Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kate02 píše:
@Hořec I u „rodícího“ krtečka? Ten je taky hustej.![]()
![]()
nebo jak krtek šlohne zelináři meloun a pak se mu se zvířátkama smějou..
@mooch píše:
nebo jak krtek šlohne zelináři meloun a pak se mu se zvířátkama smějou..
jo, to je taky hustý ![]()
Vy to nevidíte?
Kocour polévající se vodou. Text! A i to co dělá pinocio.
@amandaaaaaaaaaa píše:
Vy to nevidíte?
A co je na tom špatnýho?
Podle mně přehnaná cenzura zase vede k tomu, že dítě má při masturbaci pocity viny. Tak si Pinocchio sahá mezi nohy - no a co? Jo kdyby tam začal ojíždět Perníčka bylo by to něco jinýho - ale nic takovýho tam neprobíhá.
@amandaaaaaaaaaa píše:
Vy to nevidíte?
Pinocio si saha mezi nohy po vzoru Michaela Jacksona, kocour se poleva vodou - to je parodie na film z 80.-90. let. Ja si ted nevzpomenu nazev. Ale bylo to o holce, co pracovala jako svarecka a pak se z ni stal ohromnej tanecni talent. Jedno jeji tanecni vystoupeni vypada prave takhle. Sedi na te zidli a poleje se vodou. Ja si na ten nazev vzpomenu! ![]()
@74paja píše:
Pinocio si saha mezi nohy po vzoru Michaela Jacksona, kocour se poleva vodou - to je parodie na film z 80.-90. let. Ja si ted nevzpomenu nazev. Ale bylo to o holce, co pracovala jako svarecka a pak se z ni stal ohromnej tanecni talent. Jedno jeji tanecni vystoupeni vypada prave takhle. Sedi na te zidli a poleje se vodou. Ja si na ten nazev vzpomenu!
Flashdance
Ha, mam to! Je to Flash Dance. Pust si ten videoklip a ta scena je tak v 1.25 ![]()
@74paja víš, jak jsem si vzpomněla, musela jsem to hned napsat ![]()
@74paja píše:
Ha, mam to! Je to Flash Dance. Pust si ten videoklip a ta scena je tak v 1.25http://www.youtube.com/watch?…
Dneska by asi „Alex“ moc tanecnich soutezi nevyhrala
![]()
Ale mě prostě přijde celý shrek nevhodný.
Třeba i to, jak Pinocio nosí tanga.