Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nojo,je tu mrtvo…
ja jsem nachlazena,smrkám v jednom kuse,krk uz povolil,hlava taky…
copak delate?Vsichni ostatní?
Papči tak to mi ani neříkej… pobolívá mě v krku už od pondělí ![]()
Ahoj holky ![]()
já byla u babičky a pak u mojého, mám vycházky do 18 hod tak toho využívám ![]()
Hezky se lečte.
sisi,tak jsi fakt testik nezkousela?co kdyz je pozitivni i pres menzes?
je tu sposuta diskuzi,ja jen studuju a studuju…
Papči nezkoušela, připadala bych si jak debil ![]()
Vím, že se to někdy stává,moje mamka měla menses do 5. měsíce(naštěstí, jinak bych tu nebyla) ale krvácela jsem fakt drsně(byly to jen blbé tři dny
), to by musel být supermánek aby se udržel.Ale už to tak neprožívám, ani mi to nepřijde, když už neteču ![]()
Ahoj holky,
Papco jsem zvedava na pondeli. ![]()
Sisi, ja te fakt obdivuji, jak bych testla fakt i pres menses.
Simi, brzo se uzdrav.
Jinak holky ja uz se taky pomalu dusevne pripravuji na injekci na prechod, mela by byt zacatkem listopadu. Vzdycky jsem to dostala presne 14 dni po ovulaci a ted se mi to 2× zpozdilo jednou 17 dni a pak 16 dni, tak ani nevim kdy to vlastne bude.
Val, Kaci ![]()
Ahoj holky ![]()
Marky to čekání je nejhorší, když to dostat potřebuješ tak si ta mrcha dává na čas no a když ne tak přijde na den přesně
Jinak já mám pocit, že jsu v přechodu aj bez injekce-mám šílené návaly horka ![]()
Ať máte hezký den, já dnes budu uklůzat až se ze mě kůřit bude ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9114.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9114.gif
Ahoj holky
Krásný mrazivý ráno ![]()
Byla jsem 2 dny v práci a vylítávala jsem předoperační kvůli té cystě, tak jsem nestíhla internet. Myslela jsem, kolik toho nebudu muset dočítat a ono nic.
Včera jsem byla na punkci cysty, jsem ráda, že to mám za sebou ![]()
V úterý kontrola a pokud bude všechno vpořádku, tak konečně začátek stimulace. ![]()
Ahoj,tak u nas se zazrak taky nekona,MS dorazila.MArky,kolikaty den treba od punkce jsi ji dostala?Ja se v tom dlouhym protokolu nejak neorientuju…
Papči to nééé
Já jsem 13-tý den od OPU začala špinit a 14-tý jsem to dostala. Dělalas ten test?
Ahoj holky já jsem byla 2 dny v práci,tak jsem neměla sílu dočítat.
Vanilko to je super,že cysta je pryč teď už jen stimulace a šup na OPU a ET a na // ![]()
Markét ![]()
Papčo to nééé já myslela že nás napínáš že už víš výsledek a ten je //.
Jinak moc zdravím ostatní holky
![]()
Kačí
Taky makáš do roztrhání těla? Potřebovala bych zase nějaké volno abych mohla udělat generální úklid, je to tu jak po atomovce ![]()
Papčo, to mě mrzí
Já začala špinit 13. den po transferu a hned druhý den po vysazení Utrogestanu se mi to naplno rozjelo.
Dělala jsi test? ![]()
Vanilko ten první pokus IVF se ti počítá?Kdyý nebyla punkce?
Jak se cítíš po tom píchnutí té cysty?Bolí tě něco?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.