Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žaneta66 mi právě doktor říkal, že pokud budou dnes v nějakém tom stádiu už, tak že je zavede už dnes, že v děloze je jim lépe, že není na co čekat, buď a nebo. Kdybych jich měla více na výběr, tak se počká a vezme se to nejlepší ale se dvěma…snad se dobře oplodnilo alespoň jedno…navíc jsme se domluvili s manželem, že pokud budou oplodněny obě, necháme zavézt obě pokud nám nenechají jedno zamrazit. Do dalšího IVF už nepůjdem…co se má stát, se stane…jestli máme mít další dítko, tak to vyjde…jestli ne, tak to tak prostě má být a přírodu dále takhle pokoušet nebudeme.
@Žaneta66. Určitě to je zátěž i pro naše muže. Přijde mi, že ty snahy a pokusy hodně proklepnou oba dva i celý vztah (a určitě více než přípravka na ado)
- by měli automaticky schválit všechny, co si tímhle prošli a nerozešli se nebo nezcvokli ![]()
Holky pokud máte za sebou některá laparku, co myslíte - je podle vás lepší počkat na další ivf nějaý ten měsíc? Váhám, jestli se vrhnout do dalšího pokusu hned teď, nebo vyčkat. Jsem teď už skoro tři týdny po laparce, za další cca tři týdny bych měla mít zas ty své dny. Tzn., že už za cca týden až dva bych asi začínala s decapeptylem, divinou a tak… Hned po laparce jsem si říkala, že chvilku počkám (červenec, srpen) teď zas, že už bych asi ani nečekala… Jak jste to měly vy?
Díky holky. mám v sobě jednoho prďolku - 4 buněčnéého. Ten druhý se nevyvinul. Ale tenhle je prý v pořádku, tak teĎ jen aby se udržel
všem moc děkuji za podporu ![]()
@sharka84 tak držím palečky ať je vše v pořádku a hlavně pamatuj, že stačí i to pouze jedno, hlavně, aby bylo to dobré ![]()
@Žaneta66 já vím, i doktor říkal, že přírodu prostě přesmolíme…prostě co má být, to bude…v tomhle s tím naprosto souhlasím. Teď jen čekat…to bude neeekooooneeečnééééé ![]()
@sharka84 drzim pesti i na nohach ![]()
Holky, dobrala jsem divinu, aby mi prisla ms a ja mohla na horm. profil… uz tyden me desne boli prsa, je to otresne. Mely jste to taky tak?
@mische děkuji ti…
joo, taky sem to tak měla. navíc mi asi ta divina MS opozdila skoro o týden…to byly nervy…
a prsa mě bolí pořád…akmile jsem začla stimulovat, začly mě bolet ještě více…ono ty hormony jsou asi drijáky… ![]()
Holky je to v pytli. Pred chvili jsem zjistila, ze dorazila MS
, fakt super. Do Caru se dovolam az v pondeli. Mela jsem volat 1 dc
. Co ted??? ![]()
Oni tam zítra jsou…i v sobotu…zkus tam zavolat…sestry tam jsou - teda nevím jestli tam budou i zítra protože prvního tam nebyli, to měli volno, ale měli tak být, ale v sobotu tam budou…i tuto sobotu tam byli..mají objednané lidi, tak to zkus.
@mische to jako nefunguji ty 3 dny? ja si myslim, ze minimalne nejaky ET musi delat, zkus tam zavolat zitra rano…
@Pavlinka28 pokus mají jen ET tak to na sesterně nikdo nevezme, to jsou nahoře v prvním patře, ale i minulou sobotu měli kontroly utz tak já bych tak zkusila zavolat jak zítra tak v sobotu ![]()