Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Já vím, že mne to budete zase některé kamenovat (neuznávám manželství), ale nové změny v zákonech zavedly další „parádní věc“… nově může exekutor šáhnout na majetek manželů i když dluh vznikl PŘED manželstvím a i když mají manželé sepsané zúžené společné vlastnictví nebo manželskou smlouvu… ochrana věřitelů je priorita… http://www.rozhlas.cz/…kem--1305503
@anickadomnik jak to že ne?, co když o tom ta žena ani nebude vědět?
Ani já, věřitel má nárok na své peníze. Dlužník má platit. A nějaké zúžení SJM byl jen výsměch, jak se vyhnout placení dluhů.
Tak to je smích
to už fakt neví, co by vymysleli. No prostě nejlepší je nevdávat se souhlasím s tebou @AdelkaMala Taky neuznávám manželství.
@terinka4444 píše:
Ani já, věřitel má nárok na své peníze. Dlužník má platit. A nějaké zúžení SJM byl jen výsměch, jak se vyhnout placení dluhů.
Přesně tak. Svatba nesvatba, mám dluh, tak ho snad platim a nevymýšlim kam peníze schovat, zahrabat a všechny oškubat ![]()
@kjhui píše:
@Alice.007
Hele a proč apriori předpokládáte, že dlužník musí být chlap?
dobrá poznámka…
…zkušenost? ![]()
@indri není spíš lepší nedělat dluhy a chlapa si najít nezadluženého?
Ne každý má štěstí na čestnýho a pravdomluvnýho chlapa… Mám s tím hnusnou zkušenost bohužel ale nechci rozebírat ![]()
A ještě jedna poznámka. Já myslela že se bere z lásky, ale ono se řeší X věcí před tím ![]()