Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
15.9.11 09:46

ježiš v pohodě, neodsuzujte mě hned :D jenom já už bych se vůbec nedivila, kdyby jsem nějaká napsala, že chce dělat prostitutku a prosila rady kolik si má účtovat za určité služby :D nic ve zlém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
15.9.11 11:28

anonimni- no vidis ale tak ses aspon podivala a uvedomila si ze to delat nechces :-) :palec: je to asi fakt o nervy!a tak drzim palce aby jsi brzo nasla dobrou praci :kytka: ja ji taky porad nemuzu najit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.10.12 20:45

livechat

Každý se nějak musí živit. Každý má svou práci a je nebo není nespokojený. Nemyslím si že by tato práce nějak pohoršovala. Dělám tuto práci 4roky, tehdy jsem nemohla najít zaměstnání a jsem velice ráda že jsem to udělala. Ne jenom že za tu dobu jsem se zdokonalila v nJ ale také jsem se naučila aj a šj což je plus pro mě. Co se týče peněz jsem spokojená, jen ten stereotyp práce mě vadí, ale každopádně bych neměnila. Mimochodem můj ex mě v tom podpořil (je to jen přes internet) a můj nynější přítel to respektuje. Neměla jsem problém že by to někomu vadilo, o mé práci ví mé okolí, moji přátelé moje rodina a nikdo mě neodsuzuje,. Dnes to není již nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simona 235
6.12.12 21:05

Sexy holky

Sexy holky - http://on.fb.me/QKE2yC

• Citovat
  • Upravit
395
6.12.12 21:32

Mě přijde docela extrém to srovnávat s prací v call centru či za pokladnou. Jestli si myslíte, že je to stejné, tak je vidět kam společnost dospěla ><

Tohle se sem fakt nehodí >

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bruce8888
29.12.12 03:29

Livechat

Ahojte ženy, já pracuju na livechatu asi 2 roky a co čtu na různých diskuzích, že nemáte čekat zázraky, nevím teda jak tuto práci děláte, jasné, začátky jsou těžké, ale já za 2 roky si vydělala na auto a na byt a mám slušně naspořeno, nenadřu se, nemám šéfa, pracuju sama na sebe doma, pracuju kdy chhci, nikam nedojíždím, prostě je to práce snů a mám kolem 100 tisíc měsíčně za zrhuba 5 h práce NE každý den…
Je mi jedno, co si o tom kdo myslí, dnešní doba je taková, že peníze jsou bohžel důležité a dávají svobodu, raději budu dělat tohle než makat za pokladnou za 9 tis hrubého, těch 9 tisíc vysělám i za den i víc, někdy míň, ale pod 100 tisíc nejdu měsíčně, jezdím na dovolené a žiju! ale je fakt že nejlépe byste měli umět dobře anglicky, nejvíc platí američčani ti jsou nejlepší a kolikrát se ani nesvleču ale jsou dny kdy se svlékám pořád a show dělám pořád, jindy jen pokecám - co jiné dělají zadarmo já dělám za prachy tak holky hlavu vzhůru, tam kde dělám si top holky vydlěají i 400 tisíc měsíčně ale to jsou fakt špiřky a makají asi 10 - 15 h hodin denně to zas taková blázen nejsem.
Tak hodně zdaru!!

• Citovat
  • Upravit
Radarr
29.12.12 18:19
@Bruce8888 píše:
Ahojte ženy, já pracuju na livechatu asi 2 roky a co čtu na různých diskuzích, že nemáte čekat zázraky, nevím teda jak tuto práci děláte, jasné, začátky jsou těžké, ale já za 2 roky si vydělala na auto a na byt a mám slušně naspořeno, nenadřu se, nemám šéfa, pracuju sama na sebe doma, pracuju kdy chhci, nikam nedojíždím, prostě je to práce snů a mám kolem 100 tisíc měsíčně za zrhuba 5 h práce NE každý den…
Je mi jedno, co si o tom kdo myslí, dnešní doba je taková, že peníze jsou bohžel důležité a dávají svobodu, raději budu dělat tohle než makat za pokladnou za 9 tis hrubého, těch 9 tisíc vysělám i za den i víc, někdy míň, ale pod 100 tisíc nejdu měsíčně, jezdím na dovolené a žiju! ale je fakt že nejlépe byste měli umět dobře anglicky, nejvíc platí američčani ti jsou nejlepší a kolikrát se ani nesvleču ale jsou dny kdy se svlékám pořád a show dělám pořád, jindy jen pokecám - co jiné dělají zadarmo já dělám za prachy tak holky hlavu vzhůru, tam kde dělám si top holky vydlěají i 400 tisíc měsíčně ale to jsou fakt špiřky a makají asi 10 - 15 h hodin denně to zas taková blázen nejsem.
Tak hodně zdaru!!

Tohle je dobej kec „dnešní doba je taková, že peníze jsou bohžel důležité a dávají svobodu“. Me by zajimalo kdy byla doba, ze penize nebyly dulezite. :mrgreen: Takhle si obhajis vsechno, proc treba za penize nezabijet? Vsak lidi je na svete hodne. :mrgreen: Chapu kdyz matka samozivitelka nemuze nic sehnat, tak veme i tohle kvuli detem. Ale aby to delala mlada holka, ktera je inteligentni a muze delat normalni praci, mi prijde nechutny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.12 18:19

Já dávám zkušenost z Live-chatu (cca 1,5rok starou). Chtěla jsem to také zkusit (nejsem žádné ořezávátko),založila jsem si účet sama na Livechatu (u nás na tom nejrozšířenějším), a tak jsem zkusila jeden večer před PC kamerou.

Peníze si tam vyděláte, ale musíte být svlečený, onanovat, prostě do holky v prádýlku čumákové nic neinvestují, mezi tím probíhá i chatová komunikace, která se většinou skládá ze sprostých nadávek, ponižování, urážení ze strany čumilů.

Takže, já jsem silná nátura, ale tohle fakt není pro mne, nehledě na to, že nevíte, kdo tam chodí. A nevěřím, že by se tím dalo vydělat x stovek tisíc měsíčně. Pokud onanujete a jste prasák, tak možná, jinak si myslím, že ne Livechat chodí spíše více zoufalců zakomplexovaných.

• Citovat
  • Upravit
Bruce8888
31.12.12 11:12

Tak to není vůbec pravda, že se tam nedají vydělat stovky tisíc měsíčně a že musíš být ponižována a pořád onanovat :D :D musím se fakt smát, jakou zkreslenou informaci máš!
Asi jsi nebyla nějak moc zajímavá, aby si s tebou klienti je povídali, nebo jsi dělala na německém chatu kde němci jsou opravdu prasata. Já dělám na americkém, sice se připojují z celého světa, ale po roce jsem měla tolik klientů, kteří si chodili povídat jen a byly virtuálně zamilovaní a nikdy po mně nic nechtěli a povídali si hodiny a hodiny a ještě házeli dárečky ve formě peněz (50-100 usd) a já třeba když měla tři za ten den a ano, stává se to často jsem ani nesundala prádlo a vydělala i 12 tisíc za den.
Takže jde o to, jak zaujmete, ano, nebudu lhát, dělá se show kde se svlečeš ale já dělám jen to co chci a o klienty nouzi nemám…asi i proto že jsem na přední straně kde jsou jen top holky a tam chodí jen movití klienti. Jinak k těm výdělkům - opravdu vydělají 400 tisíc, na konci každého měsíce jsou zveřejněny top výdělky a první má 400 tisíc skoro vždy a ostatní 250-350 tis. Takže mi tu asi nic nevyvríátíš :D

A k Radarr: Mladá holka inteligentní :D ANo, těch znám, co mají VŠ a jsou na pracáku nebo makají za pokladnou :) spoustu spolužaček vídám v obchodech co mají titul ing a mgr…proč, když můžu teď bych raději nechytla šanci si vydělat peníze?? To mám jít za tu pokladnu nebo do fabriky a dřít jak magor za 9 tisíc? Ne děkuji a mysli si co chceš..(mám taky vysokou školu kdyby jsi chtěla rýpat) a zase to tak nežer, zabíjet za prachy - ty jsi úplně mimo ne? Bavíme se o livechatu ne o zabíjení :D RELAX!!!

• Citovat
  • Upravit
Bruce8888
31.12.12 11:19

A ještě něco, pracovala jsem 4 roky ve firmě jako asistentka, takže vím co je pracovat 8 hodinovky, mít šéfa, dojíždět busem, být v kanclu na 6 ráno atd atd… měla jsem ubohých 12 tisíc a ještě makala přesčasy…nechávala se buzerovat šéfem…

• Citovat
  • Upravit
Bruce8888
31.12.12 11:25

Ještě k anonymovi - počkej, jak to myslíš že do holky v prádýlku nic neinvestují???

Tam kde jsem já a je to nejznámější světový livechat musíš být MAXIMÁLNĚ v prádle na kameře nic víc! Já jsem kolikrát i v tričku, a potom tě berou na privát, když se jim zalíbíš a umíš komunikovat. Takže nahá na kameře zadarmo nejsi, nahá jsi až v privátě za který se platí:)

• Citovat
  • Upravit
7157
31.12.12 11:30

Mám kamarádku, která dělá na live chatu a jak už tady holky psaly, záleží na tom, jak kde kdo platí, ale ona si teda těch 80tisíc měsíčně vydělá.. Dokonce si už pořídila osvětlení a kameru a příslušenství a dělá to doma, ale samozřejmě je pořád pod tím studiem… takže nic neprojede a může pracovat pořád.. Dali jí tam soupis pojmů, které se většinou pořád opakují v anglickém jazyku a záleží na tom, jak budeš šikovná… a jak daleko budeš chtít zajít… Pokud se hodně nalíčíš, klidně můžeš dát i nějakou paruku, tak tě pod tím osvětlením nikdo ani nemusí poznat.. a tam kde dělá moje kamarádka, tak tam to jde do zahraničí, takže je to v klidu 8). Přeji hodně spokojených klientů, kteří se k tobě budou vracet :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.12.12 11:38

Super vlastní názor a zkušenost. Taky jsem se o tuhle práci začala zajímat… přijde mi to super a nevidím na tom nic špatného. Jak ses k tomu dostala jestli se můžu zeptat? Stačí se někde registrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bruce8888
31.12.12 13:48

Tak to e super, jen je škoda že kamarádka pracuje pod studiem doma…dává provize studu pro nic…Myslím že pořízení HD kamery není tak vysoká položka..Já mám za 1500 kč asi, světlo za 800 kč fotografické a nějaké postranní lampy, to je vše..

Mám krásnou kvalitu videa, zákazníci pořád chválí.
Já nikomu provize nedávám, vše jde mně…

Dostala jsem se k tomu náhodou, našla to na netu:)
A registrovala jsem se sama, je to úplně jednoduché a za den můžeš začít pracovat. Pokud umíš trochu anglicky, vyplníš potřebné údaje tam, kde chceš pracovat a je to…není nic jednoduššího.

Jenže se začátku nepočítej s obr výdělky, já první měsíc vydělala asi 20 tisíc, potom se to zvedalo víc a víc, nové holky jsou dost vzadu a musí být pravidelně online a získat si zákazníky, a když máš často priváty a jsi oblíbená tak výdělky rostou, stejně tak se posouváš na přední strany.

• Citovat
  • Upravit
2
31.12.12 13:52

Prosím tě a to jde se někde registrovat aniž bys dávala provizi nějakému studiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat