Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongFirkon má sice matraci cca 75cm, ale pak se rozšiřuje. Máme kluka skoro 9 měsíců, 75cm a zatím se tam vejde i se zimním fusakem i s rezervou
I když všude píšou, že délka korbičky není až tak důležitá, tak pro nás to bylo jedno z hlavních kritérií výběru a vyplatilo se. Naštěstí se tam šmudlovi líbí, sice už od 7. měsíce leze, ale nesedí, takže jsem ráda, že ho nemusíme dávat do sporťáku a snad vydrží až do jara! Akorát kolečka už mám jenom zaaretovaná, jinak je kočárek naprosto nezvladatelný, asi zkusím časem zase reklamovat ![]()
to měla být reakce na peknapekna ![]()
Mám Firkon Verano Long už 6 měsíců a jsem s kočárkem spokojená, musím říct, že za tu cenu se určitě vyplatí. Korbička je dost velká i na zimní fusak. S kočárkem se dobře manipuluje a máme i sedačku, do které se nám 7,5 kg a 66 cm dítě stále vejde, líbí se mi, že se dá přidělat na podvozek. K té autosedačce musím říct, že kdybych kupovala znovu tak bych ji koupila samostatně, pokud by šla přes adaptér přidělat na podvozek, protože jí moc nevěřím. Ale jinak Firkon doporučuju.
Ahojky chtela bych se vas zeptat, planuji si koupit firkon verano long, ale nikde na prodejne ho nemaji, abych si ho mohla okoukat v realu. Ale i tak jsem pro nej rozhodnuta, jen nevim jestli se mi konstrukce po slozeni vleze do auta. Svagrova mi rikala, ze je dlouha a mohutna. Mohli by jste mi rict vase nazory? Vleze se vam konstrukce do kufru? ![]()
@A.t.k. píše:
Ahojky chtela bych se vas zeptat, planuji si koupit firkon verano long, ale nikde na prodejne ho nemaji, abych si ho mohla okoukat v realu. Ale i tak jsem pro nej rozhodnuta, jen nevim jestli se mi konstrukce po slozeni vleze do auta. Svagrova mi rikala, ze je dlouha a mohutna. Mohli by jste mi rict vase nazory? Vleze se vam konstrukce do kufru?
záleží co máte za auto
Mame golfika, nejaky kufr to ma, ale neni to kombik.
Vam se do auta vleze?
@A.t.k. píše:
Mame golfika, nejaky kufr to ma, ale neni to kombik.Vam se do auta vleze?
Jedine na zadni sedacku do kufru to nedas. Octavka kombi to bylo akorat.
@A.t.k. píše:
Mame golfika, nejaky kufr to ma, ale neni to kombik.Vam se do auta vleze?
my máme auto v kombíku, takže ano, předtím jsme věli alhambru a tam jsem ho dávala celej bez složení
Já myslím, že do golfa by se vejít mohl. Třeba se někdo s golfem ozve.
Ahoj, my teda kupujeme Firkon Balance a právě kvůli veliké korbě, ptž bych tam ráda nacpala mimčo ještě v zimě. Jinak tu autosedačku bych nebrala, nemá potřebné crashtesty. My koupili jen tu dvojkombinaci a sedačku kupujeme Cybex Aton 2 - stojí teda 3500,– ale na některých věcech nemá smysl šetřit. ![]()
@A.t.k. píše:
Ahojky chtela bych se vas zeptat, planuji si koupit firkon verano long, ale nikde na prodejne ho nemaji, abych si ho mohla okoukat v realu. Ale i tak jsem pro nej rozhodnuta, jen nevim jestli se mi konstrukce po slozeni vleze do auta. Svagrova mi rikala, ze je dlouha a mohutna. Mohli by jste mi rict vase nazory? Vleze se vam konstrukce do kufru?
Ahoj my máme pasata a kočárek se tam vešel, ale bohužel už nic jiného, takže zbytek věcí jistí sedačky. Jinak kdybych mohla tak si firkon už nikdy nekupuji. Jediná výhoda kočárku je cela a velikost korby, ale jinak tam malému táhne, druky co jistí slídu už se nám několikrát urvaly, jakmile je horší terén, přední kolečka se zaseknou a je to v háji
Kdybysme ho nedostali od kamarádu už ho dávno prodávám. ![]()
My máme taky pasata a vleze se tam celý kočár i jiné věci, pokud se to dobře naskládá… ![]()
A podvozek jsem dávala i do fabie, jen jsem musela sundat jedno kolečko. Ale korbu jsem tam nezkoušela dát, potřebovala jsem jen podvozek. ![]()
@remzii303 Tak to já jsem zase maximálně spokojená, žádný problém s ním nemám.
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jestli jse z kocarkem da alespon trochu houpat, moc se nam libi a chceme ho, tak at vim jestli ho mame pak na prodejne objednavat, diky