:
Ahoj, chtěla bych pro manžela k Vánocům koupit masturbátor, často jezdím na pracovní cesty, tak když je chudák sám doma… není tu nějaký chlapec, který by mi něco doporučil?
No a myslíš, že na té pracovní cestě je takový masturbátor zapotřebí? ![]()
@Anonymní píše:
My používáme pro manžela do zadku vibrátor nebo kolík
@Skulníková píše:
Já jsem často na pracovní cestě ne manželchci to pro něho, když je sám doma
Má milenky na těch cestách?
Nám se osvědčilo tohle:
https://www.ruzovyslon.cz/…-off-ro-zen/
![]()
Ještě se mi hodně líbí tyhle dva kousky, ale nemám odzkoušené:
http://s.aliexpress.com/aiUNBvUz
a
http://s.aliexpress.com/mEFZNbqu
To druhý bude asi dost dokonalá sbíječka
![]()
@Mmsg píše:
To byl dotaz k dárku k Vánocům.Příspěvky se obvykle píšou k aktuálnímu tématu. Ok?
Tak ho nech, chtěl se na epipi pochlubit, no ![]()
Já teda nevím .. ale upřímně bych měla strach chlapovi koupit nějakou hračku, aby mě za ni nevyměnil
nebo jaké s tím máte zkušenosti jestli se tu najde nějaká žena, která toto muži koupila ![]()