Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22169
6.11.12 15:45

Ahoj holky, chtěla bych poradit, jaký je rozdíl mezi kočárkem Firkon Verano a Firkon Verano Long?
Mají kočárky polohovatelnou rukojeť? Jsem malé postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
6.11.12 18:46
@honey-honey13 píše:
Ahoj holky, chtěla bych poradit, jaký je rozdíl mezi kočárkem Firkon Verano a Firkon Verano Long?
Mají kočárky polohovatelnou rukojeť? Jsem malé postavy.

FV Long je vylepšený, má delší sportovní verzi (sedačku), samostatnou stříšku pro korbu i pro sporťák atd holky třeba napíšou víc.. Rukojeť je polohovatelná, já jsem taky prcek (163 cm) a mám ho jako favorita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.11.12 21:25

@honey-honey13 ten firkon verano uz pry neprodavaji, jen doprodavaji par modelu a sportak u toho longu je prave delsi… a rukojet je polohovatelna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.11.12 21:32
@briuska píše:
FV Long je vylepšený, má delší sportovní verzi (sedačku), samostatnou stříšku pro korbu i pro sporťák atd holky třeba napíšou víc.. Rukojeť je polohovatelná, já jsem taky prcek (163 cm) a mám ho jako favorita :)

My máme Firkon Verano Long a je to přesně tak, jak tu píšou holky. My zatím jezdíme s hlubokým kočárem, ale ta polohovatelná rukojeť je vážně výhoda. Já mám 172 cm a kočárek je akorát vysoký. Používáme ho každý den, už 3 měsíce a zatím si ho nemůžu vynachválit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
6.11.12 21:35

Děkuji za tipy, hodně o tomto kočárku uvažuji. Ještě jsem ho ale naživo neviděla a nezkoušela projet, ale doufám, že to bude OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.11.12 21:37

Já mám Verano kolekci 2012 a má taky polohovatelnou rukojeť :think: ale u toho longu je hlavně prý sporťák větší, jinak skoro stejné

• Citovat
  • Upravit
4611
7.11.12 07:28

My ho zatím máme koupený a schovaný u tchánů, ale jak píšou holky, rukojeť je polohovatelná, což je u nás nutnost. Já mám 158cm a můj má 191 cm. Zatím nám ho všichni chválili, tak uvidím, jaký bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
7.11.12 08:03

@Bananas

Uvidíš, bude dobrej, je jedno jestli long/nelong, prostě to Verano je super a má velkou korbu, což oceníš, pokud budeš mít medvídka jako já - 4,5 měsíce 8,5 kg holčička :lol: :lol: :lol: Jsem s ním denně 2-3 hodiny venku a super, zatím bez jediného problému :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4611
7.11.12 08:22

My jsme právě hned chtěli s velkou korbou a protože to máme do Polska kousek a taky se nám hned líbil, tak jsme si ho koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.12 18:20

Polohovatelnou rukojeť na výšku má. Jestli ale máš na mysli zda se dá přehodit abys mohla jet mimčem k sobě nebo od sebe, tak u hlubokého kočáru jen k sobě. U sporťáku tam můžeš korbičku nasadit jak po směru tak proti směru, ale za jízdy nelze. Tedy rukojeť je na stejném místě a jen u sporťáku si můžeš zvolit jak nasadíš korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
9.11.12 18:22

@ptáčková Nám to paní v Polsku ukazovala i s hlubokou korbou, že to jde nasadit opačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.12 19:00
@Bananas píše:
@ptáčková Nám to paní v Polsku ukazovala i s hlubokou korbou, že to jde nasadit opačně.

Jo aha, tož s omlouvám. :oops: Já byla totiž na kočárek kouknout dnes a tam mi to neříkala ani neukazovala, pravda že jsem se v tom všem předvádění a jak se to hrne na člověka tolik informací zapomněla zeptat. Oni to totiž na netu v infu o kočárku mají jen u sportovní verze, pro jsem si myslela že to u hlubokého nelze. Pokud tedy ano tak tím lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.11.12 19:04

@ptáčková no neznam nikoho kdo by dával korbu aby na dítě neviděl :think: ale jde to ale z tohoto důvodu to asi ani neříkají. mě by asi vadilo na malou nevidět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.12 19:15

Asi jenom když už je větší umí trochu sedět a chce koukat, ale ještě není ve sporťáku. Tak někdy aby se zvědavé mimčo nemuselo vyklánět, tak jedině mě napadá takto využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.11.12 10:36

Ahoj, čtu si tady diskusi, protože jsem si objednala tento kočárek a musím napsat svůj postřech z předešlého kočárku na vaši debatu… 8)
Já jsem využila korbičku v protisměru, když hodně foukalo a foukalo do kočáru, tak jsem ji otočila… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí