Fatální chyba, živila jsem se prostitucí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
26.6.19 17:09
@Anonymní píše:
Na popud ex partnera. Neznáte nikdo úplně celou historii. Na testy dochazim hlavně i na doporučení mého pana právníka. Ano testy stojí 2500 Kč, je to šílene, ale nenechám se neustále špinit a osočovat. Z me strany je to spíše obrana

V zivote jsi drogy nebrala, ale na popud pravnika pravidelne dochazis na testy… Proc? Trva na tom ex? Proc by na tom trval, kdyby vedel, ze jsi drogy nikdy nebrala, a nebudes?

Myslim, ze nam tady nerikas vsechno. Z nejakeho duvodu ten popud vznikl. Pokud te chce s drogama nachytat, tak pro nej to ma cenu zkouset jen tehdy, kdyz je sance na uspech vetsi nez nulova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.6.19 17:25
@Burj Chalifa píše:
už to, že jsi mu o tom žvanila, o Tvé inteligenci dost vypovídá.

V životě se může stát komukoli cokoli. Zjevně TY jsi jediná na světě, cnostná, svatá, která se soustavně prsí svou dokonalostí. Podle Tebe/tebe je špína každá, která potřebuje pomoc od státu, která si vypomůže netradičně. Mě je špatně z tebe, osoby empatické jako hajzlštětka. Pokud ti vydrží zabezpečenost, užij si ji. A co když se ti život podělá? Jak tak čtu tvoje úchvatné příspěvky, skoro ti začínám přát vyráchání v bahně života. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.6.19 17:26
@tetaagáta píše:
V životě se může stát komukoli cokoli. Zjevně TY jsi jediná na světě, cnostná, svatá, která se soustavně prsí svou dokonalostí. Podle Tebe/tebe je špína každá, která potřebuje pomoc od státu, která si vypomůže netradičně. Mě je špatně z tebe, osoby empatické jako hajzlštětka. Pokud ti vydrží zabezpečenost, užij si ji. A co když se ti život podělá? Jak tak čtu tvoje úchvatné příspěvky, skoro ti začínám přát vyráchání v bahně života. :poblion:

o mé zabezpečení nemusíš mít starost ;).Na rovinu říkám, že nemám zapotřebí být empatická ke každé šlapce, fetce a blbce, co se tu mihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 17:30

Rada bych tuto debatu již ukončila. Opět jsem se přesvědčila o inteligenci našeho národa. Šla jsem tady pro radu a místo toho lincovani. Napsala jsem jen ve velmi malé zkratce co jsem chtěla vědět a už jsou tady závěry jako z amerického filmu. I za negativní ozvy děkuji za zkušenost. Kdybych měla tady napsat celou historii tak to sepisuji minimálně týden a bylo by to na knihu. Myslete si co chcete. Co se týká drog mám čisté svědomí, můj ex je vyleceny narkoman a zkouší co to jde. To ze jsem dělala kurvu moje chyba a blbost a taky za ni platím. Tot asi vše. Tady v této skupině se opravdu nic zajímavého nedozvím a obhajovat se před cizími lidmi opravdu nemám zapotřebí. Jedine co k tomu ještě řeknu je, ze by si každý měl uvědomit, ze taky v životě udelal chybu: mějte se 8)

• Citovat
  • Upravit
36504
26.6.19 17:33
@Anonymní píše:
Rada bych tuto debatu již ukončila. Opět jsem se přesvědčila o inteligenci našeho národa. Šla jsem tady pro radu a místo toho lincovani. Napsala jsem jen ve velmi malé zkratce co jsem chtěla vědět a už jsou tady závěry jako z amerického filmu. I za negativní ozvy děkuji za zkušenost. Kdybych měla tady napsat celou historii tak to sepisuji minimálně týden a bylo by to na knihu. Myslete si co chcete. Co se týká drog mám čisté svědomí, můj ex je vyleceny narkoman a zkouší co to jde. To ze jsem dělala kurvu moje chyba a blbost a taky za ni platím. Tot asi vše. Tady v této skupině se opravdu nic zajímavého nedozvím a obhajovat se před cizími lidmi opravdu nemám zapotřebí. Jedine co k tomu ještě řeknu je, ze by si každý měl uvědomit, ze taky v životě udelal chybu: mějte se 8)

tak zmínka „o inteligenci našeho národa“ z právě Tvých úst opravdu pobaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
26.6.19 17:37
@Anonymní píše:
Rada bych tuto debatu již ukončila. Opět jsem se přesvědčila o inteligenci našeho národa. Šla jsem tady pro radu a místo toho lincovani. Napsala jsem jen ve velmi malé zkratce co jsem chtěla vědět a už jsou tady závěry jako z amerického filmu. I za negativní ozvy děkuji za zkušenost. Kdybych měla tady napsat celou historii tak to sepisuji minimálně týden a bylo by to na knihu. Myslete si co chcete. Co se týká drog mám čisté svědomí, můj ex je vyleceny narkoman a zkouší co to jde. To ze jsem dělala kurvu moje chyba a blbost a taky za ni platím. Tot asi vše. Tady v této skupině se opravdu nic zajímavého nedozvím a obhajovat se před cizími lidmi opravdu nemám zapotřebí. Jedine co k tomu ještě řeknu je, ze by si každý měl uvědomit, ze taky v životě udelal chybu: mějte se 8)

já tu teda moc lynčování neviděla ale když píšeš a sama nevíš co tak se nediv že se lidi ptají :roll: :roll: :roll: o inteligenci by se taky dalo spekulovat když jednomu odpovíš to a dalšímu zase něco jinýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.6.19 17:41
@Burj Chalifa píše:
o mé zabezpečení nemusíš mít starost ;).Na rovinu říkám, že nemám zapotřebí být empatická ke každé šlapce, fetce a blbce, co se tu mihne.

Tvé zabezpečení je mi u zadele. „Klaním“ se tvé inteligenci a pocitu, že se ti NIKDY nic nestane. JO, to by byla prča, kdyby tě život zavál na dno, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.6.19 17:42
@tetaagáta píše:
Tvé zabezpečení je mi u zadele. „Klaním“ se tvé inteligenci a pocitu, že se ti NIKDY nic nestane. JO, to by byla prča, kdyby tě život zavál na dno, co? :mrgreen:

neboj, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24624
26.6.19 17:42
@Anonymní píše:

Ježíš, ted jsi jim zkazila zabavu :lol:. Myslím, že jediná kloudna rada teď je, poprosit adminy, aby tuhle diskuzi smazaly/i. Ono se to stejné číst nedá. A Ty se fakt porad jenom s právníkem. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
26.6.19 17:46
@stock píše:
Ježíš, ted jsi jim zkazila zabavu :lol:. Myslím, že jediná kloudna rada teď je, poprosit adminy, aby tuhle diskuzi smazaly/i. Ono se to stejné číst nedá. A Ty se fakt porad jenom s právníkem. Držím palce :kytka:

kterou zábavu :think: ostatní chtěly souvislosti aby pochopily o co jde a co ex může vytáhnout a ty asi ani sama zakladatelka nezná takže mi to přijde že zábavu spíš měla zakladatelka :roll: ;) protože pokud v tu dobu ještě dítě neměla což tu mimochodem psala tak pak nevím co by ex měl vytahovat, zároven ale napsala že v tu dobu bylo dítě u otce tudíž pak by měl důvod to vytahnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24624
26.6.19 17:53
@Ravedd píše:
kterou zábavu :think: ostatní chtěly souvislosti aby pochopily o co jde a co ex může vytáhnout a ty asi ani sama zakladatelka nezná takže mi to přijde že zábavu spíš měla zakladatelka :roll: ;) protože pokud v tu dobu ještě dítě neměla což tu mimochodem psala tak pak nevím co by ex měl vytahovat, zároven ale napsala že v tu dobu bylo dítě u otce tudíž pak by měl důvod to vytahnout :roll:

Ať je to jak chce, někdo se zkratka baví víc, a někdo min.:lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.6.19 18:23
@Anonymní píše:

Ja myslim, ze defakto ti tady odpovezeno bylo a nekolikrat. A zrovna ja empatii nesetrila, bohuzel si to tady spatne formulovala, opravdu bylo dost nejasnoti a ty pak pusobi tak, jak ses sama presvedcila. Nicmene kazdej udela nekdy v zivote nejakou botu, ale ty sis ji pohnohila v dobe kdy si rozum mela mit. Dceru strcis ex, kterej na tebe taha spinu, chce testy na drogy a buhvi co a jdes slapat a ted se divis, ze muzes prijit o dceru.Ex taky pravidelne dochazi na drogove testy, kdyz je leceny narkoman? Porad se mi ale nezda ta spojitost drogove minulosti s tou tvoji, to se na me nezlob, mozna kdyby ti jednou narknul a ty si teda na test sla, ale ta pravidelnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
27.6.19 09:39
@Anonymní píše:
Já už mám tady z této skupiny vážně amok. Bylo to mysli ze jsem takto pracovala ve dnech kdy byla u otce.

Bylo to napsáno naprosto jasně. Psalas že to bylo v době, kdy dcera nebyla u tebe, tedy nechápu, jak si to někdo může vyložit, žes ji ještě neměla :nevim: Tady je to občas jak u blbých na dvorku, fakt.

Jinak k úvodní otázce. Já si naopak myslím, že sociálce do toho nic není a nepovažuji nutné jim to říkat. Předpokládám tedy, že drogy v tom nejsou a píšeš pravdu, že šlo o občasný přivýdělek, když byla dcera u otce. Považuji to za tvoji věc.

Kdybys měla několik milenců, navštěvovala bys je jednou až dvakrát týdně v době, kdy dcera je u otce. Střídala bys chlapi, tak to přece také není důvod k odebrání dítěte. Jaký je rozdíl, žes za to brala peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
27.6.19 09:48

@Zabza2 jak si to tak někdo může vyložit? Ona to napsala špatně čteš

Ještě v době kdy jsem dceru neměla

Přesně takhle to zakladatelka napsala je to na první straně až dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
27.6.19 10:02
@tetaagáta píše:
V životě se může stát komukoli cokoli. Zjevně TY jsi jediná na světě, cnostná, svatá, která se soustavně prsí svou dokonalostí. Podle Tebe/tebe je špína každá, která potřebuje pomoc od státu, která si vypomůže netradičně. Mě je špatně z tebe, osoby empatické jako hajzlštětka. Pokud ti vydrží zabezpečenost, užij si ji. A co když se ti život podělá? Jak tak čtu tvoje úchvatné příspěvky, skoro ti začínám přát vyráchání v bahně života. :poblion:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová