Finančně nezodpovědná matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77379
30.10.21 23:15

@Altavista tak já si to pamatuji tak nějak přirozeně, nemyslím na to - nemám zas tak širokou rodinu, abych nevěděla, kolik kdo má roků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
30.10.21 23:19
@stinga píše:
@Altavista tak já si to pamatuji tak nějak přirozeně, nemyslím na to - nemám zas tak širokou rodinu, abych nevěděla, kolik kdo má roků

My máme obrovskou rodinu, tento údaj mi vždy vypadl z hlavy. Většinou jsem se nad tím musela zamýšlet i u sebe, teď už je mi 31 a asi mě to trošku žere, že si to pamatuji, dřív mi to bylo absolutně fuk..

Já mám hlavu hodně selektivní, nepamatuji si to co pro mě není důležité, třeba recepty, stejně to příště zase upeču dobře a od oka, kdo si tu gramáž má pamatovat.. na dort věk nedávám, takže to kde neříkám často, kolik tomu člověku je, si nepamatuji.. prostřední sestru mám fixlou jako 18 (už má 21) nejmladší si pamatuju protože říkám kolik jí je, bráchu odečítám od svého věku, ale datum narození ze mě vypadne automaticky :lol:

• Citovat
  • Upravit
711
31.10.21 00:57

@Anonymní jeste chci doplnit, ze pokud te obchodnik pri telefonatu/podpisu smlouvy/pri zaslani obchodnich podminek nebo na fakture neupozorni na lhutu k odstoupeni tak je v podstate „nekonecna“ az do doby, nez ti o tomto pravu rekne/napise. To jen, kdybyste prosvihli lhutu 14dni. Co nejdriv jim zaslete email o odstoupeni a od te doby vam bezi lhuta 14-ti dni na vraceni te matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.10.21 08:42
@stinga píše:
@Altavista tak já si to pamatuji tak nějak přirozeně, nemyslím na to - nemám zas tak širokou rodinu, abych nevěděla, kolik kdo má roků

Tak jestli to nebude tím. U nás rodinný sraz - užší znamená 13 lidí.
Ale běžné se vídáme i s širší a to už je 35 lidi (momentálně) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová