Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alisekR Jo, prý byla domluvá, že jí postavu upraví schválně ![]()
Včera jsem viděla i ten klip, krásné, dojemné a moc jim to přeju ![]()
Bulvár rozebere každého ![]()
Ze je mi to fuk. Je videt, ze kdo chce, ten si soukromi uchrani. A nevola do bulvaru každý prd, jako jdu cvicit, jedu na dovolenou, jdu kupovat detsky kocarek, pojdte me u toho nafotit a napsat dva radky, jak moc zajimava jsem.
No to víš,dokud jsou lidi, kteří si koupí takový ten typický bulvár, tak bude i nabídka. Neříkám, že si něco sem tam nepřečtu, ale je to max na internetu v těch trochu lepších serverech. Zásadně nekupuju a nečtu ty „skandální“ zprávy apod. Znala jsem holku, co do něčeho podobného psala. Všechno vymyšlený… a souhlasím, že některý celebrity tak udržují umělé zájem o svou.osobu…
@alilauter píše:
No to víš,dokud jsou lidi, kteří si koupí takový ten typický bulvár, tak bude i nabídka. Neříkám, že si něco sem tam nepřečtu, ale je to max na internetu v těch trochu lepších serverech. Zásadně nekupuju a nečtu ty „skandální“ zprávy apod. Znala jsem holku, co do něčeho podobného psala. Všechno vymyšlený… a souhlasím, že některý celebrity tak udržují umělé zájem o svou.osobu…
O tom jsem přesvědčená, že tam volají sami a nabízejí se. Zřejmě z toho mají prachy, když je to nějaký sólo kapr. Já to nekupuji, vidím to taky jen na netu. Máme předplacené Hospodářky a MF dnes už roky. Ale musím říct, že čtvrteční magazín je čím dál tím horší. Dřív tam byly rozhovory s lidmi, co opravdu něco dokázali. Vědci, lékaři, méně veřejné znám lidé, kteří vybudovali něco velkého. Nebo různí velvyslanci a člověk se tak dozvěděl něco o jejich zkušenostech. Dnes je to rozhovor jeden za druhým s herci béčkových seriálů a podobně. MF upozadila prostor pamětníkům různých významných období. A to jsme ty noviny tak rádi s manželem četli. ![]()
@lucynka25 píše:
@alisekR Jo, prý byla domluvá, že jí postavu upraví schválně
Včera jsem viděla i ten klip, krásné, dojemné a moc jim to přeju
Bulvár rozebere každého
Tak to jsem nevěděla, že se domluvila na úpravě fotek ![]()
@alisekR včera jsem to četla někde na netu, asi na FB to na mě vyskočilo, možná z mamimka.cz .. tak jsem dočítala dál až jsem se dostala k tomu videoklipu ![]()
V takovem stadiu zas uplne nejde uchranit soukromi…proste bulvar taktne mlcel a pres zimu se da brisko krasne schovavat. Videoklip muze byt mesic stary a ted uz nekde Ewa v klidu domova ceka naporod. Mimo to napodzim jeste koncertovala,takze i tam si lidi mohli vsimnout…proste jen mlceli. Tak to ma byt. U Rytmuse a Jasminy vime ze cekaji chlapecka,ale ta brisko ma ultrazadne… ![]()
Já jsem se k tomu dostala dneska ráno, musím říct, že ten klip mě úplně dojal.. Ewu mám ráda a vyzrala na bulvár skvele
mimoto i s kily navíc je to prostě kočka ![]()
Celkově o bulváru si myslím, že tam nemůžou dělat normální lidi např. Pavel Novotný.
Zase na druhou stranu některé „celebrity“ nebýt bulváru, tak po nich neštěkne pes a mají za to prachy.
Co se týče přímo Ewy, tak té je mi líto, jak do ní pořád jdou (ale tak to třeba v zahraničí do Adele). Nějak mi uniká, čeho tím chtějí docílit těmi útoky. Jakože si to přečte a řekne si: „Aha, bulvár o mně píše, že jsem přibrala, tak to musím zhubnout.“? Mi to připadá jako určitý druh šikany.
Jinak že je Farná těhotná vím až od tebe, tak to je hezký.)
@kve-tinka bulvar, aby taktne mlcel? Kde zijes?
jo jeji kolegove asi ano, ale bulvar propiral akorat jeji rozmery.
@kve-tinka píše:
V takovem stadiu zas uplne nejde uchranit soukromi…proste bulvar taktne mlcel a pres zimu se da brisko krasne schovavat. Videoklip muze byt mesic stary a ted uz nekde Ewa v klidu domova ceka naporod. Mimo to napodzim jeste koncertovala,takze i tam si lidi mohli vsimnout…proste jen mlceli. Tak to ma byt. U Rytmuse a Jasminy vime ze cekaji chlapecka,ale ta brisko ma ultrazadne…
Bulvár a taktne mlčel jo? To určitě, zvlášť o něčem takovým. Proč by měl být problém to utajit? Proste to jen netroubila do světa a nedávala na Instagram počurany testy. Na podzim klidně břicho v pohodě mohla skrýt, vzhledem k tomu, ze je silnější, to není nejmenší problém. Utajila svou svatbu, utajila i tohle. Je jedna z malá, která si soukromí střeží a je vidět, ze to jde.. narozdíl od toho Rytmuse, který postuje i to, jak miminu na UTZ bije srdce.
@Šarlota4 @Eemii nemlcel? Buhvi jak to bylo…prave ze bulvar jeste onehda psal jak konecne sla s váhou dolu. I fotky na jejim Insta byly stihlejsi…
@kve-tinka píše:
@Šarlota4 @Eemii nemlcel? Buhvi jak to bylo…prave ze bulvar jeste onehda psal jak konecne sla s váhou dolu. I fotky na jejim Insta byly stihlejsi…
A? to spíš znamená, že o tom nevěděli. Než, že by taktně mlčeli
Každý nadzvednutý volán na břiše známé herečky/zpěvačky se propírá X měsíců. Tohle by si ujít nenechali. Spíš to Farna dokázala ututlat stejně jako svatbu. Ve finále je to uplně jedno.