Existují supermámy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
1.8.13 12:39

@lleennttiillkkaa :mrgreen: V jistých situacích jsou všechny děti stejné.
Rez vlhčených ubrousků na ruce a pusu se s děckem z baráku nehnu, poslední dobou přihazuju i náhradní tričko a gatě, protože pokud se naše princezna nesprasí jídlem nebo pitím, bojím se, že onemocněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
1.8.13 12:40

Ahoj holky, u nás je to taky někdy šílené. Mám kluka 4 a holku 22 měsíců. Zmrzka jim taky všude teče. Klukovi to teče po rukou, tak hned křik a malá se rovnou otírá o kárku. Zrovna včera se stihli zaprasit po deseti minutách, co jsme vyšli ven. Vstekání také dobře znám. Malá to viděla u staršího, tak taky začíná zkoušet. Ale nejhorší to je doma. Když si holka s něčím hraje, tak jí to kluk bere a hned křik :( Někdy si připadám, že se zcvoknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.8.13 12:41
@Bobese píše:
Ty jo holky jak vy to děláte… obdivuji Vás a beru si vás jako inspiraci. Každopádně, dnešek už nevrátím zpět. BOhužel:( Doufám, že z toho nebude mít syn celoživotní trauma..

Ale prosim te, vsude je to stejny :hug:.Ja treba se drzim, jen chlap otevre dvera a ja jsem na praskyy a letim si zapalit a pofnuknout si :lol:.To ja obdoviji tebe.Mit miminko a do toho batole. Prvni dcerku jsem vozila v kocaru do tri a kousek, takze venku velka pohoda.Jak se stekla, nebo zdrhala uz valila do kocaru.Coz ty nemuzes, o to je to horsi. A pozor, jsi jen 3mes po porodu, to ja padala na hubu vic jak ty :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.13 12:44

jé..to je jak u nás

Ahojky Bobese…tak tohle u nás taky funguje…mám sice jen jedno dítě- 14 měsíčního syna…hyperaktivní kluk…na holou už ode mně dostal párkrát…i takhle malý…trpí na hysterické záchvaty bez „pro mě“zřejmé příčiny…prohne se do luku…nebo začne mlátit hlavou o zem…a do toho řve a řve a řve jak hyena…domlouvání nepomůže, chování to ještě zhoršuje - to mě začne mlátit nebo drásat obličej, tahat mě za vlasy…tak prostě dostane jednu na holou…obrečí to asi minutu, pak se uklidní a zbytek dne je docela v pohodě…no další den jedeme na novo…někdy to vypadá jako hra kdo z koho…já i manžel jsme ale kliďasové…takže si náš malý hysterik na nás nepřijde…přeju pevné nervy a pevnou ruku…s některýma dětma to hold jinak nejde…:-))
a supermámy možná existují…já osobně jsem žádnou nepotkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.13 12:46
@anairda píše:
@Bobese
Tak přeci ale nečekáš, že když dáš nanuk 2,5 letýmu děcku, které má ještě k tomu jít, že ho za cesty slíže a ani se neumaže.. :lol: Jinak za mě taky nevidím nic špatného dát klukovi na holou, ale za ten nanuk ne, to spíš za to vztekání…

Nene. to, že mu teče nanuk, mi nevadí, ikdyž je zaliskaný od hlavy až k patě, je to dítě, jde jen o to, že si to vydupal ze vzteku a když mu to spadne, pak zas dostane kousek, ten zase po chvíli nechce a stojí uprostřed cesty že mu to tečééééééééééé a když říkám tak to hoď pejskům do trávy tak to taky ne, že si ho teda nechá. a stále béká.. a do toho malá pláče hlady v kočárku tak to je už vyustění situace. Jak, že by šlo o špinavost dítěte. Ta mi fakt jako poslední vadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.8.13 12:46

Precetla jsem jen uvodni prispevek, takze nemam tuseni, co se resi v diskuzi, ale par poznatku:

• vlhcene ubrousky znas? to je takovy tentonoc, co s tim vycistis kazdy sajrajt a ke vsemu tim jdou i utrit ulepene a spinave deti :mrgreen: (taham je v tasce doted- a to je detme 10a temer sedm)
  • pri tom placani na zadek- fakt te neprejde ten prvni vztek, kdyz mu stahnes katata? ja nerikam, ze kluci nikdy nedostali, to samozrejme ano, ale v okamziku, kdy mam cas diteti stahnout kalhoty a naplacat na holou, uz mam i dost casu si promyslet, jestli se to neda resit jinak…
  • vztekly rev ditete- hmmm, asi se ze me stava flegmatik ci co, jak je to min jak hodina a nevede to k bliti, vede to k tomu, ze dite prekracuju a nevsimam si ho (odvadeni pozornosti od urcite faze vzteku fakt nefunguje)- rika ta, co ma doma adhdatko mixnute aspergerem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.8.13 12:48
@Jasněnkaa píše:
@Bobese supermámy existují, myslím že se tu brzy objeví :mrgreen:

Jsem zde :mrgreen:

Jinak řešení je prosté - musíš časem otupět, spoustu věcí neřešit :lol: Řveš? Řvi :nevim: Tys ho upozornila, že mu to spadne, když si to bude dávat sám. Stalo se. Teď se s tím musí bohužel vyrovnat a poučit se z toho. V tomhle věku to jinak než řevem asi moc neumí, tím že dostane výprask, řvát nepřestane. Tak to beru já… (protože vlastně ten řev mě rozčiluje nejvíc)

Ale na zadek jako dám taky a úplně tě chápu, já taky blbě nesu dětský pláč a řev, to mi tečou vždycky nervy :cert: A po takovém dni si asi každá matka připadá jak štvaná zvěř. Akorát někdo je víc splachovací, někdo se tím nechá vystresovat. Trénink fakt pomáhá, přivykneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.13 12:51
@Anna.Valerious píše:
Ahojky Bobese…tak tohle u nás taky funguje…mám sice jen jedno dítě- 14 měsíčního syna…hyperaktivní kluk…na holou už ode mně dostal párkrát…i takhle malý…trpí na hysterické záchvaty bez „pro mě“zřejmé příčiny…prohne se do luku…nebo začne mlátit hlavou o zem…a do toho řve a řve a řve jak hyena…domlouvání nepomůže, chování to ještě zhoršuje - to mě začne mlátit nebo drásat obličej, tahat mě za vlasy…tak prostě dostane jednu na holou…obrečí to asi minutu, pak se uklidní a zbytek dne je docela v pohodě…no další den jedeme na novo…někdy to vypadá jako hra kdo z koho…já i manžel jsme ale kliďasové…takže si náš malý hysterik na nás nepřijde…přeju pevné nervy a pevnou ruku…s některýma dětma to hold jinak nejde…:-))

Tak to mě celkem rozesmálo:) vidím, že nejsem jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.8.13 12:52
@Bobese píše:
Nene. to, že mu teče nanuk, mi nevadí, ikdyž je zaliskaný od hlavy až k patě, je to dítě, jde jen o to, že si to vydupal ze vzteku a když mu to spadne, pak zas dostane kousek, ten zase po chvíli nechce a stojí uprostřed cesty že mu to tečééééééééééé a když říkám tak to hoď pejskům do trávy tak to taky ne, že si ho teda nechá. a stále béká.. a do toho malá pláče hlady v kočárku tak to je už vyustění situace. Jak, že by šlo o špinavost dítěte. Ta mi fakt jako poslední vadila.

Víš co by mi přišlo jako nejlepší řešení? Tak bych to řešila asi já (i když po bitvě je každý generál) - sedla bych si na lavičku nebo klidně na patník nebo do trávy, posadila malého s tím nanukem, ať si to v klidu líže (šlo by mu to líp, když má za chůze lízat zmrzlinu i můj čtyřletý, tak jde u toho takovým tempem, že bych ho přerazila :lol: - prostě chlapi, co po nich můžeš chtít - aby zároveň šli a lízali :lol: ) a nakojila bych mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.8.13 12:54
@Anna.Valerious píše:

fuj, ja budu dneska oskliva, ale- ve 14mesicich tezko muzes o diteti tvrdit, ze je hyperaktivni, to za prve, za druhe, kdybys byla takovy klidas, jak tvrdis, dite na zadek nedostane, za treti- triskat rocniho prcka je dle meho svinarna…a za ctvrte, v roce maloktere dite ma takovou slovni zasobu, aby mohlo rict „tohle me stve a proto rvu“, takze proste rve…mozna podle tebe bez „zjevne priciny“- a to je duvod ho triskat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.13 12:56
@Zuziky píše:
Precetla jsem jen uvodni prispevek, takze nemam tuseni, co se resi v diskuzi, ale par poznatku:
  • vlhcene ubrousky znas? to je takovy tentonoc, co s tim vycistis kazdy sajrajt a ke vsemu tim jdou i utrit ulepene a spinave deti :mrgreen: (taham je v tasce doted- a to je detme 10a temer sedm)
  • pri tom placani na zadek- fakt te neprejde ten prvni vztek, kdyz mu stahnes katata? ja nerikam, ze kluci nikdy nedostali, to samozrejme ano, ale v okamziku, kdy mam cas diteti stahnout kalhoty a naplacat na holou, uz mam i dost casu si promyslet, jestli se to neda resit jinak…
  • vztekly rev ditete- hmmm, asi se ze me stava flegmatik ci co, jak je to min jak hodina a nevede to k bliti, vede to k tomu, ze dite prekracuju a nevsimam si ho (odvadeni pozornosti od urcite faze vzteku fakt nefunguje)- rika ta, co ma doma adhdatko mixnute aspergerem :mrgreen:

Už jsem psala, nešlo ani tak o tekoucí zmrzlinu a špinavé dítě, jak o vteka přehnaný vzdor. Jo a ubrousky znám:) Taky je doma používáme, neboj:) S bodem 2 souhlasím. S bodem tři…ten u nás vždy nefunguje…je schopný se zvtekat hoooooooodně dlouho a častokrát to nikam nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.8.13 12:56
@Bobese píše:

Lízání nanuku a chůze opravdu nejde dohromady :lol: Koupit, sednout, slízat a pak až jít :) není špatné nakoupit nanuky do zásoby a lízat je prostě jen doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
1.8.13 12:57

Normální běžný den. Jo a při pojmu supermáma, to mě začíná cukat oko, a akorát se na dovedu našvat. Bože můj, co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.8.13 12:59

Podle mě jsou supermámy některé ženské z emimina. Poznají se podle vět jako „každá ženská může kojit“, „mně by mimino spadnout/opařit se/sníst tabletu do myčky NEMOHLO (ne, nespadlo, neopařilo se, nesnědlo, ale NEMOHLO by to udělat)“ atd. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.8.13 12:59

@Angua si nefandi, ty to taky nejseš :lol:

Mám na mysli takové, které při slově plácnout na zadek vykřikují hesla, Styď se!!! to jsi matka? některý lidi by neměli mít děti atd. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML