Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu - nemůžu přijít na to jak si pro veřejnost zablokovat profil Timeline. Prostě aby když se na můj profil podívá někdo mimo mé přátele tak aby se mu místo Timelinu ukazovala hláška „Pokud chcete zobrazit příspěvky uživatele xy, odešlete mu žádost o přátelství“. Moc děkuji za případné rady. ![]()
Ja nepomuzu ale s dovolenim se vtirnu s dotazem. Jak zaridit aby seznam mych pratel videli jenom moji pratele a uz ne jejich atd ![]()
@asinic píše:
V nastavení soukromí
Děkuji. Když já už jsem potlapkala snad vše a ta hláška se mně prostě neukazuje..
![]()
Tobě se neukáže, ukazuje se ostatním, když si pozamykáš všechno… nikdo koho nechceš, by neměl nic vidět
@quinny píše:
Ja nepomuzu ale s dovolenim se vtirnu s dotazem. Jak zaridit aby seznam mych pratel videli jenom moji pratele a uz ne jejich atd
jak už sem psala v nastaveni soukromi a tam si vybereš, koho chceš, aby viděl přátele tuším že tam je něco ve stylu „jenom já“ „přátelé“ „všichni“ atd ![]()
@asinic píše:
V nastavení soukromí
Prosím tě, když pomačkám snad vše v nastavení soukromí, tak se mně pořád nezobrazuje ta hláška.. Už nevím jak to nastavit.. ![]()
@asinic píše:
Tobě se neukáže, ukazuje se ostatním, když si pozamykáš všechno… nikdo koho nechceš, by neměl nic vidět
Dívám se na to z cizího profilu a neukazuje se to taky.. Tak nevím co dělám špatně.
Příspěvek upraven 11.07.14 v 23:30
Tak to nevím… tobě se vždy všechno zobrazí, protože je to tvuj profil, založ si jiný a podívej se, jestli se totam neobjevilo… jinak už fakt nevím jak pomoct ![]()
Tuším, že komentáře a lajky schovat nejdou… teda aspoň sem to nikdy nezkoušela, takže s tímhle neporadím
@asinic píše:
Tak to nevím… tobě se vždy všechno zobrazí, protože je to tvuj profil, založ si jiný a podívej se, jestli se totam neobjevilo… jinak už fakt nevím jak pomoct
JJ, to jsem udělala, založila si cizí profil a furt tam tu hlášku nemám.. Nevadí, zkusím se poptat kamaráda co to tam má, ale dnes už není online..
Můžu tě ještě otravovat s jednou otázkou? Jak skryju v albu profilovku? Veřejnost vidí počet liků a komentáře a to nechci.. Děkuji moc
![]()
@asinic píše:
Tuším, že komentáře a lajky schovat nejdou… teda aspoň sem to nikdy nezkoušela, takže s tímhle neporadím
Ok, moc děkuji
![]()
Není za co
když můžu, pomůžu
s tou profilovkou zkus zamknout to album s profilovkama
@asinic píše:
jak už sem psala v nastaveni soukromi a tam si vybereš, koho chceš, aby viděl přátele tuším že tam je něco ve stylu „jenom já“ „přátelé“ „všichni“ atd
ja jsem asi slepa (priznavam ze nekolik tehotenstvi a kojeni moje mozkove bunky znacne zredukovalo), ale ja tam proste to nastaveni pratel nevidim ![]()
Zdravím Vás,
mám takový „problém“ na FB.
Když je nějaký příspěvek a v komentářích jsou fotky. Já si chci nějakou fotku rozkliknout, abych ji lépe viděla, ale místo toho mi to skočí na úvodní příspěvek a fotka se rozkliknout nedá. Dělá mi to poslední dobou. Nevíte někdo, čím to je nebo co dělám špatně?