Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongAhoj holky, chtěla bych poradit, jaký je rozdíl mezi kočárkem Firkon Verano a Firkon Verano Long?
Mají kočárky polohovatelnou rukojeť? Jsem malé postavy.
@honey-honey13 píše:
Ahoj holky, chtěla bych poradit, jaký je rozdíl mezi kočárkem Firkon Verano a Firkon Verano Long?
Mají kočárky polohovatelnou rukojeť? Jsem malé postavy.
FV Long je vylepšený, má delší sportovní verzi (sedačku), samostatnou stříšku pro korbu i pro sporťák atd holky třeba napíšou víc.. Rukojeť je polohovatelná, já jsem taky prcek (163 cm) a mám ho jako favorita ![]()
@honey-honey13 ten firkon verano uz pry neprodavaji, jen doprodavaji par modelu a sportak u toho longu je prave delsi… a rukojet je polohovatelna ![]()
@briuska píše:
FV Long je vylepšený, má delší sportovní verzi (sedačku), samostatnou stříšku pro korbu i pro sporťák atd holky třeba napíšou víc.. Rukojeť je polohovatelná, já jsem taky prcek (163 cm) a mám ho jako favorita
My máme Firkon Verano Long a je to přesně tak, jak tu píšou holky. My zatím jezdíme s hlubokým kočárem, ale ta polohovatelná rukojeť je vážně výhoda. Já mám 172 cm a kočárek je akorát vysoký. Používáme ho každý den, už 3 měsíce a zatím si ho nemůžu vynachválit ![]()
Děkuji za tipy, hodně o tomto kočárku uvažuji. Ještě jsem ho ale naživo neviděla a nezkoušela projet, ale doufám, že to bude OK ![]()
Já mám Verano kolekci 2012 a má taky polohovatelnou rukojeť
ale u toho longu je hlavně prý sporťák větší, jinak skoro stejné
My ho zatím máme koupený a schovaný u tchánů, ale jak píšou holky, rukojeť je polohovatelná, což je u nás nutnost. Já mám 158cm a můj má 191 cm. Zatím nám ho všichni chválili, tak uvidím, jaký bude.
Uvidíš, bude dobrej, je jedno jestli long/nelong, prostě to Verano je super a má velkou korbu, což oceníš, pokud budeš mít medvídka jako já - 4,5 měsíce 8,5 kg holčička
Jsem s ním denně 2-3 hodiny venku a super, zatím bez jediného problému
![]()
My jsme právě hned chtěli s velkou korbou a protože to máme do Polska kousek a taky se nám hned líbil, tak jsme si ho koupili.
Polohovatelnou rukojeť na výšku má. Jestli ale máš na mysli zda se dá přehodit abys mohla jet mimčem k sobě nebo od sebe, tak u hlubokého kočáru jen k sobě. U sporťáku tam můžeš korbičku nasadit jak po směru tak proti směru, ale za jízdy nelze. Tedy rukojeť je na stejném místě a jen u sporťáku si můžeš zvolit jak nasadíš korbičku.
@ptáčková Nám to paní v Polsku ukazovala i s hlubokou korbou, že to jde nasadit opačně.
@Bananas píše:
@ptáčková Nám to paní v Polsku ukazovala i s hlubokou korbou, že to jde nasadit opačně.
Jo aha, tož s omlouvám.
Já byla totiž na kočárek kouknout dnes a tam mi to neříkala ani neukazovala, pravda že jsem se v tom všem předvádění a jak se to hrne na člověka tolik informací zapomněla zeptat. Oni to totiž na netu v infu o kočárku mají jen u sportovní verze, pro jsem si myslela že to u hlubokého nelze. Pokud tedy ano tak tím lépe ![]()
@ptáčková no neznam nikoho kdo by dával korbu aby na dítě neviděl
ale jde to ale z tohoto důvodu to asi ani neříkají. mě by asi vadilo na malou nevidět ![]()
Asi jenom když už je větší umí trochu sedět a chce koukat, ale ještě není ve sporťáku. Tak někdy aby se zvědavé mimčo nemuselo vyklánět, tak jedině mě napadá takto využít.
Ahoj, čtu si tady diskusi, protože jsem si objednala tento kočárek a musím napsat svůj postřech z předešlého kočárku na vaši debatu… ![]()
Já jsem využila korbičku v protisměru, když hodně foukalo a foukalo do kočáru, tak jsem ji otočila… ![]()