Existují supermámy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
1.8.13 22:43

To jsem ráda, že to nemám sama :lol: Když oni jsou tak roztomilí, jak jsou takoví zoufalí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.8.13 22:56

Jo kňouraní, to normálně považuju za vražednou zbraň. Nesnáším to, když není schopný říct to normálně a jenom kňučí a skučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
2.8.13 07:37
@Gina108 píše:
Anebo se smířit s tím, že koupě zmrzky nebo nanuku = jít po městě s bandou prasátek.
Mmch jak se stal teď ten případ té nalezené holčičky, co ji předali na hlídání bezďákům atd. Já jenom čuměla, jak byla holčička čisťounká jako panenka i přestože prý někde spala s bezdomovci. Moje dcerka podobného věku by takhle nevydržela ani 5 minut. Tu kdyby našli, tak ji zaručeně daj sociálce aniž by pátrali po rodičích, neboť se dokáže začunit úplně vším snad, když ne zmrzlinou, tak se někde vyválí nebo aspoň oslintá nebo rozcuchá :roll: a taky je samej škrábanec, ukopnutej palec, odřený kolena atd. :roll:

Tím jsem myslela, že když se dítě vzteká a má hysterák, tak je úplně zbytečné ho v tu chvíli mlátit. Ono se tím nic nevyřeší a možná začne ječet ještě víc. Venku ho těžko můžeš nechat válet v prachu ulice a čekat až se vyvzteká, takže tam bych ho vlekla domů, ale doma bych ho strčila do pokojíčku ať se vyvzteká, jeho věc. On pak přijde až se uklidní.

• Citovat
  • Upravit
Reňulín
2.8.13 07:38

@Bobese píše:
Ty jo… smekám.

Ty jo smekám, kdybych neměla ten střevní vir, tak by to možná bylo i o něco lepší. Příště vyzkouším a dám vědět jak to zabralo. JO a vztekal se mi v předsíni, kde je hodně ostrých hran není moc velká, takže jsem měla strach, aby si neublížil. Ale doma? To jako, že doma se nedostává na zadek? Proč? Jinak uznávám na holou to bylo asi přehnáné… bože já jsem asi fakt šílená matka… tak teď je mi fakt ještě líp :,(

sorry tohle bych správný příspěvek, na který jsem odkazovala

• Citovat
  • Upravit
2889
2.8.13 08:42
@Angua píše:
já mám nějaký divný program, ale když se začnou vztekat, mně se začne chtít smát :oops: :lol:

Záchvat mi taky přijde směšnej, radši jdu pryč, aby to neviděla. Ještě donedávna vztekle lezla dokola, teď přešla na klasiku - kopání na zemi.
Kňourání je horší, to mě vytáčí na maximum, dokonce si to trénuje před zrcadlem a říká: „pláče, pláče“. A hlavně - kňourat dovede hodiny :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.8.13 09:44
@Reňulín píše:
Tím jsem myslela, že když se dítě vzteká a má hysterák, tak je úplně zbytečné ho v tu chvíli mlátit. Ono se tím nic nevyřeší a možná začne ječet ještě víc. Venku ho těžko můžeš nechat válet v prachu ulice a čekat až se vyvzteká, takže tam bych ho vlekla domů, ale doma bych ho strčila do pokojíčku ať se vyvzteká, jeho věc. On pak přijde až se uklidní.

No proč? Já ho normálně nechám vztekat i na ulici, pokud tedy nehrozí nějaké nebezpečí /chodci se rááádi vyhnou :mrgreen: / Kam bych ho jinak měla vláčet, když jsme třeba v jiném městě autobusem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
2.8.13 12:41
@Angua píše:
Jo, to je u těch vyložených hysteráků. Mně přijdou takováí srandovní :lol: U čeho se mi otvírá kudla v kapse, to je kňourání a fňukání :cert:

taky nesnáším kňourání :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
2.8.13 13:16

@Bobese nečetla sem celou diskuzi, dítě mám ještě malinké..tak si jen dovolím poznámku, že z toho plyne poučení, že co řeknu, to platí…tudíž když řeknu, jeslti ti nanuk spadne, nebudeš mít nic..a nanuk spadne, tak ho nezvedat..protože dítě se bude prvděpodobně v konečném důsledku vztekat tak jako tak :mrgreen: at ta třevní viroza brzy přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
2.8.13 15:22

Ja jsem taky necetla celou diskuzi, ale mam dny ve kterych se povazuji za SUPERMAMU a na ty jsem patricne hrda: Proto bych i tobe poradila aby si se zamerila prave na tyhle dny, kdy i ty jses SUPERMAMA-urcite jich mas hodne. Na vsechny ostatni honem rychle zapomen a nerozpitvavej ani tady ani nikde pred sebou kdyz premyslis. Ted jich mozna nemas do mesice uplne nejvic, ale jak deti porostou tak se pristihnes, ze ubehli dva tydny a jses supermama kazdy jeden den.

• Citovat
  • Upravit
6326
2.8.13 22:13

Dneska zase ten náš malý zase vyfasoval :roll: takže jsem byla „supermáma“, když schválně plival oběd :pocitac: a teďka večer byl i „supertáta“ když se prcek vzteknul a mrsknul o zem auto co měl cca hodinu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
2.8.13 22:16

Supermáma bez křiku a občas i plácnutí bohužel nejsem, ale supemanželka jo :lol: ale s dětma bych potřebovala víc trpělivosti, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
2.8.13 22:24

@Markytka01 jako že nebiješ a nekřičíš na manžala joo :?: :think:… jé tak to jsem i já super manželka :pankac:
dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.13 22:27
@Angua píše:
Musíš do jiné diskuze :lol: Jak jsem psala, třeba o spaní s dětma v posteli :mrgreen:
:cert: Hele co jí zveš do té diskuse o spaní s dětma v posteli, tam smí jen supermatky a my co jsme krkavčí matky :pankac:, Jasněnka je mezi, ta tam nemá co dělat :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
2.8.13 22:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.8.13 22:34

Dneska naprostý úspěch se zmrzlinou, pravda ruce měl špinavý a tričko taky, ale proběhlo to v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí