Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lasicce píše:
Nějak mi z toho, co píšeš, není srozumitelné, zda spolu teda teď chodíte nebo ne… myslela jsem, že s polu chodíte a její bývalý u ní pouze bydlí kvůli dceři… v tom bych problém neviděla.. nebo ona se s tebou zas podruhé rozešla?
Ne ne, nechodíme spolu, nebyli jsme spolu 4 roky v kontaktu
@andelka83 píše:
A ona si fakt myslí že to je správné? Že jí za to dítě podekuje?
Ona si prostě vždy děti přála a teď když má dceru, tak udělá vše pro ní za jakoukoliv cenu
Má to cenu vázat se 4 roky na představy? Každý rozchod bolí, ale abys kvůli tomu zůstal sám. Stojí to za to? A pokud by to u nich bylo tak špatné, zůstával by ve vztahu i její partner?
@Tenvzadu píše:
Ona si prostě vždy děti přála a teď když má dceru, tak udělá vše pro ní za jakoukoliv cenu
jenže když si dva nerozumí a nemilují, tak je i pro dítě lepší a pro všechny když spolu nejsou. Není dobré žít ve lži a hrát si na něco co vlastně už není i kvůli dítěti. Být s někým kvůli dítěti není dobré nakonec tím to dítě bude trpět
@kve-tinka píše:
Víš, v životě je jsou dvě lásky…osudová a životní…
Vím, taky jsem to v tom článku špatně napsal
@jipo píše:
Má to cenu vázat se 4 roky na představy? Každý rozchod bolí, ale abys kvůli tomu zůstal sám. Stojí to za to? A pokud by to u nich bylo tak špatné, zůstával by ve vztahu i její partner?
Nevím jak to tam u nich vypadá, ale kdyby to bylo v pořádku, tak by jsme to tady teď neřešily
@Tenvzadu píše:
proč je neměla s tebou?
Udělá vše pro ní za jakoukoliv cenu? I když by byl nefunkční vztah? Jak dlouho se tak dá žít?
Komunikujete spolu? Zdá se, že žiješ v plané naději. Řekla ti to co jsi slyšet chtěl
@renda81 píše:
jenže když si dva nerozumí a nemilují, tak je i pro dítě lepší a pro všechny když spolu nejsou. Není dobré žít ve lži a hrát si na něco co vlastně už není i kvůli dítěti. Být s někým kvůli dítěti není dobré nakonec tím to dítě bude trpět
Já to vím, všichni kolem mě to říkají, ale ona to asi tak nevidí
@Tenvzadu píše:
Nevím jak to tam u nich vypadá, ale kdyby to bylo v pořádku, tak by jsme to tady teď neřešily
tak jak víš, že není spokojená? My to tady nevyřešíme ![]()
@90-60-90 píše:
proč je neměla s tebou?Udělá vše pro ní za jakoukoliv cenu? I když by byl nefunkční vztah? Jak dlouho se tak dá žít?
Komunikujete spolu? Zdá se, že žiješ v plané naději. Řekla ti to co jsi slyšet chtěl
Děti se nám prostě zrovna v tu chvíli nepovedly, né že by jsem nechtěli. Ano myslím, že pro ní udělá skoro vše, i přes nefunkční vztah. Nemyslím si že mi řekla to co bych chtěl slyšet, je toho víc než jsem napsal původně, ale nechtěl jsem to tam psát, to už by ten můj článek byl hodně dlouhej
@90-60-90 píše:
tak jak víš, že není spokojená? My to tady nevyřešíme
Kdyby byla spokojená, tak mě nemusí vůbec kontaktovat
Kdyby chtěla byla by s tebou a cestu by si k tobě našla at je to u ní doma jakkoliv. Tohle jsem zažila s bývalým přítelem.
@Tenvzadu píše:Člověk musí myslet i na sebe. Moje děti v tom žily rok, než jsme se rozestehovali. Bylo dusno, smutno, dva lidi jen vedle sebe, já frustrovaná, smutná.. Nedokážu si představit vydržet to dyl.Jsem ráda že je to za mnou. Jenže já svého pritele milovala, nechtěla jsem ho tajit, nechtěla jsem si hrát na něco co není, jen kvůli strachu a že je to pohodlnější, zdánlivě snazší. Pro ní asi životní láska nejsi. Nevzdá se kvůli možnosti žít s tebou pohodlí které má. Asi se bojí co by po rozchodu mohl vymyslet otec dítěte, většinou bývají komplikace, dohady..nechce to riskovat. Ona ho zná a asi ví nebo tuší jak by reagoval a nemá na to se mu postavit. Jak dlouho to vydrží? Až do dospělosti dcery? Hodlas čekat?