Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
11.7.14 23:14

Prosím o radu - nemůžu přijít na to jak si pro veřejnost zablokovat profil Timeline. Prostě aby když se na můj profil podívá někdo mimo mé přátele tak aby se mu místo Timelinu ukazovala hláška „Pokud chcete zobrazit příspěvky uživatele xy, odešlete mu žádost o přátelství“. Moc děkuji za případné rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 23:16

V nastavení soukromí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.7.14 23:16

Ja nepomuzu ale s dovolenim se vtirnu s dotazem. Jak zaridit aby seznam mych pratel videli jenom moji pratele a uz ne jejich atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.7.14 23:17
@asinic píše:

Děkuji. Když já už jsem potlapkala snad vše a ta hláška se mně prostě neukazuje.. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 23:19

Tobě se neukáže, ukazuje se ostatním, když si pozamykáš všechno… nikdo koho nechceš, by neměl nic vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 23:20
@quinny píše:
Ja nepomuzu ale s dovolenim se vtirnu s dotazem. Jak zaridit aby seznam mych pratel videli jenom moji pratele a uz ne jejich atd :think:

jak už sem psala v nastaveni soukromi a tam si vybereš, koho chceš, aby viděl přátele tuším že tam je něco ve stylu „jenom já“ „přátelé“ „všichni“ atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.7.14 23:26
@asinic píše:

Prosím tě, když pomačkám snad vše v nastavení soukromí, tak se mně pořád nezobrazuje ta hláška.. Už nevím jak to nastavit.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.7.14 23:29
@asinic píše:
Tobě se neukáže, ukazuje se ostatním, když si pozamykáš všechno… nikdo koho nechceš, by neměl nic vidět

Dívám se na to z cizího profilu a neukazuje se to taky.. Tak nevím co dělám špatně.

Příspěvek upraven 11.07.14 v 23:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 23:29

Tak to nevím… tobě se vždy všechno zobrazí, protože je to tvuj profil, založ si jiný a podívej se, jestli se totam neobjevilo… jinak už fakt nevím jak pomoct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 23:31

Tuším, že komentáře a lajky schovat nejdou… teda aspoň sem to nikdy nezkoušela, takže s tímhle neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.7.14 23:32
@asinic píše:
Tak to nevím… tobě se vždy všechno zobrazí, protože je to tvuj profil, založ si jiný a podívej se, jestli se totam neobjevilo… jinak už fakt nevím jak pomoct :(

JJ, to jsem udělala, založila si cizí profil a furt tam tu hlášku nemám.. Nevadí, zkusím se poptat kamaráda co to tam má, ale dnes už není online..
Můžu tě ještě otravovat s jednou otázkou? Jak skryju v albu profilovku? Veřejnost vidí počet liků a komentáře a to nechci.. Děkuji moc :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.7.14 23:33
@asinic píše:
Tuším, že komentáře a lajky schovat nejdou… teda aspoň sem to nikdy nezkoušela, takže s tímhle neporadím

Ok, moc děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.7.14 23:35

Není za co :) když můžu, pomůžu ;-) s tou profilovkou zkus zamknout to album s profilovkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.7.14 09:08
@asinic píše:
jak už sem psala v nastaveni soukromi a tam si vybereš, koho chceš, aby viděl přátele tuším že tam je něco ve stylu „jenom já“ „přátelé“ „všichni“ atd :)

ja jsem asi slepa (priznavam ze nekolik tehotenstvi a kojeni moje mozkove bunky znacne zredukovalo), ale ja tam proste to nastaveni pratel nevidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.7.14 09:31

Zdravím Vás,
mám takový „problém“ na FB.
Když je nějaký příspěvek a v komentářích jsou fotky. Já si chci nějakou fotku rozkliknout, abych ji lépe viděla, ale místo toho mi to skočí na úvodní příspěvek a fotka se rozkliknout nedá. Dělá mi to poslední dobou. Nevíte někdo, čím to je nebo co dělám špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák