Mobilní telefon s Androidem, chyba externího úložiště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4634
4.11.17 18:10

@cecetka kolik se vám na android, prosím, vejde aplikací? mám jich tam 8 když jsem přesunula všechny fotky na sd kartu, fotit nemůžu, už se tam nevejde nic. zdá se mi to málo (8 aplikací), ráda bych jich ještě pár navíc, ale víc nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.11.17 18:16
@Niemeyer píše:
@cecetka kolik se vám na android, prosím, vejde aplikací? mám jich tam 8 když jsem přesunula všechny fotky na sd kartu, fotit nemůžu, už se tam nevejde nic. zdá se mi to málo (8 aplikací), ráda bych jich ještě pár navíc, ale víc nejde…

To není o počtu aplikací, ale o jejich velikosti.

• Citovat
  • Upravit
1208
5.11.17 12:11

Holky a kolik máte paměti v telefonu. V dnešní době je minimum těch 16 pokud máte slot na paměťové karty. Ale třeba já doporučuji 32. Spousta lidí si neuvědomuje, že když výrobce uvádí nějakou hodnotu tak musí z toho dost odečíst. Třeba u 8 GB je nakonec volných třeba jen 2 až 3 GB zbytek pobere systém výrobce.
Navíc dřív ty aplikace tolik nežrali data. Stačí se podívat třeba na Facebook jak ta aplikace na bobtnala. A to je si třeba uvědomit, že pak člověk potřebuje messenger a to sou další data navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 12:22

Mám pouze 4 GB, ale taky dost starý telefon. Asi 4 roky.

• Citovat
  • Upravit
1208
5.11.17 16:00

Tak to je na dnešní dobu žalostně málo. Osobně bych uvažovala o něčem novějším. Tohle je asi o nervy. Třeba xiaomi 4a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 16:05
@Vosma29 píše:
Tak to je na dnešní dobu žalostně málo. Osobně bych uvažovala o něčem novějším. Tohle je asi o nervy. Třeba xiaomi 4a

Žádala jsem tě o názor?

• Citovat
  • Upravit
1208
5.11.17 18:33

Tak sorry ale pak si nestěžuj, že máš zastaralé aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 18:38
@Vosma29 píše:
Tak sorry ale pak si nestěžuj, že máš zastaralé aplikace.

vidíš, že si někde stěžuji, že mám zastaralé aplikace?

• Citovat
  • Upravit
1208
5.11.17 18:43
Pardon tak systém :mrgreen: a proto ti tam nejdou aplikace
@blabla123 píše:
Me ted cca 5 mesicu nejde appka na mcdonalds protoze mam zastaraly android :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 18:52
@Vosma29 píše:
Pardon tak systém :mrgreen: a proto ti tam nejdou aplikace

A proto si mám kupovat nový telefon, no to je pěkně na hlavu názor :lol:

• Citovat
  • Upravit
1208
5.11.17 19:01

Hele tak se neuražej. To že je dneska 4 nebo 8GB málo je fakt. Zdědila sem firemní m2 a nic tam nemám skoro a je to o nervy. A navíc tohle nečteš jen ty takže to třeba kdo má stejný problém pomůže. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 19:03
@Vosma29 píše:
Hele tak se neuražej. To že je dneska 4 nebo 8GB málo je fakt. Zdědila sem firemní m2 a nic tam nemám skoro a je to o nervy. A navíc tohle nečteš jen ty takže to třeba kdo má stejný problém pomůže. :mavam:

Každej si přece může dovolit nový telefon :D

• Citovat
  • Upravit
1208
5.11.17 19:28

Jestli narážíš na mě tak neboj. Svůj mám mate 8, takže problém s místem neřeším a navíc jdou bez problémů aplikace přesouvat na kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák