Existují supermámy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
1.8.13 13:11

Ještě dodám, že každá máma chybuje, a která tvrdí že ne, tak kecá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.8.13 13:11

No, „matka roku“ jsem dneska já. Nejprve jsme nemohly dojít k lékařce na poslední kontrolu popáleniny od polívky (:zed: ), co jsem malé neopatrností způsobila, protože dítě hledělo, co kde lítá, musela jsem ji tam pomalu odnést. Ječela, protože zahodila rohlík, který ale vlastně chtěla. Další scénka nastala při poledním ukládání, protože debilní matka se nechala zviklat kecama lidí okolo a ustřihla dítěti (22m) cumel, který mělo jen na spaní. Hororové uspávání, doprovázené jekotem a zmítáním dítěte skončilo tak, že vystresovaná matka flákla dítěti 3 na zadek (za život dostala tak 10×), což vyvolalo další spršku hysterie. Nakonec mi vyčerpaně usnula v náručí :zed:. A to jsem rozhodnutá ji nebít! Jsem já to ale blbá a hnusná matka :cert: :(!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
1.8.13 13:12
@Jasněnkaa píše:
Jo a co se týče nanuků, tak nejméně tekoucí je Míša a kornouty, například Cornetto, mají tu oplatku nějakou lepčejší a i můj synek dokáže nanuk vylízat aniž by vypadal jako prase :pankac:

a ještě je nanuk co jsem jmenuje „Sliz“ a to je v podstatě zmrzlé želé takže taky neteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.8.13 13:12
@lleennttiillkkaa píše:
@Zuziky Já chci kurz sluníčkových mamineček :mrgreen:

já bych se s dovolením přihlásila taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
11620
1.8.13 13:14
@lleennttiillkkaa píše:
@Zuziky Já chci kurz sluníčkových mamineček :mrgreen:

Já taky :,( :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.13 13:14
@Jasněnkaa píše:
@Zuziky jo ty kšíry bych asi taky pořídila v tomhle případě :think: @Bobese to fakt není blbý nápad, popřemýšlej o tom, myslím že pak budeš klidnější a syn taky :nevim:

dobře, ale kšíry teď? Na dvou a půl letýho kluka? Když už zná svobodu pohybu?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
1.8.13 13:15

No a pak mám takové fígle, abych si zachovala duševní zdraví, třeba využívám toho, že si dcera ráda pospí a tak když je uječená, tak ji uložím do postýlky s tím, že je asi unavená a ať si odpočine. A tím se jí na chvíli zbavím a hlavně si odpočinu já :lol: Ona neusne, protože to udělám třeba v půl desáté ráno, ale zklidní se a pak sama vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
1.8.13 13:15

Kdo mě tu hledá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.8.13 13:16
@Jasněnkaa píše:
@Angua si nefandi, ty to taky nejseš :lol:Mám na mysli takové, které při slově plácnout na zadek vykřikují hesla, Styď se!!! to jsi matka? některý lidi by neměli mít děti atd. ;)

Tsss, víš kolikrát už na mě plivnli a vynadali mi do nich? A nakonec jako že nejsem, jo? :cert: :lol:

Tyhle věci říkají bezdětní, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.8.13 13:16

Celou diskuzi jsem nečetla, ale chápu tě…já mám teda teprve 7měsíční, ale už ted mě někdy svrbí ruka, když dostane hysterák :-D…jen kalhoty bych nesundávala a to z toho důvodu, že by se mi nechtělo, dát mu přes ně je totiž rychlejší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.8.13 13:17
@Bobese píše:
dobře, ale kšíry teď? Na dvou a půl letýho kluka? Když už zná svobodu pohybu?…

ale jen na ty situace jako třeba krmení malé, u nás tady chodila maminka s dvojkama a ta je vodila hodně dlouho, a holčičky ťapkaly nikdo nebyl ve stresu, máme tu dopravní uzel, samá křižovatka, milion aut.
Osobně bych to opravdu pořídila, než být z každého opuštění domu na nervy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40
1.8.13 13:17

Sluníčkové maminky… pěkně napsané, je o tom nějaká „věcná“(ne jen oplkávačka) literatura? Přečtu si.

Příspěvek upraven 01.08.13 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.8.13 13:18
@Angua píše:
Tsss, víš kolikrát už na mě plivnli a vynadali mi do nich? A nakonec jako že nejsem, jo? :cert: :lol:Tyhle věci říkají bezdětní, ne? :mrgreen:

jj, nebo s novoškem ;)

Tak fajn, budu tě sledovat a když uznám za vhodné, dostaneš titul, tak se snaž :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11620
1.8.13 13:19

@Bobese Třeba Karp - Nejšťastnější batole v okolí. Nastudováno mám, přesto jsem jí naflákala :zed: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.8.13 13:21
@Bobese píše:
To mě taky napadlo, jenže při kojení by chlapec využil situace a zdrhnul by na silnici a s dítětem u prsu se dá velice těžko rychle reagovat. kdyby třeba jelo auto. Víte co, nanuk a špinavost, jedna věc… dobrá, je to malé dítě - beru, ale tato situace již byla předtím několikrát a jak je vidět, nepoučil se z ní a jen se ztekal a békal.

Prevít, že? :mrgreen: Nemáš takový kočár, že bys ho tam mohla přikurtovat? Třeba s vložnou taškou. Kvůli tomuto jsem pořizovala sourozenecký (Phil and Teds). Taky dobrá rada nad zlato, že? :mrgreen: Nebo normálně takové ty kšíry, dostal by šanci a když by zdrhal, tak bych mu přišlápla ten druhý konec a musel by být na místě :lol: Hmmm, to asi fakt supermatka nebudu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí