Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechává si zadní vrátka pryč od nej nech to prebolet a jdi dal jinak se utrápíš..
Tak on se s tebou rozejde a ještě si bude diktovat, jak to má být s vámi do budoucna? Nedivila bych se, kdyby chtěl zůstat kamarád i s výhodami, ale bez závazku.
Dokud ho úplně nedostaneš z hlavy, tak se od nej drž dál. Minimálně půl roku. A pak uz stejne nejspíš nebudeš mít důvod ani zájem ho vidět.
Nedoporucuji! Pak dopadnes jako ja! Lapil me zpatky a ted lituju!
@Janina40 píše:
Nedoporucuji! Pak dopadnes jako ja! Lapil me zpatky a ted lituju!
Vidis, ja jsem s byvalym v kontaktu a ani jednoho nenapadlo neco zkouset, fakt se berem jako kamaradi. Ale je fakt, ze uz je to hodně let od rozchodu.
Hodně let po rozchodu dobrý, ale takhle zkraje to smrdí taktikou. Zachovej si hrdost a řekni ne. Ostatně pokud existuje cesta zpět (což bych ti nedoporučovala) je to jedině tím ne a vycukat pořádně dlouho. Nemáš co ztratit, pouze získat. Pokud tě miluje, bude bojovat o lásku, ne “kamarádství”, pokud ne, zbytečné s ním ztrácet čas. Když si teď poručíš, ušetříš si velké trápení. ![]()
Já jsem po rozchodu, který vzešel z mé strany, taky chtěla zůstat s bývalým v kontaktu, a určitě ne kvůli nějakým zadním vrátkům, už jsem o něj jako o partnera 100% neměla zájem, ale po těch letech jsem ho zkrátka měla ráda a chtěla jsem, abychom zůstali kamarády. Z jeho strany to akceptováno nebylo. Dnes bych si za svůj počin nejraději nafackovala, v té době jsem vůbec nerespektovala, že jeho ten rozchod bolí a chce být pořád se mnou, tak logicky se se mnou nebude chtít kamarádsky stýkat a poslouchat, jak si najdu někoho nového
Mládí, no ![]()
Zakladatelko, pokud máš k bývalému city a váš rozchod tě mrzí, rozhodně k nějakému setkávání nepřistupuj. Jděte každý svou cestou.
Bohužel já bych se ráda k němu vrátila
Důvod rozchodu neznám, mám plno otázek ale bez odpovědi…
Nevím jestli si nechává zadní vrátka
, říkal že vracet se nechce
@Anonymní píše:
Bohužel já bych se ráda k němu vrátilaDůvod rozchodu neznám, mám plno otázek ale bez odpovědi…
Nevím jestli si nechává zadní vrátka, říkal že vracet se nechce
Jak přes kopírák u nás. Víš co v tom bylo? Samozřejmě, že jiná a nějak mu to u ní moc nevyšlo tak prilezl zpátky a jak krava sem mu odpustila. Ztracený 2 roky života. Hádej koho si nakonec vzal? Žádný kamarádství pokud je jeden zraněný tak neexistuje. Akorát trápení pro tebe.
@Anonymní píše:
Bohužel já bych se ráda k němu vrátilaDůvod rozchodu neznám, mám plno otázek ale bez odpovědi…
Nevím jak dlouho jste spolu byly, ani kolik vám je let. Ale věř, ze dokud na nej myslíš jako na partnera, tak se s nim nestykej. Bude te to bolet. Jakýkoliv gesto, dotek si vyložíš jako náklonnost k tobě, když spolu skoncite v posteli budeš si myslet, ze zase budete spolu, ale pro něho to bude jen lehký dosazení uspokojení, protože bude vědět, ze ty mas pro nej slabost.
@Anonymní píše:
Ale zapíchat by si chtěl, tomu věř. Má prostě jinou a chce mít zadní vrátka. Vracet se nechce, ty se trápíš, tak o čem byste si asi tak povídali? Kašli na nej, budeš se jenom trápit
Dobrý den,
Jdu si pro radu
Pritel se semnou před týdnem rozešel ale chce abychom zůstali přátelé, dokonce se chce sejít.
Co si o tom myslíte?
Hrozně se trápím, je to čerstvé a bolí to ale jde o to že nechci o něj přijít úplně. Myslíte že se chce jen kamarádit nebo má v plánu to někdy znovu zkusit?
Jaký máte s tím zkušenosti vy?