Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nejíst blbosti a zdravě se hýbat, nikdo ti nic zázračného nevymyslí, je to o vůli. ![]()
Teď sem dostaneš 15 odpovědí ve smyslu, že máš hubnout zdravě, a budou mít pravdu.
Mně zabralo tohle: po šesté večer jsem přestala jíst, úplně, bez výjimky. Jakmile jsme si na to s partnerem zvykli, všechno ostatní se spravilo. Zhubla jsem tenkrát šest kilo. Teď už to nedržím, jsem těhotná, ale za mě to je pořád nejlepší způsob, jak si vytvořit nějaké návyky.
No záleží proč, jestli to potřebuješ třeba během par týdnů na nějakou událost a pak je ti jedno, když příde Jojo efekt, nebo chceš hubnout jakoze celkově na porad, tak to je běh na dlouho trať a ty rychle nezdravé metody neudrzis dlouhodobě a ve finále neberes ještě víc.
Hodně nezdravě? Pij jen vodu
ale takhle nikdy nezhubneš trvale, napřed si zničíš tělo a pam i psychiku,… nakdi si nějakýho dietního poradce, dneska už to kombinují i se cvičením a nejde to sice rychle ale funguje to
Kdyz nezdrave, tak nezdrave. Ex zhubnul asi 50 kilo tim, ze pil Colu zero a za den snedl asi 2 rohliky. Kazdopadne nedoporucuji.
@JancaS84 píše:
Pij jen vodu a když ti bude na omdleni dej si kousek sýru.
Tak tak..
Kámoš si vždy nasadí okurkovou dietu (pije jen vodu a jí jen salátové okurky). Každopádně jojo efekt zaručený ![]()
@Kriss Tina píše:
No záleží proč, jestli to potřebuješ třeba během par týdnů na nějakou událost a pak je ti jedno, když příde Jojo efekt, nebo chceš hubnout jakoze celkově na porad, tak to je běh na dlouho trať a ty rychle nezdravé metody neudrzis dlouhodobě a ve finále neberes ještě víc.
No jako já přibrala přes koronu a chci se cítit dobře v létě a nosit oblečení co se mi líbí a hlavně jdu i v září do nové školy.. Mám 170 cm a vážím asi 75-6 kg a chtěla bych tak 57
@Anonymní píše:
Hubnu, protože mám rakovinu. Chceš si to vyměnit?
@Anonymní píše:
No jako já přibrala přes koronu a chci se cítit dobře v létě a nosit oblečení co se mi líbí a hlavně jdu i v září do nové školy.. Mám 170 cm a vážím asi 75-6 kg a chtěla bych tak píše: Více
To si jako vážně chceš kvůli škole a oblečení ničit zdraví?
Zkus jíst víckrát denně menší množství a dělej si ovocná smoothie. Mamka takhle jedla ani ne cíleně vyloženě kvůli hubnutí, ale kvůli ztučnělým játrům. Mám pocit, že zhubla nějak moc rychle a doktor říkal, že to ani nebylo hubnutí, ale manévry. Když se budeš přes den týrat hlady a pak slupneš něco většího, takovým způsobem nezhubneš.
Tak určitě, teď měsíc jen pij vodu, rozházej si totálně trávení, hormony, metabolismus, párkrát sebou někde sekni, ale na tu váhu se nejspíš dostaneš.
Budeš se radovat, začneš jíst - třeba i zdravě, ale váha poletí raketově nahoru a za další 2-3 měsíce jsi tam, kde jsi byla, spíš možná i výš, třeba na 80, 85 kilech.
Prostě super nápad ![]()
Ahoj, potřebuju nějaké rady, jak zhubnout co nejvíc kilo, klidně nezdravě, ale jsem už opravdu zoufalá